E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο δάσος του Σέιχ Σου

Πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο δάσος του Σέιχ Σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/3/2020 | 13:39

Σε απαγόρευση κυκλοφορίας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου) προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης πολιτών στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε την άμεση εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων εντός του Σέιχ Σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, παρά τις οδηγίες που έχουμε δώσει για αποφυγή των περιττών μετακινήσεων ορισμένοι επιμένουν εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού να συμπεριφέρονται αντικοινωνικά. Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να αποτρέψουμε με κάθε μέσο την εξάπλωση του κορονοϊού. Σήμερα Κυριακή καταγράφεται μαζική συγκέντρωση πολιτών στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, αυξάνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Αποφάσισα να απαγορεύσω την κυκλοφορία στο Σέιχ Σου για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μην επιτρέψουμε τη διάδοση του κορονοϊού. Το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και θα αστυνομεύεται διαρκώς για όσο διάστημα χρειαστεί. Απευθύνω εκ νέου έκκληση προς όλους για παραμονή στο σπίτι. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Μένουμε σπίτι», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η σχετική απόφαση εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα και με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας θα εφαρμοστεί άμεσα, με την απομάκρυνση όσων βρίσκονται στο Σέιχ Σου. Για όσο διάστημα παραμείνει κλειστο το Σέιχ Σου θα επιτρέπεται μόνο η είσοδος κρατικών οχημάτων και υπηρεσιών (Πυροσβεστική, Αστυνομία, Δασαρχείο κτλ.).

Παράλληλα, το drone της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή συνεχίζει να πετά στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης, προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους, να τηρούν τα προληπτικά μέτρα και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ιδίων και των υπολοίπων.

Το drone πετάει καθημερινά από την Παρασκευή, χτες Σάββατο και σήμερα από το πρωί μέχρι τις 14.00’, ενώ οι απογευματινές πτήσεις ξεκινούν στις 17.30’ σήμερα, με σημείο έναρξης το Λευκό Πύργο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Ο Φουρνιέ φόρεσε μπλούζα με το πρόσωπο του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ

Χτες

Ο Γάλλος σταρ στήριξε τον προπονητή του με αυτήν την κίνηση

Ο Τραμπ διέγραψε από τον λογαριασμό του το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους: «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»

Χτες

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, έκανε λόγο για «ψευτοαγανάκτηση» έπειτα από κατηγορίες για ρατσισμό που προκάλεσε βίντεο

Η απόφαση που θα μπορούσε να φέρει τον Μέσι εκτός εθνικής Αργεντινής

Χτες

Η απόφαση συνδέεται άμεσα με το νομικό πλαίσιο της λεγόμενης «patria potestad», που ισχύει στην Αργεντινή έως τα 18 έτη

Ανήλικος έβαλε φωτιά στον κολλητό του, ενώ οι φίλοι του γελούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν

Χτες

Το θύμα έκρυψε αρχικά την αλήθεια από τους γονείς του, αλλά το βίντεο αποκάλυψε την αλήθεια

Κορωπί: Αστυνομικός έσωσε ηλικιωμένους φτιάχνοντας σκοινί από σεντόνια ‑ «Δεν σε αφήνω»

Χτες

Η περιγραφή του άνδρα που γλύτωσε από τα ορμητικά νερά

Μητέρα στον Βόλο κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής ποpνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της

Χτες

Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο Κακούσης παραιτείται από τη δημοσιογραφία για όσο εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου και δηλώνει αθώος

Χτες

Ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του και πως όλες οι συναλλαγές που είχε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είχαν νόμιμη αιτία

Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η έρευνα της πυροσβεστικής

Χτες

Σε τρία σημεία είχε διάβρωση ο σωλήνας του προπανίου

Σκάνδαλο σε ξενοδοχεία: Μετέδιδαν live σε παγκόσμια μετάδοση ζευγάρια σε προσωπικές στιγμές χωρίς να το γνωρίζουν

Χτες

Οι διαχειριστές των εφαρμογών ισχυρίζονταν ότι μετέδιδαν ζωντανά εικόνα από περισσότερες από 180 κάμερες σε ξενοδοχεία

Υπουργείο Μεταφορών: 100 ευρώ το πρόστιμο για το εισιτήριο – Όσοι συλλαμβάνονται για γκράφιτι, θα τα καθαρίζουν οι ίδιοι

Χτες

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των μεταφορών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.