E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κορωνοϊός: Τους 116 έφτασαν οι θάνατοι στην Ελλάδα

Κατέληξε ένας ακόμη άνδρας

Κορωνοϊός: Τους 116 έφτασαν οι θάνατοι στην Ελλάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 20/4/2020 | 16:16

Ένας ακόμη θάνατος από κορονοϊό καταγράφεται σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (20/4), στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε ένας 66χρονος άνδρας που νοσηλεύονταν σε κλίνη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας είχε επιβαρυμένη υγεία καθώς έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στην Ελλάδα έφτασε πλέον τους είναι 116 (86 άνδρες και 30 γυναίκες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί πέθανε από τον ιό και μια 68χρονη γυναίκα από την Καστοριά, και ένας 74χρονος που νοσηλεύονταν στο ΑΧΕΠΑ, ενώ χθες Κυριακή του Πάσχα έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό 3 άντρες, ενώ το Μεγάλο Σάββατο, το Υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει 2 καταγεγραμμένους θανάτους.

Επίσης το Μεγάλο Σάββατο το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 11 νέα κρούσματα στη χώρα μας. Από αυτά, 570 (25,5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 943 (42,2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 67 συμπολίτες μας. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. Από τους διασωληνωμένους ασθενείς, 15 (22,4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83,6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι 39 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 90% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 53.290 κλινικά δείγματα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.