E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αστυνομικοί τα ήπιαν σε στριπτιτζάδικο στην Κω, έριξαν... πιστόλι και τελικά συνελήφθησαν!

Νέο μεταμεσονύκτιο «γλέντι» αστυνομικών απασχολεί την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Βήμα.

Αστυνομικοί τα ήπιαν σε στριπτιτζάδικο στην Κω, έριξαν... πιστόλι και τελικά συνελήφθησαν!
Photo by Sérgio Alves Santos on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Οι αστυνομικοί που επισκέφτηκαν το μαγαζί με strip show δήλωσαν «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ και εξαπάτησαν ιδιοκτήτες, όμως συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα.

Νέο μεταμεσονύκτιο «γλέντι» αστυνομικών (σσ. αυτή τη φορα ενστόλων που υπηρετούν στο Κεντρο Υποδοχής Αλλοδαπών στην Κω) απασχολεί την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικών και την αρπαγή οπλισμού τους σε μπαρ στο Γκάζι που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, ενα νέο συμβάν με έκνομη συμπεριφορά αστυνομικών στη διάρκεια νυκτερινής διασκέδασης στην πρωτεύουσα του ακριτικού νησιού, δημιουργεί περαιτέρω προβληματισμό σε ανώτατους αξιωματικούς.

Με τους αστυνομικούς που είχαν κληθεί να επιτηρούν τους πρόσφυγες, να δηλώνουν «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ, να επισκέπτονται νυκτερινό κέντρο με strip show να παραπλανούν τους υπευθύνους του μαγαζιού , να αφήνουν απλήρωτους λογαριασμούς κι ύστερα να προχωρούν σε σειρα ψευδών αναφορών στο επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ για να εξαϋλώσουν τα «ίχνη» τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το ξημέρωμα της 16ης Νοεμβρίου με πρωταγωνιστές δύο αστυνομικούς που προέρχονταν από υπηρεσίες της Πελοποννησου και της Μακεδονίας κι οι οποίοι είχαν μετατεθεί στο ακριτικό νησί για την υποβοήθηση του μεταναστευτικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμφωνα με αναφορές υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ οι δύο αστυνομικοί επισκέφθηκαν το μπαρ με χορευτικό σοου και δήλωσαν στον ιδιοκτήτη ότι ανήκουν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Αρχικά φέρεται -σύμφωνα με μαρτυρίες- να προχώρησαν σε ορισμένους προσχηματικούς ελέγχους εγγράφων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης . Κι ακολούθως κάθισαν σε τραπέζι για να απολαύσουν την βραδυά, παρήγγειλαν ποτά και φαινεται να επιζήτησαν την συντροφιά γυναικών που εργάζονταν στο εν λόγω κατάστημα.

Κάποια στιγμή η συμπεριφορά τους αλλά και η άρνησή τους να πληρώσουν τον λογαριασμό -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μαρτύρων- προκάλεσε την αντίδραση των υπευθύνων του καταστήματος που κάλεσαν το «100».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί στο τηλεφωνικό- επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ ζήτησαν να μιλήσουν με τους αστυνομικούς – επισκέπτες του νυκτερινού κέντρου . Κι ενας από αυτούς επανέλαβε και στους συναδέλφους του τον ισχυρισμό ότι ανήκει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ακολούθως οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν να εξαφανισθούν με το όχημά τους. Ομως οι υπάλληλοι του νυκτερινού κέντρου φαίνεται να συγκράτησαν τον αριθμό του αυτοκινήτου τους. Κι έτσι η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στην ταυτοποίησή τους και στη σύλληψή τους στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει.

Οι δύο αστυνομικοί κατηγορούνται για απάτη, παραβαση καθήκοντος κι αντιποίηση αρχής, με τους ίδιους ν αρνούνται τμήμα των κατηγοριών.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

Χτες

Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

Χτες

Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής

Πάρος: Ταλαιπωρία για 30 επιβάτες – Ο καταπέλτης του SUPERRUNNER JET χτύπησε στη δέστρα της προβλήτας

Χτες

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ραφήνα με τελικό προορισμό τη Νάξο – Απαγορεύτηκε ο απόπλους

Σταύρος Φλώρος: Η πορεία της υγείας του και τι είπε ο πατέρας του

Χτες

Ο πρώην παίκτης του Survivor ενημέρωσε τους followers του για τα επόμενα βήματα της ανάρρωσής του

Σουηδία: Κάθειρξη 10 ετών ζητά η εισαγγελία για άνδρα που εκμεταλλευόταν τη σύζυγό του σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης

Χτες

Ο 62χρονος κατηγορείται ότι υποχρέωνε τη γυναίκα του να συνευρίσκεται με περίπου 120 άνδρες έναντι χρημάτων

Οπλισμένα τουρκικά F‑16 και ελληνικά μαχητικά σε εμπλοκή στο Αιγαίο – 10 παραβιάσεις εναέριου χώρου

Χτες

Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν 10 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 16χρονος

Χτες

Το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους

Επίδομα 1.000 ευρώ: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια ένταξης

Χτες

Μόνιμο και διευρυμένο πλέον το επίδομα

Οι πλούσιοι Κινέζοι χάνουν 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα

Χτες

Η Κίνα επιβάλλει πολύ αυστηρούς περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων

Η Ρωσία προειδοποιεί τους ξένους πολίτες στο Κίεβο: Εγκαταλείψτε αμέσως την ουκρανική πρωτεύουσα

Χτες

Νωρίτερα, μια ρωσική επίθεση στην επαρχία του Χαρκόβου άφησε τουλάχιστον δύο νεκρούς και 19 τραυματίες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που επιτέθηκαν και παρέσυραν με το ΙΧ τους τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα

Χτες

Προέβησαν σε υβριστικές επιθέσεις σε βάρος της, ενώ παράλληλα της έριξαν αυγά και αντικείμενα - Την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και την παρέσυραν με το όχημά τους

Εξέταση DNA, εντάλματα σύλληψης και νέα δεδομένα στην υπόθεση του 3χρονου στο ΠΑΓΝΗ

Χτες

Δεν χτύπησε σε παιδική χαρά, αλλά ήταν βαριά κακοποιημένο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.