E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νεκρός 35χρονος στην Ελλάδα από κορωνοϊό

Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα

Νεκρός 35χρονος στην Ελλάδα από κορωνοϊό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση 21/4/2020 | 09:42

Τους 119 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς ΄δυο ασθενείς άφησαν την τελευταία τους πνοή το πρωί της Τρίτης.

Ο ένας ασθενής, μάλιστα, ήταν 35 ετών και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο άτυχος 35χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δεύτερος νεκρός είναι ένας 75χρονος άνδρας που νοσηλευόταν από τις 27 Μαρτίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και έπασχε και από κολπική μαρμαρυγή.

Το βράδυ της Δευτέρας λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για 116 νεκρούς είχε γίνει γνωστό ότι πέθανε και ένας 86χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και είχε υποκείμενο νόσημα (καρδιολογικό πρόβλημα).

Ο επικεφαλής των ειδικών του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στη χώρα σε 2.245.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 35χονου από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό.

Ο 35χρονος, είναι Έλληνας μουσουλμάνος, ξυλουργός στο επάγγελμα και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού 18 μηνών. Λόγω επαγγέλματος ερχόταν σε επαφή με χημικά.

Ο Μ.Κ. εργαζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή, όταν την Παρασκευή 10 Απριλίου που επέστρεψε από την εργασία του αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Όπως επισημαίνει στο Πρώτο Θέμα, ένα στενό συγγενικό του πρόσωπο: «Το Σάββατο 11 Απριλίου ανέβασε υψηλό πυρετό και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό ο οποίος του έδωσε κάτι φάρμακα, τα οποία πήρε αλλά ο πυρετός δεν έπεφτε. Μετά από αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Του είχαν γίνει δυο τεστ για τον κορωνοϊό τα οποία απ’ όσο ξέρω βγήκαν αρνητικά. Μετά μπήκε στην Εντατική και μετά μάθαμε ότι πέθανε από κορωνοϊό. Πραγματικά, έχουμε συγκλονιστεί όλοι από το θάνατό του, ήταν μια χαρά, μιλούσαμε μαζί του, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η σύζυγός του, η οικογένειά του είναι όλοι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Σήμερα

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Σήμερα

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

Πάργα: Σάλος σε παραλία ‑ Συνελήφθη άνδρας που κατέβασε το μαγιό του μπροστά σε λουόμενους

Σήμερα

Σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο ‑ Εκκενώνονται οι περιοχές Αγία Μαρίνα και Τσονίμα

Σήμερα

Σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο Καλοπήγαδο, σε περιοχή ανάμεσα στην Κερατέα και το Λαύριο, με

ΕΟΔΥ σε συναγερμό: Αναζητείται πιθανό νέο στέλεχος του ιού του Δυτικού Νείλου

Σήμερα

Η επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου.

Φυλή: Πώς συνέβη το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε 17χρονη

Σήμερα

Πένθος στη Φυλή: 17χρονη έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα. Δείτε πώς εξελίχθηκε η τραγωδία και ενημερωθείτε για τα νεότερα.

Ανδρος: Πρόστιμο 700 ευρώ σε αναβάτη αλόγου για μέθη – «Μπορεί να ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά το κρατούσα πολύ κοντά»

Σήμερα

«Με κράτησαν όλη τη νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα», υποστηρίζει ο ίδιος

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών

Σήμερα

Δυστυχώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν τα κατάφερε μετά από γενναία μάχη δυο ετών

Ταξιτζής απέσπασε 600 ευρώ από τουρίστες απειλώντας τους με βία για διαδρομή αεροδρόμιο ‑ κέντρο Αθήνας ‑ Ερευνάται και 2η καταγγελία

Σήμερα

Ο 38χρονος παρέλαβε την οικογένεια τουριστών από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και, τρομοκρατώντας τους, τους απέσπασε 600 ευρώ

Ετοιμαστείτε Θεσσαλονικείς! Την Πέμπτη ανοίγει επίσημα το Μετρό προς Καλαμαριά ‑ Tο σχέδιο για τη συνέχεια είναι ήδη έτοιμο!

Σήμερα

Πώς αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης και ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη φάση επέκτασης

Πέθανε ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ σε ηλικία 79 ετών

Σήμερα

Ο καλλιτέχνης, τα έργα του οποίου αποπνέουν τις παλαστινιακές παραδόσεις και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού υπό την ισραηλινή κατοχή, πέθανε στο σπίτι του στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ιαπωνία: 360 τόνων ιστορικό κάστρο μετακινήθηκε με σχοινιά ‑ Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Σήμερα

Το κάστρο είχε μετακινηθεί από τη θέση του ώστε να γίνουν εργασίες αποκατάστασης σε τείχος που είχε πληγεί από ισχυρό σεισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.