E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Επίθεση» σε Τζόρνταν: «Δήθεν ντοκιμαντέρ με πολλά ψέματα, θα τον έσπαγα στο ξύλο»

Πέρασε στην αντεπίθεση και χρησιμοποίησε «σκληρά» λόγια κατά του Μάικλ Τζόρνταν.

«Επίθεση» σε Τζόρνταν: «Δήθεν ντοκιμαντέρ με πολλά ψέματα, θα τον έσπαγα στο ξύλο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/5/2020 | 09:54

Ο Χόρας Γκραν εμφανίστηκε εξοργισμένος με τους δημιουργούς του «The Last Dance» αφού στο ντοκιμαντέρ εμφανίστηκε ως η η… διαρροή των αποδυτηρίων των Σικάγο Μπουλς και βασική πηγή για το βιβλίο του Σαμ Σμιθ «Jordan Rules», που παρουσίαζε το… σκοτεινό πρόσωπο του Μάικλ Τζόρνταν.

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Μάικλ Τζόρνταν, τόνισε πως στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν πάρα πολλά ψέματα, ενώ ανέφερε πως πολλά… κόπηκαν στο μοντάζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όσα είπε είναι όλα ψέματα. Αν ο Μάικλ είχε παράπονα από μένα, ας τα λύσουμε σαν άντρες. Ας μιλήσουμε ή να το λύσουμε με άλλον τρόπο. Όμως εκείνος προτίμησε να βγει και να πει αυτά τα ψέματα για μένα ότι εγώ ήμουν η πηγή πίσω από το βιβλίο. Εγώ ήμουν και παραμένω φίλος με τον Σαμ (σ.σ. συγγραφέας), αλλά τα αποδυτήρια είναι ιερά για μένα και ποτέ δεν θα έβγαζα προς τα έξω οτιδήποτε προσωπικό. Ο Σαμ ήταν ερευνητής, έπρεπε να έχει δύο πηγές για να γράψει κάτι, οπότε γιατί ο Μάικλ κατηγορεί μόνο εμένα; Είναι κακία αυτό από πλευράς του και νομίζω πως φάνηκε και σε αυτό το κατ’ ευφημισμόν ντοκιμαντέρ. Αν πεις κάτι για αυτόν, θα σε αποκόψει και θα προσπαθήσει να διαλύσει τον χαρακτήρα σου», τόνισε ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ.

«Με τον Μπάρκλεϊ ήταν φίλοι για 20-30 χρόνια και είπε κάτι για το πώς διοικεί τους Χόρνετς και από τότε δεν έχουν μιλήσει. Με κατηγορεί εμένα για ‘ρουφιάνο’, ενώ εκείνος είπε ότι πριν 35 χρόνια σαν ρούκι έβλεπε τους συμπαίκτες του να κάνουν ναρκωτικά, ινδική κάνναβη και να έχουν γυναίκες στα δωμάτιά τους. Γιατί να το φέρει αυτό στο προσκήνιο; Αν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον ως ‘ρουφιάνο’, μάλλον ο ‘ρουφιάνος’ είσαι εσύ», πρόσθεσε.

Παράλληλα εξέφρασε παράπονα για το πώς παρουσιάστηκαν κάποιοι παίκτες των Μπουλς. «Ήταν διασκεδαστικό, αλλά εμείς που ήμασταν στην ομάδα ξέρουμε ότι το 90% ήταν ψέματα. Πολλά από όσα είπε ο Τζόρνταν στους συμπαίκτες του προκάλεσαν την αντίδρασή τους, αλλά αυτά τα έκοψαν στο μοντάζ του ντοκιμαντέρ, αν θέλεις να το πεις έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη μεταξύ τους σχέση όσο ήταν συμπαίκτες είπε: «Πίστευε πως μπορούσε να κυριαρχήσει πάνω μου, αλλά έσφαλε οικτρά. Όποτε τα έβαλε μαζί μου, του απάντησα αμέσως. Όμως αυτό που είδαμε για τον Πέρδιου, τον Κερ και τον Μπαρέλ ήταν άσχημο. Να βλέπεις αυτός τον ηγέτη να τους επιτίθεται έτσι. Κατανοώ ότι στην προπόνηση πρέπει να σπρώχνεις τους άλλους, αλλά όχι να τους χτυπάς και να τους βρίζεις».

