E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χρυσούλα Διαβάτη: «Οι Δύο Ξένοι άφησαν ιστορία κι εποχή γιατί…»

Διαβάζοντας και… ζυμώνοντας περνάει τις ημέρες της καραντίνας η δημοφιλής ηθοποιός

Χρυσούλα Διαβάτη: «Οι Δύο Ξένοι άφησαν ιστορία κι εποχή γιατί…»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 25/4/2020 | 13:32

Διαβάζοντας και… ζυμώνοντας περνάει τις ημέρες της καραντίνας λόγω του κορονοϊού η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία είναι μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της εποχής μας, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για τον γνωστό λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, την επιστροφή των «Δύο ξένων» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega channel, ενώ εξήγησε γιατί διαφωνεί με την τακτική οι θεατρικές παραστάσεις να παίζονται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μια χαρά στο σπίτι» δηλώνει πως βιώνει την καραντίνα λόγω του επιθετικού ιού. Ωστόσο επισημαίνει ότι «το μόνο κακό είναι ότι ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος. Μένω μέσα στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και περνάμε ωραία με διαβάσματα, μαγειρικές και ζυμώματα. Είμαι μια νοικοκυρά που δεν μου μένει χρόνος να ξεκουραστώ», αναφέρει στο «Secret». Η ίδια σχολιάζει και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας στη μάχη κατά του Covid-19, χαρακτηρίζοντάς τον «σπουδαίο». «Πολύ καλός επιστήμονας. Καλά κάνει η κυβέρνηση και τον ακούει. Και αυτό ήταν το μυστικό, αυτό ήταν το έξυπνο της κυβέρνησης, ότι άκουσε ανθρώπους σοφούς και σωστούς».

Η κουβέντα πηγαίνει και στα τηλεοπτικά πράγματα, με τη Χρυσούλα Διαβάτη να σχολιάζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά, στην οποία συμμετείχε και η ίδια, που επέστρεψε στη συχνότητα του Mega. «Τότε γινόταν χαμός. Και τώρα ακόμα έχουμε φανς από τους “Δύο ξένους”. Μικρά παιδιά το βλέπουν τώρα. Το σίριαλ αυτό άφησε ιστορία και εποχή και ο λόγος είναι ότι είναι ένα διαχρονικό σίριαλ, δεν ανήκει σε μια εποχή, και ο λόγος του Ρήγα ήταν διαχρονικός, γι’ αυτό και θα μείνει κλασικό. Και οι ηθοποιοί ήταν πολύ σωστοί στους ρόλους τους. Ηταν πάρα πολύ όμορφο», εξήγησε και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις της όσον αφορά τη συμμετοχή της σε κάποια παραγωγή της τηλεόρασης.

«Εχω κάνει έναν ‘‘πιλότο’’ με Κύπριους, πολύ αγαπητούς, που συνεργάστηκα μαζί τους. Εκανα κάτι στη Λευκωσία πέρσι και είχε μεγάλη επιτυχία. Γνωρίστηκα λοιπόν με τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς -πολύ καλά παιδιά-, πέρασα πολύ όμορφα και με φώναξαν φέτος και κάναμε έναν ‘‘πιλότο’’ σε κάτι καινούργιο που ετοιμάζουν. Το γυρίσαμε κάπου στον Δομοκό και μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Οσο για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο αυτή την περίοδο, η γνωστή ηθοποιός διαφωνεί. «Αυτό είναι λάθος για μένα», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Οταν μια παράσταση μεταφέρεται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο, πάντα χάνει και από ήχο και από διάφορα – δεν γίνεται να είναι το ίδιο. Το θέατρο είναι κάτι ζωντανό. Ο θεατής επιλέγει τι θα δει πάνω στη σκηνή. Στην τηλεόραση του επιβάλλεις εσύ τι θα δει. Δεν μπορεί να δει τη γενική εικόνα. Καμία σχέση. Το θέατρο είναι ένας αέρας, είναι εκείνη τη στιγμή που παίζεται. Καταστρέφονται έτσι οι καλές δουλειές όταν τις μεταφέρουν στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο. Αλλωστε οι τεχνολογίες είναι για άλλους σκοπούς, δεν είναι για το θέατρο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 9 ώρες

«Χτίζουμε διπλωματικές σχέσεις με νηφαλιότητα» έγραψε σκωπτικά στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 9 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 9 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 9 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 9 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.