ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μαζί με τον Jimmy Fallon και τους The Roots

Ο Sting, ο Jimmy Fallon και η αμερικανική μπάντα The Roots, ένωσαν τις δυνάμεις τους από απόσταση και, μέσω διαδικτύου, έφτιαξαν ένα κοινό βίντεο, όπου τραγουδούν το συγκεκριμένο τραγούδι. Με φωνή, με αυτοσχέδια μουσικά όργανα - αντικείμενα απ' το σπίτι δημιούργησαν το δικό τους remix, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Ηχογραφημένο με βιντεοκάμερες από το σπίτι του καθενός των συμμετεχόντων, το τραγούδι παρουσιάστηκε, στην εκπομπή «The Tonight Show's "Home Edition"», με τον Sting στην κιθάρα, βεβαίως να συνοδεύεται από κάποια οικιακά σκεύη ως κρουστά: για παράδειγμα, ο Questlove με ψαλίδι και πιρούνια, ο Dave Guy με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ο Kamal Gray με ένα παιχνίδι Connect 4.
Μετά την ηχογράφηση στο σπίτι του καθενός, ακολούθησε μοντάζ για να ετοιμαστεί το πλήρες «Don't Stand So close to Me (Quarantine Remix)».
Η pop κουλτούρα σε ένα σημείο: TV, σειρές, μουσική, σινεμά, βιβλία και gaming. Όλη η ψυχαγωγία και τα νέα της, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΑΞΙΔΙΑ
ΣΙΝΕΜΑ
ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
FRIENDS+FAMILY
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
ΝΥΧΙΑ
CELEBS
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS
ΑΠΟΨΕΙΣ