E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΑΡΤΑ: Τον τεμάχιζε, τον έβραζε και πετούσε τα κομμάτια του επί μιάμιση ημέρα!

Σοκ στην ¶ρτα από το αποτρόπαιο έγκλημα

ΑΡΤΑ: Τον τεμάχιζε, τον έβραζε και πετούσε τα κομμάτια του επί μιάμιση ημέρα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/3/2013 | 00:00

Έγκλημα που ξεπερνά σε αγριότητα κάθε νοσηρή φαντασία, μοναδικό στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά, αποκαλύφθηκε στην ¶ρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μια ομολογία-σοκ ο 36χρονος δράστης περιέγραψε πώς πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα του, έναν 48χρονο άνδρα, και πώς στη συνέχεια επί μιάμιση ημέρα τεμάχιζε, έβραζε και πετούσε τα κομμάτια του προκειμένου να εξαφανίσει τις οσμές και κάθε ίχνος. Τεμαχισμένα μέλη του θύματος πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποτάμι. Επιπλέον έκαψε τα ρούχα του, όπως και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού του.

Ο 36χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος μαζί με 25χρονη φίλη του οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα ¶ρτας.

Κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές με το θύμα που αφορούσαν ναρκωτικά, καθώς, σύμφωνα με την ομολογία, και οι τρεις είχαν κάνει χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δολοφονία διαπράχθηκε στο σπίτι του 36χρονου δράστη στις Κεραμάτες ¶ρτας στις 11 Φεβρουαρίου. Η εξαφάνιση του 48χρονου καταγγέλθηκε μόλις προχθές από τη μητέρα του θύματος. Το θύμα, διαζευγμένος πατέρας δύο παιδιών, έλειπε συχνά από το σπίτι του. Από το συγγενικό του περιβάλλον άρχισαν να τον αναζητούν λίγο πριν από το γάμο της κόρης του.

Οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στον 36χρονο, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για παρανομίες όπως ναρκωτικά, διαρρήξεις και κλοπές. Τελευταία είχε συλληφθεί, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα, για ναρκωτικά και οπλοκατοχή. Τότε όμως δεν είχε γίνει ακόμα η δήλωση εξαφάνισης και είχε αφεθεί ελεύθερος.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απίστευτο στην Κρήτη: Ο αέρας «σήκωσε» 38χρονη με kite surf και την πέταξε σε ταράτσα!

Σήμερα

Στην Αμμουδάρα Λασιθίου σημειώθηκε σοβαρό ατύχημα, καθώς 38χρονη Γαλλίδα που έκανε Kite Surf παρασύρθηκε από δυνατή ριπή ανέμου

Ιωάννα Αντζουλή Γιαννοπούλου: Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η «ελληνική φωνή» της Νέας Υόρκης

Σήμερα

Η Ιωάννα Αντζουλή Γιαννοπούλου, μια εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής ομογένειας στη Νέα Υόρκη, απεβίωσε αιφνιδίως στα 71 της χρόνια, ημέρα των γενεθλίων της

«Τα στοιχεία δείχνουν προπαρασκευή» – Αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

«Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς, φίλους και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του θύματος και του δράστη»

Νέα Υόρκη: Επέστρεψαν οι άνθρωποι – «τυφλοπόντικες» που μπανοβγαίνουν στους υπονόμους, νέα βίντεο

Σήμερα

Μπαινοβγαίνουν στα φρεάτια αλλά μυστήριο παραμένει το γιατί

Ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη: Συναγερμός για πάνω από 200 σκευάσματα

Σήμερα

Αντιβιοτικά, αντικαρκινικά και άλλα βασικά φάρμακα θέτουν σε δοκιμασία την αντοχή των συστημάτων υγείας στην Ευρώπη.

Η Τροχαία ετοιμάζει αιφνιδιαστικά αλκοτέστ το μεσημέρι στην Αττική, μετά από ανησυχητικά ευρήματα με οδηγούς!

Σήμερα

Οι πρώτες δειγματοληπτικές μετρήσεις έφεραν στο φως οδηγούς με αλκοόλ ακόμη και το μεσημέρι. Ετοιμάζονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε νευραλγικά σημεία της Αττικής – αποκαλύπτουμε το σχέδιο της Τροχαίας.

Ημαθία: Παράνομο κάμπινγκ στήθηκε μέσα στο δάσος, με φιάλες υγραερίου και αναμμένες φωτιές

Σήμερα

Η παράνομη κατασκήνωση δημιουργήθηκε τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα από το χωριό

Αγία Παρασκευή: Παρουσιάστρια κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση

Σήμερα

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του συζύγου της, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.