E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΣΟΚ: Βρέφος πέθανε από ένα... φιλί που του έδωσε ο πατέρας του!

Συγκλονίζει η είδηση...

ΣΟΚ: Βρέφος πέθανε από ένα... φιλί που του έδωσε ο πατέρας του!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα μωρό, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα, πέθανε από πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων μετά από ένα τρυφερό φιλί που του έδωσε ο πατέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το μικροσκοπικό σώμα του μικρού Κέιντεν ΜακΚόρμικ δεν κατάφερε να καταπολεμήσει τον ιό που του μετέδωσε κατά λάθος ο πατέρας του, Καρλ, την ώρα που τον φιλούσε.

Το νεογέννητο αγοράκι είχε περάσει έξι εβδομάδες στην εντατική, συνδεδεμένο σε ένα μηχάνημα υποστήριξης, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το σώσουν και πέθανε σε ηλικία μόλις δύο μηνών.

Οι γονείς του Κέιντεν συγκλονίστηκαν όταν έμαθαν ότι το μωρό τους είχε νοσήσει από τον ιό του απλού έρπητα – μια ασθένεια την οποία έχει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, αλλά συνήθως βρίσκεται σε αδράνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ρώτησα τους γιατρούς πώς γίνεται ένα μωρό να έχει έρπη. Όταν μας είπαν ότι μεταδίδεται μέσω του ιού του έρπητα ζωστήρα, κοίταξα τον Καρλ και ενστικτωδώς άγγιξε τα χείλη του», είπε η μητέρα του μωρού.

«Εκείνη τη στιγμή είδα την καρδιά του να σπάει στα δύο. Ήταν τελείως συντετριμμένος. Ωστόσο ποτέ δεν κατηγόρησα τον Καρλ για ό,τι συνέβη», προσέθεσε.

Ο 34χρονος Καρλ από πλευράς του δήλωσε ότι αν το γνώριζε, δεν θα είχε πλησιάσει καν τον μικρό Κέιντεν και έτσι ο μικρός τους άγγελος θα ήταν ακόμα μαζί τους σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κέιντεν γεννήθηκε πέντε εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο, στις 28 Μαρτίου του 2012. Οι γιατροί τού έδωσαν εξιτήριο μετά από τρεις ημέρες, ωστόσο οι γονείς του πανικοβλήθηκαν όταν παρατήρησαν ότι το νεογνό, λίγη ώρα αφού αρνήθηκε να πιει γάλα, άρχισε να μελανιάζει.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Adler Hey του Λίβερπουλ, όπου μεταφέρθηκε ο μικρός Κέιντεν εσπευσμένα, προειδοποίησαν τους γονείς του ότι οι πιθανότητες να επιζήσει ήταν σχεδόν ανύπαρκτες και όταν πλέον το βρέφος άρχισε να παθαίνει επιληπτικές κρίσεις, οι γιατροί τούς είπαν ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να κλείσουν το μηχάνημα που κρατούσε το παιδί τους στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

Χτες

Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Χτες

Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Χτες

Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Προχτές

«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Προχτές

Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

Προχτές

«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Προχτές

Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Προχτές

«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε

Φωτιά στα κόκκινα η Μπιάνκα Σενσόρι στη Νότια Κορέα με ολόσωμη εφαρμοστή λάτεξ φόρμα, δείτε βίντεο

Προχτές

Όπως έγραψε, μάλιστα, η New York Post, η εμφάνιση της Σενσόρι θύμιζε κάτι από Barbarella ή Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το Oops!…I Did It Again του 2000

Γέννησε η Βέρα Μακρομαρίδου

Πριν 3 μέρες

Η γέννα της ηθοποιού, Βέρας Μακρομαρίδου κρατήθηκε κρυφή - Τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού

Ιωάννα Τούνη κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, πάλεψα να κρατήσω τη σχέση μας»

Πριν 3 μέρες

H Ιωάννα Τούνη μέσω Tiktok απάντησε σε σχόλια που δέχθηκε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.