E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Μετρούσαμε και το γάλα που θα δώσουμε στο παιδί μας»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Σεφερλή

«Μετρούσαμε και το γάλα που θα δώσουμε στο παιδί μας»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή στο περιοδικό ΕΓΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον αγαπημένο της από τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε να αγοράσει το Δελφινάριο.

Όπως παραδέχτηκε, ενώ πέρασαν πολύ δύσκολες ώρες με τα οικονομικά τους, η σχέση τους δεν πέρασε ποτέ κρίση.

«Ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα. Έκανε ένα τρελό σάλτο ο Μάρκος και κάναμε το σταυρό μας να μας βγει. Περάσαμε πολύ δύσκολα για να τα φέρουμε εις πέρας. Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στον Χάρη. Όμως με τη βοήθεια του κουμπάρου μας, που είναι σαν αδελφός μας, αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά τα βγάλαμε πέρα. Δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για κάτι σημαντικό. Ο Μάρκος είναι το άλλο μου μισό και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή», εξομολογήθηκε η Τσαβαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως το ίδιο είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής: «Το θέατρο μόνο είχε φτάσει γύρω στις εξακόσιες χιλιάδες ευρώ που ήταν μοιρασμένα σε επιταγές - ξέχωρα από τα μετρητά, γιατί ό,τι είχα στην άκρη τα είχα βάλει μέσα. Έτρεχα να καλύψω χρέη εξακοσίων χιλιάδων ευρώ...! Ναι. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Υπήρχαν ημέρες που δεν είχα χρήματα σχεδόν ούτε για το γάλα του Χάρη. Ήταν φοβερό, ήταν δύσκολο και γι' αυτό και καταλαβαίνω τις ακραίες κινήσεις ανθρώπων. Όταν δεν έχεις ούτε για το γάλα του παιδιού σου και μπροστά σου και δεν υπάρχει κάποιο φως, μπορείς να κάνεις ακόμα και κάτι ακραίο εις βάρος σου, είτε εις βάρος κάποιων άλλων».

Η ηθοποιός δήλωσε πως έχει μάθει πολλά από το σύζυγό της, όπως να σκέφτεται θετικά και να βλέπει την όμορφη πλευρά της ζωής ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες.

«Έπειτα από τον ερχομό του Χάρη, έχουν συμβεί πραγματικά δύσκολα γεγονότα. Έφυγαν από τη ζωή, τόσο ο μπαμπάς μου όσο και ο πατέρας του Μάρκου», δηλώνει.

Και συνεχίζει: «Δεν είχαμε όμως την πολυτέλεια να είμαστε στεναχωρημένοι ούτε στο σπίτι μας, γιατί εκεί είναι το παιδί μας, ούτε στο θέατρο, γιατί στη δουλειά πρέπει να είσαι χαρούμενος. Δεν μπορείς να βγεις στη σκηνή και να κουβαλάς το πρόβλημά σου. Πρέπει να το αφήσεις στο καμαρίνι σου και να βγεις για να κάνεις τον κόσμο να διασκεδάσει».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cameron Diaz: Πώς ήταν όταν άφησε το χαρακτηριστικό ξανθό και έγινε μελαχρινή

Πριν 7 ώρες

Mία από τις ηθοποιούς που ταυτίστηκαν όσο λίγες με το ξανθό look των ’90s

Ευγενία Σαμαρά: Κολύμπησε με σαλάχια και φαλαινοκαρχαρίες στο Μεξικό, δείτε το βίντεο

Χτες

«Δέος, ανατριχίλα και τρέλα, ένιωσα ξανά σαν πεντάχρονη», ανέφερε η ηθοποιός

Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Mad Clip: Συγκινούν η Josephine και η αδελφή του ‑ «Μας λείπεις»

Χτες

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, όταν ήταν μόλις 34 ετών

Ναταλία Δραγούμη: «Ήθελα κι άλλο άλμπουμ διακοπών» πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Χτες

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον Όλυμπο και την Επίδαυρο, ζητώντας να κρατήσει λίγο ακόμη τους ήχους του καλοκαιριού πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν

Η Σάλμα Χάγιεκ έκλεισε τα 60: Πως διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της με γιόγκα και τρώγοντας έντομα

Χτες

Η ηθοποιός μιλά για τη ρουτίνα ομορφιάς της χωρίς μπότοξ και τα μυστικά της διατροφής της, από τροπικά φρούτα έως παραδοσιακά μεξικανικά εδέσματα.

Ντόλι Πάρτον: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Χτες

Θαυμαστές είχαν γεμίσει το σημείο με λουλούδια και κεριά, ενώ το Hollywood Historic Trust ξεκίνησε άμεσα εργασίες αποκατάστασης.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποφάσισα να αλλάξω ολόκληρη τη ζωή μου, δηλώνει μετά το δύσκολο χειρουργείο για μια νέα αρχή

Χτες

Ο μουσικός σημείωσε πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να ανακτήσει τις δυνάμεις του

Σύβοτα: Στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο σε σκάφος ενώ έκαναν διακοπές ‑ «113 ημέρες ακόμη»

Χτες

Μια οικογένεια χαίρεται τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, ενώ ταυτόχρονα μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα

Η Ευρυδίκη με animal print μαγιό αρνείται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι

Χτες

Η Ευρυδίκη δεν είναι έτοιμη να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι

Μάιλι Σάιρους: Τέλος το «Σάιρους» ‑ Γιατί η τραγουδίστρια έγινε πλέον «Μάιλι»

Χτες

Λίγο πριν την κυκλοφορία του 10ου άλμπουμ της, η αλλαγή έφτασε στα social media και στη Google

Με λεοπάρ μπικίνι φωτογραφήθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου

Χτες

Στιγμιότυπα από τις διακοπές της μοιράστηκε η ηθοποιός και μοντέλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.