E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιάννα Αγγελοπούλου: Αυτό είναι το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

«Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και ν’ αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε»

Γιάννα Αγγελοπούλου: Αυτό είναι το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/2/2020 | 09:45

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ένα σήμα το οποίο επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της «φυγής προς τα εμπρός», με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην οπτικοποιημένη παρουσίαση του σήματος η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρει με νόημα: «Διακόσια χρόνια. Δεν είναι απλώς ιστορία – είναι μια μεγάλη ευκαιρία: Είναι η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε απ’ την καθημερινότητα. Να γιορτάσουμε όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουμε. Αλλά και να θυμηθούμε από πού ξεκινήσαμε. Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και ν’ αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε. Μπορεί να έχουμε μνήμες χωριστές, ζωές διαφορετικές και όνειρα αλλιώτικα. Όμως εμείς όλοι είμαστε η Ελλάδα. Και αυτό είναι το σήμα μας. Το σήμα της γιορτής και της ευκαιρίας μας. Ας το βάλουμε όλοι στην καρδιά μας!»

Σημειώνεται πως η Επιτροπή λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Σκοπός της είναι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, να μην είναι μόνο αφορμή για λαμπρούς εορτασμούς, αλλά και ευκαιρία, προκειμένου να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος και να καταθέσουμε το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι χορηγία της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), και αναπτύχθηκε από το Beetroot Design Group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mάλιστα σε σημείωμά της η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτρπής κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου επισημαίνει:

«Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2019 και άρχισε την επίσημη λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2019, μετά την νομοθετική ρύθμιση των ζητημάτων, που προσδιορίζουν το καθεστώς που την διέπει.

Η Επιτροπή λειτουργεί χωρίς καμία επιβάρυνση του δημοσίου, αφού όλοι οι πόροι της, τόσο αυτοί που απαιτούνται για τη λειτουργία της, όσο και για την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων και δράσεων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμά της, προέρχονται από χορηγίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη στιγμή που λύθηκαν τα νομικά ζητήματα που την αφορούν, η Επιτροπή εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να ανταποκριθεί στο σύνθετο έργο που της ανατέθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το οποίο συμπυκνώνεται στην περιγραφή που υπάρχει στον ιδρυτικό της νόμο: η διαμόρφωση του πλάνου δράσεων και εκδηλώσεων που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, προκειμένου, όχι μόνο να γιορτάσουμε την επέτειο, αλλά και για να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος.

Ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία προετοιμασίας του σήματος της Επιτροπής, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, ο ιστότοπος της Επιτροπής, εμφανίζεται στο διαδίκτυο, αποτελώντας ζωντανή πηγή πληροφόρησης για τη δράση της Επιτροπής, αλλά και ένα παράθυρο επικοινωνίας με όποιον θέλει να υποβάλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις.

Η Επιτροπή θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε το σήμα να καταστεί κτήμα όλων των Ελλήνων. Ελπίδα μας είναι να το αγκαλιάσουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, αναγνωρίζοντας το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρει. Προσδοκούμε ότι θα είστε αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Είναι μία προσπάθεια που αφορά όλους μας. Μία εθνική προσπάθεια.

Έχουμε στείλει όλο το απαραίτητο υλικό, καθώς και σχετικό δελτίο τύπου, προκειμένου να προβληθεί η είδηση τόσο της δημοσιοποίησης του σήματος, όσο και της έναρξης λειτουργίας του ιστότοπου της Επιτροπής.
Σημειώνεται ότι Χορηγός του σήματος είναι η Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδας (Ε.Δ.Ε.Ε.)».

Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι και ο ιστότοπος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: www.greece2021.gr

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή στο διπλό φονικό της Φοινικούντας: Κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός ο 22χρονος που δήλωνε συνεργός

Σήμερα

Η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Καλαμάτας που χειρίζεται την υπόθεση αποδίδει στον 22χρονο τον ρόλο του φυσικού αυτουργού της διπλής δολοφονίας, καθώς φέρεται να ήταν το πρόσωπο που εισήλθε το μοιραίο βράδυ στη σκηνή του εγκλήματος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το είχε αρνηθεί στην πρώτη του απολογία

Τουλάχιστον 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

Σήμερα

Οι κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων

Απειλή κατά διαδηλωτών από τον γενικό εισαγγελέα του Ιράν: Όλοι τους αντιμέτωποι με θανατική ποινή

Σήμερα

Οι εισαγγελείς πρέπει να προετοιμάσουν γρήγορα τις δίκες και να μην δείξουν «επιείκεια, συμπόνια ή επιείκεια», πρόσθεσε ο Mohammad Movahedi Azad, γενικός εισαγγελέας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν

Καρυστιανού: Το Σύνταγμα της χώρας έχει γίνει κουρελόχαρτο, καταργήστε το Αρθρο 86 για την ατιμωρησία των πολιτικών

Σήμερα

Με αιχμηρή ανάρτηση, καταγγέλλει διαπλοκή, συμφωνία EU–Mercosur και νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ζητά άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος και κατάργηση του άρθρου 86 και της βουλευτικής ασυλίας

Κραν Μοντανά ‑ Ο ιδιοκτήτης του μπαρ παραδέχεται: «Η έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη»

Σήμερα

Η ανάκριση του Ζακ Μορέτι: «Εγώ άνοιξα εκείνη την πόρτα, δεν ξέρω γιατί ήταν κλειστή»

Η απόφαση των αγροτών πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Σήμερα

Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον 27χρονο Στέλιο – Είχε πάει για κυνήγι με τον πατέρα και τον αδελφό του

Σήμερα

«Παγωμένη» η τοπική κοινωνία του Δήμου Βιάννου από τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Τσικνάκη – Ήταν μόλις 27 ετών

Κάτοικοι στην Κολομβία γδύνουν και διαπομπεύουν κλέφτες στον δρόμο

Σήμερα

Βίντεο από το Μεντεγίν δείχνει κατοίκους να διαπομπεύουν δύο φερόμενους κλέφτες, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας στην Κολομβία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 24χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε 13χρονη, τη βίαζε και της έδινε ναρκωτικά

Σήμερα

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό της, η οποία την βρήκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από τον αλλοδαπό άνδρα

Γιατί βάφτηκε ροζ ο ουρανός στο Μπέρμιγχαμ: Λύθηκε το μυστήριο ‑ Εντυπωσιακές εικόνες

Σήμερα

Ο ουρανός πάνω από το Μπέρμιγχαμ βάφτηκε ροζ κατά τη διάρκεια της καταιγίδας «Γκορέτι«, με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου

Αγριο επεισόδιο on air με φόντο την Καρυστιανού: Η Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» και ο Λαζαρίδης έφυγε από το στούντιο

Σήμερα

Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε για «αλητεία» από πλευράς ΝΔ, ο Μακάριος Λαζαρίδης αντέδρασε έντονα και αποχώρησε από την εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.