E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτοκτόνησε 18χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο

Συγκλονίζει το ξέσπασμα της μητέρας της

Αυτοκτόνησε 18χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/1/2020 | 09:38

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο καλοκαίρι στη Ζάκυνθο μια 18χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, όταν έπεσε θύμα βιασμού. Λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα, μην μπορώντας να αντέξει τις ίδιες της τις σκέψεις, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη, η νεαρή κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, βυθίζοντας τους δικούς της στο πένθος.

Η Τζούλι Κρόου δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί. Η πρώτη -που ήταν μάλιστα διπλή- σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας, στις 16 Αυγούστου, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερα να διαφύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις δύο βράδια μετά, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, όπου και έπεσε θύμα βιασμού και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ μαζί με τα κορίτσια υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, πιθανότατα από τη Σουηδία, ο οποίος χόρευε μαζί τους. Καθώς η νύχτα κυλούσε, ο άνδρας αυτός έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι να καταπιεί μαζί με αυτό.


Το νεαρό κορίτσι ξεκίνησε να ζαλίζεται και λίγο αργότερα αποχαιρέτισε τις φίλες της και επέστρεψε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Η Τζούλι γνώρισε έναν άλλο νεαρό άνδρα έξω από το διαμέρισμά της, ο οποίος την προσκάλεσε στο δικό του, όμως εκείνη αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι φίλες της επέστρεψαν σπίτι αργότερα με κάποια αγόρια και προσπάθησαν να ξυπνήσουν την Τζούλι για να πάνε όλοι μαζί στην πισίνα, όμως εκείνη ήταν εξαντλημένη. Ώρες αργότερα, η Τζούλι άνοιξε τα μάτια της και έπαθε σοκ καθώς αντίκρυσε αίμα στο κρεβάτι της.


Η νεαρή κοπέλα, έφερε επίσης μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι «κάτι απαίσιο της είχε συμβεί» χωρίς όμως να ξέρει τι ακριβώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μητέρα της Τζούλι, Άννα, μιλώντας στη Mirror περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωνε η κόρη της: «Η Τζούλι που επέστρεψε από την Ελλάδα λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε ένα λειτουργικό και σε ένα δεύτερο στο οποίο πάλευε να καλύψει τα κενά μνήμης που είχε από τον βιασμό. Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολλέγιό της ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείται από ειδικό και ότι βρίσκεται σε ένα πολύ ευάλωτο στάδιο».

Και πρόσθεσε ότι αυτό που τη βασάνιζε περισσότερο είναι ότι επιστρέφοντας στην πατρίδα της συνειδητοποίησε ότι ήταν πλέον πολύ αργά για να βρεθεί ο δράστης.

«Αυτό ακριβώς τη βασάνιζε. Και η ίδια έλεγε πως έχει στοιχειωθεί από το τραύμα και τη σκέψη του τι είχε γίνει και ότι δεν θα υπάρξει καμία απόδοση δικαιοσύνης. Ένιωθε πολύ αβοήθητη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μητέρα της 18χρονης Τζούλι, ανέφερε πως πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το τι συνέβη στο παιδί της, ώστε να προειδοποιήσει και άλλα παιδιά και ειδικά στην ηλικία των 18-20 στην οποία είναι και περισσότερο ευάλωτα.

«Η ίδια δεν ήθελε να κρύβει πλέον το τι της συνέβη και για αυτό και εμείς μιλάμε δημόσια. Σκοπός μας είναι οι γονείς και οι νέοι άνθρωποι να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι εκεί έξω υπάρχουν επιτήδειοι που επιτίθενται σε μικρά παιδιά».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκία: Η σοκαριστική στιγμή που ασανσέρ πολυκατοικίας κατρακυλά επτά ορόφους ‑ Νεκρή νεαρή μητέρα

Σήμερα

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να την σώσει και το τραγικό τέλος

Πάνος Ρούτσι: «Θα κάτσω εδώ και ας πεθάνω, θα πάω μέχρι τελικής πτώσεως»

Σήμερα

Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους, τονίζοντας πως θέλει να μάθει από τι πέθανε ο γιος του

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Σήμερα

O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Σήμερα

Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Σήμερα

Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Σήμερα

Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Σήμερα

Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Σήμερα

Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Χτες

Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Χτες

Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.