E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο πραγματικός λόγος που χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Δεν είμαι μάγκας, είμαι κοτάρα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο πραγματικός λόγος που χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/2/2020 | 09:37

Για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ««The 2Night Show» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε:

«Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
«Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον πουλήσω, αλλά για να μειώσω τα… απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε», είπε ο παρουσιαστής.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η Ιλένια Ουίλιαμς στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε πει για τον χωρισμό:

«Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα. Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πίσω στο κομμάτι της δημοσιοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φανταζόμασταν το μέλλον από εδώ και πέρα, διαφορετικά. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πιο πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια, να κάνω λίγο πιο μπροστά για μένα. Ήθελα να αποσπαστεί η Ιλένια από την τηλεόραση, τη σχέση, τον μπαμπά, να είναι μόνη της.

Πώς βίωσε την απώλεια των γονιών του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι δεν ήθελε ποτέ να στενοχωρεί τους γονείς του.

«Η μητέρα μου δεν το έμαθε ποτέ. Ήταν η Αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται οι γονείς μου. Δεν ήμασταν οικογένεια του να λέμε ή να κάνουμε» είπε ο παρουσιαστής για το αν πρόλαβε να πει όσα ήθελε στους γονείς του πριν φύγουν από τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής είπε ότι αντιμετωπίζει την απώλεια με δυσκολία. «Δεν τα καταφέρνω. Δεν είμαι μάγκας. Είμαι κοτάρα», είπε για το αν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό τους.

«Στο τέλος μίλησα με τη μαμά μου, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει», είπε συγκινημένος για τα όσα της είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι η μητέρα του άκουσε τα λόγια του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 6 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 6 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Χτες

Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.