ΠΕΜΠΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το ποσό ρεκόρ θα διατεθεί όλο για την δημιουργία καινούργιων σειρών και ταινιών




Η μεγάλη επένδυση της Netflix έρχεται καθώς αντιμετωπίζει μια επίθεση νέων ανταγωνιστών, συμπεριλαμβανομένων των Disney +, AppleTV + και πολλών άλλων που θα ξεκινήσουν αργότερα αυτό το έτος.
Αν και οι νέες πλατφόρμες δεν θέλουν να διαθέσουν ούτε το 1/3 από όσα θα ξοδέψει φέτος το Netflix, καθώς η Disney θα διαθέσει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια και η HBO Max αναμένεται να βάλει 2 δισεκατομμύρια δολάρια, το μακροπρόθεσμο χρέος του Netflix αναμένεται να φτάσει τα 24,1 δισ. δολάρια.
Ωστόσο, το χρέος και ο αυξημένος ανταγωνισμός δεν έχουν τρομάξει τους επενδυτές με την μετοχή του Netflix να ανεβαίνει κατά 10% τον τελευταίο μήνα.
Η pop κουλτούρα σε ένα σημείο: TV, σειρές, μουσική, σινεμά, βιβλία και gaming. Όλη η ψυχαγωγία και τα νέα της, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
CELEBS
TRUE STORIES
CELEBS