H πιο εύκολη και νόστιμη κρεατόσουπα που φτιάξατε ποτέ
Θα μας θυμηθείτε όταν τη φτιάξετε

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Με τον καιρό να κάνει τα γνωστά του κόλπα - και να μας κάνει να πιστεύουμε πως ήρθε η άνοιξη αλλά τελικά να μας παγώνει και να μας βρέχει για μέρες, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την εύκολη αλλά πεντανόστιμη κρεατόσουπα της μαμάς με πολύ λίγα υλικά αλλά πολλή γεύση!
Θα χρειαστείτε
1 κιλό κρέας μοσχάρι - ποντίκι
4 πατάτες
2 καρότα
1 κρεμμύδι
1 κύβο λαχανικών όποιας μάρκας θέλετε
1 κύβο βοδινό όποιας μάρκας θέλετε
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πελτέ ντομάτας ή απλή σάλτσα ντομάτας
Εκτέλεση
Βράστε καλά καλά το κρέας αφού το κόψετε σε μικρά κομματάκια. Έπειτα, ρίξτε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο και ανακατέψτε για 3-4 λεπτά. Προσθέστε τα καρότα, τους κύβους, 2 ποτήρια νερό (ή όσο χρειάζεται για να καλύψει τα υλικά) και αφήστε το 15 λεπτά να βράσει, ρίξτε την ντομάτα και μεγάλα κομμάτια πατάτες. Αν το νερό "τελειώνει" προσθέστε κατά το δοκούν.