E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μυστήριο με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Σεούλ και Πεκίνο δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μυστήριο με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/4/2020 | 22:36

Το δημοσίευμα του CNN που έκανε λόγο για περιπέτεια υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από καρδιοχειρουργική επέμβαση, απορρίπτει η Νότια Κορέα.

Οπως αναφέρει η Νότια Κορέα δεν υπήρχαν «ασυνήθιστες κινήσεις» στη Βόρεια Κορέα και εκτιμάται ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν με τους βοηθούς του κοντά στην Πιονγκγιάνγκ, και δεν βρισκόταν σε φάση ανάρρωσης σε βίλα, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προεδρικό μέγαρο της Σεούλ δήλωσε: «Δεν έχουν πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τις φήμες σχετικά με ζητήματα υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν που αναφέρονται σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης. Επίσης, δεν εντοπίστηκαν ασυνήθιστες εξελίξεις στη Βόρεια Κορέα». Λίγο αργότερα, το νοτιοκορεάτικο προεδρικό μέγαρο ανέφερε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν πιστεύεται ότι μένει σε μια απροσδιόριστη τοποθεσία έξω από την Πιονγκγιάνγκ με μερικούς από τους στενούς συνεργάτες του.

Ούτε το Πεκίνο επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Ενας αξιωματούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, που διαχειρίζεται θέματα τα οποία αφορούν τη Βόρεια Κορέα, δήλωσε στο Reuters ότι δεν θεωρεί πως ο Κιμ είναι σοβαρά άρρωστος. Η Κίνα είναι ο μοναδικός σημαντικός σύμμαχος της Βόρειας Κορέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού ΥΠΕΞ Γκενγκ Σουάνγκ είπε ότι το Πεκίνο είναι ενήμερο για τα ρεπορτάζ σχετικά με την υγεία του Κιμ, αλλά ότι δεν γνωρίζει την πηγή τους χωρίς να σχολιάσει το αν διαθέτει πληροφορίες για το θέμα.

Φόβοι στις ΗΠΑ για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ενας αξιωματούχος των ΗΠΑ, μιλώντας στο Associated Press, δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος γνώριζε ήδη τους φόβους για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν πριν από τις τελευταίες αναφορές που εμφανίστηκαν τη Δευτέρα το βράδυ. Ο αξιωματούχος είπε ότι οι ΗΠΑ είχαν πληροφορίες ότι ο Κιμ μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ότι οι επιπλοκές μπορεί να έχουν μη επιθυμητά αποτελέσματα. Τόνισε, όμως, ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν εάν έχει γίνει η χειρουργική επέμβαση ή ότι έχουν εμφανιστεί επιπλοκές.

«Απλώς δεν ξέρουμε», είπε ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας του. Ο Λευκός Οίκος και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν σχολίασαν.

Ο Κιμ είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της Βόρειας Κορέας και ο απόλυτος διοικητής του πυρηνικού της οπλοστασίου. Δεν έχει κάποιον διάδοχο και η όποια αστάθεια στη χώρα μπορεί να προκαλέσει παγκόσμιο κίνδυνο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παιδοψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια – «Τα παιδιά δεν πρέπει να κουβαλούν τη βεντέτα»

Σήμερα

Στα Βορίζια αναμένεται να βρεθεί ειδική διεπιστημονική επιτροπή, με στόχο την ψυχολογική στήριξη των κατοίκων και κυρίως των παιδιών

Κυνική παραδοχή Μελόνι: «Με την δεξιά στην κυβέρνηση, δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες»

Σήμερα

Η Τζόρτζια Μελόνι δεν δίστασε να παραδεχθεί δημοσίως ότι με τη δεξιά στην κυβέρνηση φόρος στις μεγάλες περιουσίες δεν πρόκειται να επιβληθεί ποτέ

Τέμπη: Με τους συγγενείς των θυμάτων στα έδρανα η δίκη στις 3/3 – Απορρίφθηκε αίτημα του κράτους να αποβληθούν

Σήμερα

Ένταση επικράτησε στη δίκη για τα Τέμπη και την αμαρτωλή σύμβαση 717 με κατηγορούμενους δύο ελεγκτές της Αρχής Διαφάνειας καθώς το Νομικό Συμβούλιο του κράτους βρέθηκε στα έδρανα της υπεράσπισης

Ηλεκτρονικό μπλόκο σε καπνό και αλκοόλ για ανηλίκους – Τι αλλάζει στα κέντρα ψυχαγωγίας

Σήμερα

Δημήτρης Παπαστεργίου: Η προστασία των παιδιών είναι ζήτημα ευθύνης και τεχνολογίας

«Με βασάνιζαν επτά φορές τη μέρα για 20 λεπτά»: Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε δύο χρόνια στη Γάζα

Σήμερα

«Μου έβαλαν πέτρες στα αφτιά και μου έκλεισαν τα μάτια για εβδομάδες» λέει ο 21χρονος Ρομ Μπρασλάβσκι που βίωσε ακραία ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

Σοκ στην Πάτρα: Χειροπέδες σε 40χρονο εκπαιδευτικό για πορνογραφία ανηλίκων

Σήμερα

Έδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτρια

Μαθητής έκανε χρήση ναρκωτικών μέσα σε σχολείο της Δυτικής Αχαΐας ‑ Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με σπασμούς

Σήμερα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι μαθητής Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από χρήση ναρκωτικών

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας Ντίμης Κρίτσας

Σήμερα

Έντυσε από την Λαμπέτη μέχρι γαλαζοαίματες, σχεδίασε το νυφικό της Καρέζη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.