E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιάννα Αγγελοπούλου: Αυτό είναι το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

«Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και ν’ αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε»

Γιάννα Αγγελοπούλου: Αυτό είναι το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/2/2020 | 09:45

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ένα σήμα το οποίο επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της «φυγής προς τα εμπρός», με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην οπτικοποιημένη παρουσίαση του σήματος η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρει με νόημα: «Διακόσια χρόνια. Δεν είναι απλώς ιστορία – είναι μια μεγάλη ευκαιρία: Είναι η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε απ’ την καθημερινότητα. Να γιορτάσουμε όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουμε. Αλλά και να θυμηθούμε από πού ξεκινήσαμε. Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και ν’ αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε. Μπορεί να έχουμε μνήμες χωριστές, ζωές διαφορετικές και όνειρα αλλιώτικα. Όμως εμείς όλοι είμαστε η Ελλάδα. Και αυτό είναι το σήμα μας. Το σήμα της γιορτής και της ευκαιρίας μας. Ας το βάλουμε όλοι στην καρδιά μας!»

Σημειώνεται πως η Επιτροπή λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Σκοπός της είναι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, να μην είναι μόνο αφορμή για λαμπρούς εορτασμούς, αλλά και ευκαιρία, προκειμένου να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος και να καταθέσουμε το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι χορηγία της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), και αναπτύχθηκε από το Beetroot Design Group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mάλιστα σε σημείωμά της η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτρπής κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου επισημαίνει:

«Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2019 και άρχισε την επίσημη λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2019, μετά την νομοθετική ρύθμιση των ζητημάτων, που προσδιορίζουν το καθεστώς που την διέπει.

Η Επιτροπή λειτουργεί χωρίς καμία επιβάρυνση του δημοσίου, αφού όλοι οι πόροι της, τόσο αυτοί που απαιτούνται για τη λειτουργία της, όσο και για την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων και δράσεων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμά της, προέρχονται από χορηγίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη στιγμή που λύθηκαν τα νομικά ζητήματα που την αφορούν, η Επιτροπή εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να ανταποκριθεί στο σύνθετο έργο που της ανατέθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το οποίο συμπυκνώνεται στην περιγραφή που υπάρχει στον ιδρυτικό της νόμο: η διαμόρφωση του πλάνου δράσεων και εκδηλώσεων που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, προκειμένου, όχι μόνο να γιορτάσουμε την επέτειο, αλλά και για να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος.

Ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία προετοιμασίας του σήματος της Επιτροπής, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, ο ιστότοπος της Επιτροπής, εμφανίζεται στο διαδίκτυο, αποτελώντας ζωντανή πηγή πληροφόρησης για τη δράση της Επιτροπής, αλλά και ένα παράθυρο επικοινωνίας με όποιον θέλει να υποβάλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις.

Η Επιτροπή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε το σήμα να καταστεί κτήμα όλων των Ελλήνων. Ελπίδα μας είναι να το αγκαλιάσουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, αναγνωρίζοντας το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρει. Προσδοκούμε ότι θα είστε αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Είναι μία προσπάθεια που αφορά όλους μας. Μία εθνική προσπάθεια.

Έχουμε στείλει όλο το απαραίτητο υλικό, καθώς και σχετικό δελτίο τύπου, προκειμένου να προβληθεί η είδηση τόσο της δημοσιοποίησης του σήματος, όσο και της έναρξης λειτουργίας του ιστότοπου της Επιτροπής.
Σημειώνεται ότι Χορηγός του σήματος είναι η Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδας (Ε.Δ.Ε.Ε.)».

Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι και ο ιστότοπος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: www.greece2021.gr

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Σήμερα

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Δείτε βίντεο: Έπεσαν βράχοι στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς

Σήμερα

Στο σημείο υπάρχει ειδικό σήμα επικινδυνότητας

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

Σήμερα

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Marfin: Το ανώνυμο email που άνοιξε ξανά τον φάκελο της υπόθεσης

Σήμερα

Η αντιπαραβολή των στοιχείων έδειξε κοινά χαρακτηριστικά των υπόπτων με τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

Σήμερα

Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

Σήμερα

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

Σήμερα

Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

Σήμερα

Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Σήμερα

Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

Σήμερα

Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.