E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Δούκισσα Νομικού μάς συστήνει τη μαμά της

Φωτογραφίζονται μαζί και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της παιδικής της ηλικίας

Η Δούκισσα Νομικού μάς συστήνει τη μαμά της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και μίλησαν για τη σχέση τους, το μόντελινγκ, την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψαν μερικές άγνωστες πτυχές της παιδικής ηλικίας της Δούκισσας Νομικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από την εφηβεία της Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις ανησυχίες της τις συζητούσαμε, αφού τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα τη γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι. ¶λλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική», λέει η Ούρσουλα Νομικού για την κόρη της, Δούκισσα, καθώς οι δυο τους φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά για το περιοδικό HELLO!

Η μητέρα της αποκαλύπτει ότι τόσο εκείνη όσο και ο πατέρας τής Δούκισσας, Νίκος, δεν είχαν αντίρρηση να ασχοληθεί η κόρη τους με το μόντελινγκ. Το είδαν από την αρχή ως μόνο μια δουλειά και στέκονται πάντα στο πλευρό της. Μόνο ο αδερφός της, Νικήτας, αισθανόταν λίγο άσχημα στην αρχή, όταν οι φίλοι του του έλεγαν για τη διάσημη αδερφή του στα περιοδικά, αλλά όπως λέει η Ούρσουλα Νομικού, το συνήθισε γρήγορα και είναι πολύ περήφανος γι' αυτή.

Η Δούκισσα ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, λέει η μαμά της: «Όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της, μου έλεγαν «Κυρία Νομικού, αυτό το παιδί θα ήθελα να ήταν δικό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ούρσουλα Νομικού θαυμάζει την εξυπνάδα, τη μεγαλοψυχία, την καθαρότητα της καρδιάς, την εργατικότητα και το κουράγιο που επιδεικνύει η κόρη της στις δύσκολες στιγμές, ενώ η Δούκισσα λέει: «Η μητέρα μου είναι η αφανής ηρωίδα της οικογένειάς μας. Μαμάκα μου! Εάν αρχίσω να μιλάω κι εγώ για σένα, θα μας πάρουν τα ζουμιά! Για μένα η μητέρα μου είναι το πρότυπό μου».

Για την τηλεοπτική εμπειρία δίπλα στους Θέμο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή, αλλά και για το αν φοβήθηκε το χαρακτηρισμό της γλάστρας, απαντά: «Είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνεργασία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να περνάω τόσο ωραία. Ο Θέμος και ο Βαγγέλης με στηρίζουν και με πιστεύουν παραπάνω απ' όσο φανταζόμουν, μου έχουν δώσει πάρα πολύ χρόνο και χώρο στην εκπομπή και κάνουν τα πάντα για να είμαι ευχαριστημένη. Ομολογώ πως το έχουν καταφέρει και με το παραπάνω... Πόσο λάθος είναι αυτοί οι χαρακτηρισμοί, οι ετικέτες και οι ταμπέλες γενικότερα. Εάν έκανα πίσω κάθε φορά που φοβόμουν τι θα πουν, τότε δεν θα είχα κάνει τίποτα. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα και νομίζω πως κάποιος μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί εάν δει την εκπομπή».

Για όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, η Δούκισσα λέει ότι είναι περίεργο και οι διαψεύσεις περιττές: «Μα και να σας πω ότι όλα είναι καλά, αύριο πάλι θα πουν ότι χωρίζω. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην προσωπική μου ζωή τα τελευταία δύο χρόνια».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Πριν 2 ώρες

Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Πριν 2 ώρες

«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Χτες

Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Χτες

Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Χτες

Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Χτες

Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Χτες

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Claudia Schiffer: Έγινε 55 ετών και το γιορτάζει στην Ελλάδα

Χτες

Η Claudia Schiffer ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά: Με μπικίνι στα παγωμένα νερά του βόρειου Ειρηνικού

Χτες

«Δεν έχω ξαναμπεί σε πιο κρύο νερό στη ζωή μου», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.