E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Ελλάδα βγαίνει απόψε στα μπαλκόνια και χειροκροτεί γιατρούς και νοσηλευτές

Κάλεσμα για την εμψύχωση όσων παλεύουν αυτές τις ημέρες με τον κορωνοϊό

Η Ελλάδα βγαίνει απόψε στα μπαλκόνια και χειροκροτεί γιατρούς και νοσηλευτές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/3/2020 | 17:11

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει κάλεσμα για να χειροκροτήσουμε εκείνους που δίνουν μάχη καθημερινά λόγω του κορωνοϊού.

Χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάλεσμα για ανάλογη ενέργεια γίνεται και στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη σχετικό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απόψε στις 21:00 «βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας».

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη

Το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς και για το σλόγκαν «Μένουμε» σπίτι, έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλεί στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής σε μία μαζική εμψυχωτική – κινητοποίηση με κοινωνική σημασία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» γράφει η κα. Μητσοτάκη στο Twitter.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Σήμερα

«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Σήμερα

«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Ελένη Καστάνη για την απώλεια 30 κιλών: «Βοηθιέμαι και με τις ενέσεις, είχα φτάσει 100 κιλά»

Σήμερα

Την Ελένη Καστάνη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου

Παρά Πέντε: Οι ηθοποιοί που δεν θα δούμε στο επετειακό επεισόδιο

Σήμερα

Το reunion της σειράς έπειτα από 20 χρόνια θα έχει σημαντικές απουσίες

Τι κάνει σήμερα η καλλονή των 70s, Jaclyn Smith

Σήμερα

Παραμένει τόσο ωραία όσο τότε!

Γιατί τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον δεν έλαβαν ποτέ την κληρονομιά των 85 εκατ. δολαρίων

Χτες

Η Πάρις Τζάκσον υφίσταται νομικό πλήγμα στη μάχη για την περιουσία του πατέρα της

Επική ατάκα της Ντακότα Τζόνσον προς Λάνθιμο: «Ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί πέρα από την Έμα Στόουν»

Χτες

Η ηθοποιός πρότεινε με έναν ιδιαίτερα «παιχνιδιάρικο» τρόπο να ενταχθεί στο καστ του επόμενου πρότζεκτ του Έλληνα σκηνοθέτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.