E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καμμένος ‑ Κασιδιάρης κατά Γιώργου για την ιδιοκαλλιέργεια χασίς

Ένταση στη Βουλή

Καμμένος ‑ Κασιδιάρης κατά Γιώργου για την ιδιοκαλλιέργεια χασίς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/3/2013 | 23:43

Στην Ολομέλεια της Βουλής για ψηφοφορία της σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και των εταιρειών Kavala Oil και Energean Oil εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όμως αυτή δεν ήταν η μόνη είδηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μετά την ψηφοφορία συνεχίστηκε η συζήτηση για το νομοσχέδιο περί ναρκωτικών, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, να σημειώσει μεταξύ άλλων ότι «στο άρθρο 29 διαπιστώνει κανείς ότι η Βουλή αποποινικοποιεί την καλλιέργεια χασίς».

«Το αντιλήφθηκα αυτό» συνέχισε, «όταν είδα στην αίθουσα πολιτικό που πριν από 15 χρόνια έλεγε για γλάστρες στα σπίτια και τότε κατάλαβα και έψαξα το νομοσχέδιο. Είδα τον Γιώργο Παπανδρέου, που ήρθε να χειροκροτήσει την άποψή του, που ψηφίζεται σήμερα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ας καταγραφεί σαν μια νίκη του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έναντι ημών, που τότε υποστηρίζαμε ότι αυτό θα οδηγήσει στο θάνατο πολλά παιδιά».

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο κ. Μάκης Βορίδης, λέγοντας πως «το άρθρο 29 ουσιαστικά επαναλαμβάνει προϋφιστάμενες διατάξεις. Τι καινούριο φέρνει;», με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να ανταπαντήσει: «Χαίρομαι που είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Παπανδρέου ο τότε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ».

Στο θέμα πάντως αναφέρθηκε και ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας: «Είχαμε να πούμε πολλά στον κ. Παπανδρέου. Δεν είναι όμως εδώ. Φαίνεται ότι πήγε να ποτίσει τις γλάστρες. Ακόμα και ο δικός τους εισηγητής είχε καταγγείλει αυτή την υπόθεση στην επιτροπή. Σχεδόν ανύπαρκτη η τιμωρία γι' αυτούς που καλλιεργούν γλάστρες στο μπαλκόνι. Έχει στόχο να κάνει τον κόσμο και τους Έλληνες φυτά, με καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα και να δέχεται αβίαστα όσα φέρνετε εις βάρος τους».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Σήμερα

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Σήμερα

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

Πάργα: Σάλος σε παραλία ‑ Συνελήφθη άνδρας που κατέβασε το μαγιό του μπροστά σε λουόμενους

Σήμερα

Σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο ‑ Εκκενώνονται οι περιοχές Αγία Μαρίνα και Τσονίμα

Σήμερα

Σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο Καλοπήγαδο, σε περιοχή ανάμεσα στην Κερατέα και το Λαύριο, με

ΕΟΔΥ σε συναγερμό: Αναζητείται πιθανό νέο στέλεχος του ιού του Δυτικού Νείλου

Σήμερα

Η επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου.

Φυλή: Πώς συνέβη το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 17χρονη

Σήμερα

Πένθος στη Φυλή: 17χρονη έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα. Δείτε πώς εξελίχθηκε η τραγωδία και ενημερωθείτε για τα νεότερα.

Ανδρος: Πρόστιμο 700 ευρώ σε αναβάτη αλόγου για μέθη – «Μπορεί να ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά το κρατούσα πολύ κοντά»

Σήμερα

«Με κράτησαν όλη τη νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα», υποστηρίζει ο ίδιος

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών

Σήμερα

Δυστυχώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν τα κατάφερε μετά από γενναία μάχη δυο ετών

Ταξιτζής απέσπασε 600 ευρώ από τουρίστες απειλώντας τους με βία για διαδρομή αεροδρόμιο ‑ κέντρο Αθήνας ‑ Ερευνάται και 2η καταγγελία

Σήμερα

Ο 38χρονος παρέλαβε την οικογένεια τουριστών από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και, τρομοκρατώντας τους, τους απέσπασε 600 ευρώ

Ετοιμαστείτε Θεσσαλονικείς! Την Πέμπτη ανοίγει επίσημα το Μετρό προς Καλαμαριά ‑ Tο σχέδιο για τη συνέχεια είναι ήδη έτοιμο!

Σήμερα

Πώς αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης και ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη φάση επέκτασης

Πέθανε ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ σε ηλικία 79 ετών

Σήμερα

Ο καλλιτέχνης, τα έργα του οποίου αποπνέουν τις παλαστινιακές παραδόσεις και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού υπό την ισραηλινή κατοχή, πέθανε στο σπίτι του στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ιαπωνία: 360 τόνων ιστορικό κάστρο μετακινήθηκε με σχοινιά ‑ Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Σήμερα

Το κάστρο είχε μετακινηθεί από τη θέση του ώστε να γίνουν εργασίες αποκατάστασης σε τείχος που είχε πληγεί από ισχυρό σεισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.