Tι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για το νέο κύκλο του GNTM
Η αποκάλυψή της για τον επόμενο κύκλο του GNTM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Και μπορεί το GNTM να μην έχει τελειώσει, όμως η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πότε θα δούμε τον νέο κύκλου του GNTM και τι θα δούμε!
Το GNTM ολοκληρώνεται για τη φετινή σεζόν και οι υπεύθυνοι του Star ήδη σχεδιάσουν πως τον επόμενο κύκλο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Να σας υπενθυμίσουμε ότι στον τελικό του δεύτερου κύκλου του GNTM, πηγαίνουν η Κάτια, η Κέισι και η Άννα Μαρία! Όμως μπορεί να μην έχει αναδειχθεί η νικήτρια, αλλά οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν το επόμενο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων!
Η Φαίη Σκορδά τόνισε στον άερα του Πρωινού ότι ο νέος κύκλος του ριάλιτι που θα έρθει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει κορίτσια αλλά και αγόρια.
Και αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά: «Ξέρετε τι έχω ακούσει για το GNTM του χρόνου; Ότι σίγουρα θα γίνει και με άντρες μοντέλα»!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Κωνσταντίνου Αργυρού – Θέλουν να του απαγορεύσουν να τραγουδάει το κομμάτι «Ψέματα»
Σήμερα
«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σημασία, ζητάω να κατέβει αυτό το κομμάτι από παντού, δεν θέλω να ακούω το κομμάτι πουθενά»
Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: «Είναι ρόλος, υπήρχε και στην κατοχή και στη δικτατορία με άλλα ονόματα»
Σήμερα
«Δεν εμφανίζεται ως δημοσιογράφος», υποστήριξε ο παρουσιαστής
Χριστοφόρου για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η «Αστερομάτα»: Η Τουρκία να κάτσει σπίτι της, δεν συμμετέχει στη Eurovision
Σήμερα
Να μας αφήσει ήσυχους, πρόσθεσε ο τραγουδιστής
Χρήστος Πάζης: Συγκλονίζει με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του – To ιατρικό λάθος που του στοίχισε
Σήμερα
«Έβαλα τα κλάματα μόνος στο σπίτι...»
Μάριος Καπότσης: Σπάει τη σιωπή του μετά τον χωρισμό με την Κόνι Μεταξά – «Δεν είναι τυχαίο που…»
Σήμερα
Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη κρυφή του επιθυμία
Πέτρος Κουσουλός: Ένταση στο OPEN Τώρα – «Δεν ανακαλώ, να μου κάνετε μήνυση!»
Σήμερα
Το «καρφί» για τον χρηματισμό του Ιερομένου
Τάσος Ξιαρχό κατά Νίνο για τα μηνύματα με την πρώην του: «Αν έχεις τα κότσια, βγες και πες…»
Σήμερα
«Απληστία λέγεται, μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο»
Τατιάνα Μπλάτνικ: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο Νικόλαου Ντε Γκρες – Χρυσής Βαρδινογιάννη
Σήμερα
Η μετακόμιση στο νέο σπίτι
Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»
Σήμερα
Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας
Επικό σκηνικό με Πέγκυ Ζήνα: Έλεγε το «Δεν θα πας πουθενά» και στις οθόνες ήταν ο Ναν
Σήμερα
Ένα μυθικό σκηνικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη ‑ «Το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου»
Σήμερα
Όλα όσα δήλωσε για τις φήμες χωρισμού
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο συνδημιουργός του τραγουδιού Ψέματα, “αδειάζει” τον Πετρίδη – «Έχει γίνει κάτι που…»
Σήμερα