Το σαλέ των χρωμάτων της Κορινθίας που έχει τρελάνει επισκέπτες από όλη την χώρα
Ένας από τους πλέον κοντινούς και θελκτικούς προορισμούς για την Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση 30/1/2020 | 00:24
Tο Σαλέ Των Χρωμάτων, στα Τρίκαλα Κορινθίας, είναι ένας μοναδικός ξύλινος ξενώνας που άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά την 1η Ιουλίου του 2007.
Το κατάλυμα βρίσκεται ανάμεσα σε καρυδιές, με θέα τη Ζήρια και τα χωριά Μάννα, Στύλια, Παναρίτι και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία μιας απόλυτα οικολογικής διαμονής όπου μπορείτε να αφουγκραστείτε τους ήχους της φύσης ακόμα και μέσα από το δωμάτιο σας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι φυσικές ιδιότητες του ξύλου είναι πολυάριθμες αφού ζει και αναπνέει μαζί μας ενώ μπορείτε να επιλέξτε το δωμάτιο που θέλετε ανάλογα με χρώμα που αγαπάτε περισσότερο.
Δοκιμάστε σπιτικά λικέρ, ημίγλυκο κρασί και γλυκά του κουταλιού και χαλαρώστε μπροστά στο τζάκι, ή στο σαλόνι πίνοντας τον καφέ σας, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακόμα παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο.
Βρείτε το ΕΔΩ 30% φθηνότερα για την επόμενη εκδρομή σας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς
Πριν 185 εβδομάδες
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03
Το Pink.gr συμμετείχε στο The Meet Market με ένα ηχηρό μήνυμα
Πριν 201 εβδομάδες