E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ασθενής κορωνοϊού: «Δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου»

Βρετανός περιγράφει on camera πώς είναι να παλεύεις με τον νέο κορωνοϊό

Ασθενής κορωνοϊού: «Δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/3/2020 | 11:57

Ασθμαίνοντας, μιλώντας με δυσκολία στην κάμερα ο Άντι Χάρντγουικ από τη Βρετανία είναι ένας ακόμη ασθενής του νέου κορωνοϊού. Περιγράφει στο βίντεο που δημοσιεύει ο Guardian τα συμπτώματα της ασθένειας με την ελπίδα να πείσει τους συμπολίτες του να σοβαρευτούν και να «μείνουν σπίτι».

Ο Άντι Χάρντγουιίκ είναι 51 ετών. Ένας άνθρωπος υγιής, σε καλή φυσική κατάσταση που πηγαίνει στο γυμναστήριο τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και μόνο περιστασιακά είχε κάποια επεισόδια άσθματος. Κι όμως ο Covid-19 τον έχει ρίξει στο κρεβάτι, τον έχει εξουθενώσει και καταβάλλει σωματικά και ψυχικά. Οι φίλοι του και οι συγγενείς του ζήτησαν από τον Άντι να μιλήσει στην κάμερα για αυτό που βιώνει για να αφυπνίσει τον κόσμο ως προς τη σοβαρότητα της ασθένειας που έχει στοιχίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 51χρονος Βρετανός λέει στο βίντεο: «Η σπονδυλική μου στήλη πονάει, η πλάτη μου πονάει, ο λαιμός μου πονάει. Δεν έχεις καμία διάθεση να μιλήσεις, δεν θέλω να κουνήσω το κεφάλι από το μαξιλάρι». Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Facebook έχει ξεπεράσει τις 37.000 shares.

Ο Άντι ξαπωμένος στο κρεβάτι μιλά στην κάμερα και κρατά με δυσκολία τα μάτια του ανοικτά «Έρχεται σε κύματα, θα νιώσεις μία μικρή ανακούφιση μερικές φορές, μετά θα φύγει... Αυτό πονάει πραγματικά, δεν είναι σαν κάτι που είχα πριν, δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου», λέει ο Χάρντγουικ. Η σύζυγός του, Νίκολα, ανέφερε ότι πολλοί φίλοι του Άντι που είδαν το βίντεο δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν. «Είναι σα να έχει εξαϋλωθεί, σαν έχει χάσει όλη του την ενέργεια», είπε η Βρετανή.

Ο Χάρντγουικ που είναι πατέρας δύο παιδιών δήλωσε ότι η ασθένεια ξεκίνησε την Παρασκευή «με έναν ξηρό βήχα» που έκανε τον λαιμό του να πονάει. «Αρχίζετε να νιώθετε αρχικά μίζερα και μετά θα διαπιστώσετε ότι οι πνεύμονες θα σφίξουν», είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός ασθενής.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιβαδειά: Ένταση με αγρότες – Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, «περικύκλωσαν» τον Κώστα Τσιάρα

Χτες

Μετά από διαπραγματεύσεις, επιτράπηκε η στάθμευση των τρακτέρ έξω από το διοικητήριο, όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση.

Λήξη «συναγερμού», δεν αποσύρεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς – Τι αφορούσε η πολυαναμενόμενη «second decision»

Χτες

Αγωνία τέλος για τα εκατομμύρια των οπαδών του ΛεΜπρόν Τζέιμς ανά τον κόσμο και γενικότερα τους οπαδούς του

Πότε «πέφτει» η Black Friday 2025

Χτες

«Κλείδωσε» η μέρα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο υβρίδιο λύκου‑σκύλου στην Ελλάδα

Χτες

Για πρώτη φορά, ένα υβρίδιο λύκου-σκύλου επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα

Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Λαύριο – Μία γυναίκα τραυματίστηκε

Χτες

Μπαλκόνι κατέρρευσε στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία γυναίκα

Μαχαίρωσαν δήμαρχο σε πόλη της Γερμανίας – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε 13 μαχαιριές

Νομπελίστας «εκτός δικτύου»: Η επιτροπή δεν μπορεί να τον εντοπίσει ‑ Κάνει πεζοπορία στη φύση

Χτες

Ο Φρεντ Ράμσντελ, ένας από τους φετινούς νικητές του Νόμπελ Ιατρικής, δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για τη βράβευσή του

Έφηβος έκανε στο ChatGPT αυτή την ερώτηση και κατέληξε με χειροπέδες

Χτες

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αστείο

Κατέρρευσε εξαώροφο κτίριο στη Μαδρίτη ‑ Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Χτες

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αποκλείσει την περιοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.