Τα πιο «αρρωστημένα» mac n` cheese
Τώρα που είσαι στο σπίτι κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι από τα φαγητά που όλοι σνομπάρουν, αλλά μόλις το φάνε μια φορά το λατρεύουν και παθαίνουν εμμονή μαζί του.
Το θρυλικό mac n` cheese, το αγαπημένο γρήγορο φαγητό των Αμερικάνων τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος και στα pop εστιατόρια ανά τον κόσμο.
Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εστιατόρια του Λονδίνου, το Berners Tavern τόλμησε και το συγκεκριμένο πιάτο είναι το πιο δημοφιλές του καταλόγου του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.It’s definitely Mac and Cheese weather... #LondonEDITION #BernersTavern
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέχρι λοιπόν να αρχίσουμε και πάλι τα ταξίδια δείτε τη συνταγή και απολαύστε στο σπίτι σας...
Κράτα απόσταση από τους άλλους στο σούπερ μάρκετ και αγόρασε τα εξής:
1 λίτρο κρέμα γάλακτος
160 γρ. gruyere
160 γρ. blue cheese
160 γρ. τσένταρ
95 γρ. παρμεζάνα
95 γρ. μασκαρπόνε
20 γρ. μουστάρδα dijon
2 κ. ζυμαρικά (ριγκατόνι κατά προτίμηση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει περιορισμός)
Δες πως θα φτιάξεις τη συνταγή:
Βράσε τη κρέμα γάλακτος, λίγο πριν το τέλος ρίξε μέσα τα τυριά και ανακάτεψε καλά. Αφού τα βγάλεις από τη φωτιά, το μείγμα όταν κρυώσει, ρίξε στο μίξερ και ανακάτεψέ το ξανά.
Βράσε τα ζυμαρικά. Έξτρα τιπ ρίξε φρέσκο πιπέρι αφού σουρώσεις.
Σκέπασε με έξτρα τσένταρ.
Ρίξτο στο φούρνο και βγάλτο μόλις η κρούστα πάρει ένα χρυσό / καφέ χρώμα(ελάχιστος χρόνος)
Καλή σας απόλαυση!!!!