E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χάρι και Μέγκαν «τρέχουν» για να βγάλουν χρήματα από παπούτσια και πιτζάμες

Με ταχείς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωρούν τα επόμενα οικονομικά τους βήματα

Χάρι και Μέγκαν «τρέχουν» για να βγάλουν χρήματα από παπούτσια και πιτζάμες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/1/2020 | 08:35

Με ταχείς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωρούν τα επόμενα οικονομικά τους βήματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά το «διαζύγιο» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι προχώρησε στην υποβολή αίτησης για την κατοχύρωση δικαιωμάτων εμπορικής εκμετάλλευσης του όρου Sussex Royal για Αυστραλία, Καναδά, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ.

Η αίτηση υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organization -WIPO).

Με την αίτηση καλύπτονται έξι μεγάλες κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν από έντυπο υλικό όπως περιοδικά και ευχετήριες κάρτες, ρούχα από παπούτσια έως πιτζάμες αλλά και για εκδηλώσεις και υπηρεσίες εκπαίδευσης και κοινωνικού έργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αντίστοιχη αίτηση για τη Βρετανία λόγω του Megxit είχε υποβληθεί τον περασμένο Ιούνιο από δύο διαφημιστές με την ιδιοκτησία της τον Δεκέμβριο να περιέρχεται στο διάσημο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον Guardian, ωστόσο, Χάρι και Μέγκαν ίσως να χρειαστεί να δώσουν «μάχη» στην Ευρώπη για την εμπορική εκμετάλλευση του Sussex Royal καθώς την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκε αίτηση από πολίτη για να κατοχυρώσει το «εμπορικό σήμα»

Η αίτηση υποβλήθηκε στον European Union intellectual property office (EUIPO) με το πρόσωπο που την υπέβαλε να εμφανίζεται με έδρα την Ιταλία και την Γερμανία.

Σε κάθε περίπτωση η εκτίμηση των ειδικών είναι ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να έχουν κέρδη έως και 585.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο της «οικονομικής τους ελευθερίας» μόνο από την αξιοποίηση της εμπορικής αξίας των ονομάτων τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Pussy Riot: Πρώην μέλος τους ήταν κατάσκοπος του Πούτιν επί τρία χρόνια

Σήμερα

Το πρώην μέλος του φεμινιστικού πανκ συγκροτήματος αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να τη χρησιμοποιήσουν σε απόπειρα δολοφονίας πρώην συνεργάτη της.

Καλλιάνος: Πιθανός νέος καύσωνας από την Κυριακή

Σήμερα

Τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο μετεωρολόγος

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Σήμερα

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, από τους διορισμούς εκπαιδευτικών έως τα νέα ΚΕΔΑΣΥ.

Πύλος: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο

Σήμερα

Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο, τρεις ημέρες χωρίς επικοινωνία και η μαρτυρία του καπετάνιου που διέσωσε τη σύζυγό του

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Σήμερα

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας, με το ελικόπτερο να έχει προορισμό το Σούνιο.

Τραγωδία στη Μύκονο: Τουρίστας πνίγηκε στην Ψαρρού – Η απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί

Σήμερα

Ναυαγοσώστης και λουόμενοι έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν – Δεν τα κατάφερε

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε μεθυσμένο αναβάτη στην Ανδρο

Σήμερα

Τι ισχυρίζονται ο αναβάτης και ο δικηγόρος του

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη: Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τους υπονόμους στο Μανχάταν επέστρεψαν – Τι ερευνούν οι Αρχές

Σήμερα

Η NYPD ερευνά νέο περιστατικό κοντά στο Madison Square Garden και εξετάζει αν συνδέεται με προηγούμενες υποθέσεις

Γιατί τα παιδιά στη Γάζα δεν μπορούν πλέον να πετάξουν χαρταετό ‑ Τι συμβολίζουν

Σήμερα

Πώς μια αγαπημένη παιδική συνήθεια στη Γάζα μετατράπηκε σε σύμβολο στρατιωτικής έντασης. Λίγα λόγια για τους χαρταετούς.

Καύσωνας: Η ελληνική πόλη που «έβρασε» στους 41,8°C

Σήμερα

Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς με τον καύσωνα να κορυφώνεται - Πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ποιος είναι ο Ισπανός επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο

Σήμερα

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.