«Τα μέτρα δεν λήγουν στις 27 Απριλίου»
Όσα τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 22/4/2020 | 18:27
«Τα μέτρα δεν λήγουν στις 27 Απριλίου» τόνισε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την εφαρμογή των κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού .
«Η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι σταδιακή και ανάλογα με τις εξελίξεις εφόσον προκύπτουν νέα δεδομένα θα χρειαστεί να πατάμε φρένο» τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως μετά τις 27 Απριλίου θα ανοίξουν τα υποθηκοφυλάκια, ενώ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες η πληρωμή των συντάξεων θα γίνει όπως και τον Μάρτιο.
-ΙΚΑ, ΟΤΕ, τράπεζες: πληρώθηκαν σήμερα 22 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 και στις 24 Απριλίου σε όσους το ΑΜΚΑ τελειώσει σε 0, 2, 4, 6, 8.
-ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΕΤΑΑ: Θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου
-ΝΑΤ – Δημόσιο, ΔΕΗ – ΕΤΑΠ ΜΜΕ: Θα καταβληθούν στις 29 Απριλίου.