E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νεκτάριος Σφυράκης: «Δεν είμαι ρατσιστής, παραποίησαν τα λεγόμενά μου»

Έξαλλος ο γνωστός τραγουδιστής

Νεκτάριος Σφυράκης: «Δεν είμαι ρατσιστής, παραποίησαν τα λεγόμενά μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/1/2020 | 13:28

Πυρ και μανία ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο τραγουδιστής υπεραμύνθηκε των δηλώσεών του που προβλήθηκαν χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν καθώς ο τίτλος που μπήκε άλλαξε τα όσα είπε. Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ρατσιστής καθώς ο ίδιος είναι παιδί μεταναστών και αποκάλυψε πώς δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμα και νομικά.

Ο τραγουδιστής λοιπόν με νέες του δηλώσεις αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα υπερασπίστηκε τον εαυτό λέγοντας ότι κάθε γονιός κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επειδή έχει γίνει ένας χαμός από χθες, εγώ αυτό που είπα και ακούγοντας την συνέντευξή μου είναι πέρα για πέρα κατανοητό καθώς αυτό που είπα με τα δικά μου λόγια είναι αυτό που λέγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δηλαδή ότι το δημόσιο σχολείο έχει πάρα πολλά προβλήματα. Το ελληνικό κράτος δεν έχει ορίσει κάποιες δομές, ώστε να προσαρμόζονται πιο εύκολα σε ότι να κάνει με το γνωστικό κομμάτι. Εγώ που έζησαν στη Γερμανία είχε ένα τμήμα που προετοίμαζε τα παιδιά για τη γερμανική γλώσσα, γιατί εγώ είμαι παιδί μεταναστών στη Γερμανία, και έχω φάει... αρκετά όλο το θέμα αυτού που περιγράφεις, όχι τόσο μπούλινγκ αλλά τόσο ότι μας προετοίμαζε το σχολείο να προσαρμοστούμε κυρίως στη γλώσσα. Από εκεί και πέρα όταν έκρινε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα με το υπόλοιπο τμήμα μας... προωθούσε».

Ο τραγουδιστής στην συνέχεια φανερά ενοχλημένος από τον Γιώργο Λιάγκα που τον διέκοπτε συνεχώς είπε: «Αυτό δεν ενέχει κανενός είδος ρατσισμού, αλλά αυτό που ήθελα να πως είναι πως το δημόσιο έχει πολλά προβλήματα. Δεν αφήνει τον εκπαιδευτικό πατριώτη, εννοώ αυτόν που κάνει καλά τη δουλειά του. Πλέον επειδή ο κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει φύγει από το θέμα της αξιολόγησης και γίνεται ένας ψιλοχαμός σε αυτό το θέμα».

Όταν δε ο παρουσιαστής τον ρώτησε τι θα γίνει στην περίπτωση που μια τάξη έχει Ελληνάκια με μαθησιακές δυσκολίες ο Νεκτάριος Σφυράκης απέφυγε να απαντήσει ευθέως λέγοντας: «Το γλωσσικό κομμάτι πάει πίσω όλο το σύστημα. Η ελληνική πολιτεία πρέπει να προβλέψει τι θα κάνει και με αυτά τα παιδιά που έχουνε γλωσσικές δυσκολίες. Αυτό αν το κάνει ρατσιστικό...».

Επειδή έχει γίνει χαμός πρέπει να εξηγήσω κάποια πράγματα, και για τον τίτλο του καναλιού. Υπήρξε σαφής παραποίηση των όσων είπα. Σε αυτό το θέμα θα μιλήσει ο εισαγγελέας», αποκάλυψε ο τραγουδιστής τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει έτσι το θέμα συνεχίζοντας: «Εμένα αυτή τη στιγμή έχουν στοχοποιηθεί τα παιδιά μου εξαιτίας του τίτλου που το κανάλι έβαλε από κάτω, το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που είπα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτά που λέμε. Εγώ δεν φύτρωσα, γεννήθηκα και έχω οικογένεια και παιδιά και όλο αυτό έχει ζημιά και ηθική βλάβη γιατί δεν ανταποκρίνεται ο τίτλος σε αυτά που είπα. Να ξέρουμε τι λέμε και όχι αυτά που υποτίθεται ότι ο παρουσιαστής θα μπορούσε να καταλάβει, αλλά αυτά ακριβώς που λέει. Τα ελληνικά μου είναι αυστηρά πολύ συγκεκριμένα και αποδίδω την έννοια. Όχι αυτό που θα μπορούσε κάποιος να καταλάβει».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Σήμερα

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Σήμερα

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Σήμερα

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Σήμερα

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Σήμερα

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Ο Μπραντ Πιτ στο λιμάνι της Ύδρας: Μπήκε στο vintage ιπτάμενο δελφίνι για τα γυρίσματα

Σήμερα

Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.