E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αχιλλέας Μπέος: Ανακοίνωσε τον χωρισμό με τη γυναίκα του μετά από 20 χρόνια

Δείτε την ανάρτησή του

Αχιλλέας Μπέος: Ανακοίνωσε τον χωρισμό με τη γυναίκα του μετά από 20 χρόνια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/12/2019 | 19:17

Τον χωρισμό του από την επί 20 χρόνια σύζυγό του έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος. Μέσω της δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό, ο δήμαρχος Βόλου και διοικητικός ηγέτης της ομάδας ΝΠΣ Βόλος, τόνισε ότι « ο καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει», ενώ ευχαρίστησε τον Θεό «που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό.

Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και αυτονόητο, οφείλω να υπογραμμίσω ότι παραμένω ψυχή τε και σώματι, με κάθε ικμάδα που έχω, δίπλα στον αγαπημένο μου γιο, Αχιλλέα, το μέλλον του οποίου έχει τον πρώτο ρόλο σε όλες μου τις ενέργειες και αποφάσεις. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε καμία να τον πληγώσει με πράξεις ή παραλείψεις.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου μου με την συγκεκριμένη κυρία μικρή έως ελάχιστη σημασία έχουν. Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση. Τόσο εγώ, όσο κι εκείνη θα κριθούμε από την ίδια τη ζωή για την συμπεριφορά μας. Και ίσως κάποια στιγμή και από το παιδί μας. Προσωπικά το εύχομαι… δεν ξέρω για εκείνη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου στην μεταγραφή Πετρούσεφ

Σήμερα

«Ωραία η πλάκα, πάμε για δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ»

Γιάννης Στάνκογλου: Πήγα από Αθήνα Θεσσαλονίκη και την έπιασα σε καφετέρια να με απατά

Σήμερα

«Κοιμόμουν έξω από τα τρένα σε sleeping bag» συνέχισε - Δείτε το βίντεο

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης

Σήμερα

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Φλωρινιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Δημήτρης Ουγγαρέζος & Μαίρη Συνατσάκη απαντούν στη Ζήνα Κουτσελίνη

Σήμερα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη απάντησαν στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Γέννησα το παιδί μου νεκρό»

Σήμερα

Συγκλονίζει η Βιβή Μαστραλέξη με την εξομολόγησή της

Emma Watson: Με σουτιέν στο κόκκινο χαλί

Σήμερα

Καμία σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.