E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Telegraph: Η Ελλάδα είναι η χώρα που θα πάμε μετά την καραντίνα

Σε ένα άρθρο πραγματικό ύμνο για την Ελλάδα η βρετανική Telegraph γράφει ότι η χώρα που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί

Telegraph: Η Ελλάδα είναι η χώρα που θα πάμε μετά την καραντίνα
Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/4/2020 | 14:17

Σε ένα άρθρο πραγματικό ύμνο για την Ελλάδα η βρετανική Telegraph γράφει ότι η χώρα που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί για να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του κορονοϊού είναι η Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο άρθρο του στην Telegraph Όλιβερ Σμιθ προτείνεται η διαμονή σε κάποιο νησί και περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις εικόνες στους αναγνώστες του για να τους κάνει να ονειρεύονται μετά τον κορονοϊό.

«Τα περισσότερα μοναστήρια στα νησιά διαθέτουν υπέροχες αυλές όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα ενώ δίπλα θα υπάρχει και κάποιο παρεκκλήσι γεμάτο με εικόνες. Αν είστε τυχεροί μπορείτε να βρεθείτε σε μοναστήρι που θα διαθέτει έναν μοναχό», γράφει μεταξύ άλλων.

Δίνει και συμβουλές για το φαγητό και περιγράφει πως θα πρέπει να είναι η ταβέρνα που θα επισκεφθεί κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα πρέπει να είναι οικογενειακή, να έχει αρκετές γάτες – μία από τις οποίες είναι συνήθως έγκυος. Το τραπέζι να καλύπτεται από ένα τεράστιο χάρτινο τραπεζομάντηλο που θα μένει στη θέση του καθώς θα το κρατάνε πλαστικά κλιπς. Η αλατιέρα θα πρέπει να έχει μέσα της ρύζι και το μενού να περιλαμβάνει απαραιτήτως τζατζίκι, ντολμάδες, τηγανητό κολοκύθι, σουβλάκι, κλέφτικο, στιφάδο, χωριάτικη σαλάτα, καλαμάρι και τυρόπιτα. Η ρίγανη θα βρίσκεται παντού».

Και συνεχίζει: «Το κρασί θα πρέπει να είναι ανησυχητικά φτηνό, να σερβίρεται με το λίτρο και να βελτιώνεται κάθε φορά που δοκιμάζεις το φαγητό».

Για τις παραλίες, ο Βρετανός δημοσιογράφος προτείνει τις πιο ερημικές, που περιτριγυρίζονται από βραχώδεις καταπράσινους όγκους και ενδεχομένως να διαθέτουν μια μικρή ταβέρνα που σερβίρει φρέσκο ψάρι και κρύα μπύρα. «Τι άλλο χρειάζεστε;», αναρωτιέται ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Προτείνει ένα νησί των Κυκλάδων, την Τήνο και ένα των Σποράδων, την Σκόπελο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί τα παιδιά στη Γάζα δεν μπορούν πλέον να πετάξουν χαρταετό ‑ Τι συμβολίζουν

Σήμερα

Πώς μια αγαπημένη παιδική συνήθεια στη Γάζα μετατράπηκε σε σύμβολο στρατιωτικής έντασης. Λίγα λόγια για τους χαρταετούς.

Καύσωνας: Η ελληνική πόλη που «έβρασε» στους 41,8°C

Σήμερα

Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς με τον καύσωνα να κορυφώνεται - Πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ποιος είναι ο Ισπανός επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο

Σήμερα

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη

Απίστευτο στην Κρήτη: Ο αέρας «σήκωσε» 38χρονη με kite surf και την πέταξε σε ταράτσα!

Σήμερα

Στην Αμμουδάρα Λασιθίου σημειώθηκε σοβαρό ατύχημα, καθώς 38χρονη Γαλλίδα που έκανε Kite Surf παρασύρθηκε από δυνατή ριπή ανέμου

Ιωάννα Αντζουλή Γιαννοπούλου: Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η «ελληνική φωνή» της Νέας Υόρκης

Σήμερα

Η Ιωάννα Αντζουλή Γιαννοπούλου, μια εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής ομογένειας στη Νέα Υόρκη, απεβίωσε αιφνιδίως στα 71 της χρόνια, ημέρα των γενεθλίων της

«Τα στοιχεία δείχνουν προπαρασκευή» – Αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

«Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς, φίλους και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του θύματος και του δράστη»

Νέα Υόρκη: Επέστρεψαν οι άνθρωποι – «τυφλοπόντικες» που μπανοβγαίνουν στους υπονόμους, νέα βίντεο

Σήμερα

Μπαινοβγαίνουν στα φρεάτια αλλά μυστήριο παραμένει το γιατί

Ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη: Συναγερμός για πάνω από 200 σκευάσματα

Σήμερα

Αντιβιοτικά, αντικαρκινικά και άλλα βασικά φάρμακα θέτουν σε δοκιμασία την αντοχή των συστημάτων υγείας στην Ευρώπη.

Η Τροχαία ετοιμάζει αιφνιδιαστικά αλκοτέστ το μεσημέρι στην Αττική, μετά από ανησυχητικά ευρήματα με οδηγούς!

Σήμερα

Οι πρώτες δειγματοληπτικές μετρήσεις έφεραν στο φως οδηγούς με αλκοόλ ακόμη και το μεσημέρι. Ετοιμάζονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε νευραλγικά σημεία της Αττικής – αποκαλύπτουμε το σχέδιο της Τροχαίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.