Όσο για την ιστορία ότι ο Τζόρνταν είχε δώσει εντολή στους φροντιστές μιας πτήσης να μην δώσουν φαγητό στον Γκραντ μετά από μια κακή εμφάνιση του τελευταίου; «Είναι αλήθεια, αλλά αντέδρασα. Αν κάποιος πάει να μου πάρει το φαγητό, θα τον σπάσω στο ξύλο. Και πιστέψτε με, τότε θα είχα κανονίσει τον MJ. Όντως είπε στον φροντιστή ‘μην του δώσετε να φάει, έπαιξε σκατά’, αλλά εγώ απάντησε με λόγια που δεν θέλω να πω εδώ. Όρθωσα ανάστημα. ‘Αν το θες, έλα να το πάρεις’, του είπα και φυσικά δεν κουνήθηκε. Απλώς… γάβγιζε. Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει πως δεν θα ερχόταν να πάρει κάποιος το φαγητό μου χωρίς να τον πλακώσω στο ξύλο. Αν το έκανε αυτό θα τον είχα σαπίσει! Δεν θα υπήρχαν ούτε έξι πρωταθλήματα, ούτε… Air Jordan. Σας διαβεβαιώνω».

Ερωτηθείς αν τον ενοχλεί που δεν έχουν σχέσεις πλέον, απάντησε: «Τελευταία φορά επικοινωνήσαμε πριν τρία χρόνια με μηνύματα. Αν τον συναντήσω θα δείξουμε σεβασμό ο ένας στον άλλο, γιατί πήραμε μαζί τρία πρωταθλήματα, αλλά δεν θα χάσω και τον ύπνο μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γκραντ είχε παράπονα και για το πώς παρουσιάστηκε ο Σκότι Πίπεν στο ντοκιμαντέρ. «Ποτέ δεν υπήρχε ένας δεύτερος ρόλος που να είχε παρουσιαστεί τόσο άσχημα. Είπαμε για το παιχνίδι που είχε ημικρανίες ή για την τελευταία επίθεση που αρνήθηκε να μπει και ο Τζόρνταν τον έλεγε εγωιστή. Όμως ο Πίπεν ήταν μέσα στον έκτο τελικό όταν δεν μπορούσα καλά-καλά να περπατήσει με το πρόβλημα στη μέση του. Ο Τζόρνταν δεν ήταν καν στην ομάδα σε εκείνο το ματς που αρνήθηκε να μπει στο τέλος. Εμείς σαν ομάδα το διαχειριστήκαμε καλά, γιατί να το επαναφέρει;».

Γενικώς, ο Γκραντ θεωρεί πως το ντοκιμαντέρ δεν ήταν καθόλου αντικειμενικό. «Όταν ένα δήθεν ντοκιμαντέρ αφορά έναν άνθρωπο και εκείνος έχει τον τελευταίο λόγο για το τι θα βγει προς τα έξω, δεν είναι ντοκιμαντέρ. Είναι η δική του εκδοχή για ό,τι έγινε. Αυτό δεν είναι ντοκιμαντέρ, γιατί πολλά πράγματα παραλείφθηκαν ή κόπηκαν στο μοντάζ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Times of Israel: Θετική η Χαμάς στο σχέδιο του Τραμπ για τη Γάζα ‑ Θα ζητήσει αλλαγές

Πριν 9 ώρες

Αρθρο του BBC αναφέρει ότι ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα αντιτίθεται στο σχέδιο

Αγρια δολοφονία γνωστού bodybuilder: Τον σκότωσε η σύζυγός του – «Δεν άντεχε να ζει με τον φόβο ...»

Πριν 9 ώρες

Η γυναίκα είχε εμμονή μαζί του - Είχε ανοίξει τρύπες στους τοίχους για να τον κατασκοπεύει

Πάνος Ρούτσι: Στο Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις ‑ Βρίσκεται στη 19η μέρα απεργίας

Πριν 9 ώρες

Διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Πριν 9 ώρες

Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

Βασίλης Παϊτέρης: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής ‑ «Είναι πολύ λιγότερα τα χρέη του»

Πριν 9 ώρες

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του γνωστού τραγουδιστή μετά την απρόσμενη εξέλιξη

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Πριν 9 ώρες

Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

Έκλεισε το αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω drones που θεάθηκαν στην περιοχή

Πριν 9 ώρες

Eπαναλειτουργεί από σήμερα το πρωί

Ξυλοδαρμός γυναίκας δικηγόρου μέσα στο δικαστήριο: «Μου άστραψε χαστούκι και με γρονθοκόπησε»

Πριν 9 ώρες

Δέχθηκε χτυπήματα από τον αντίδικο της εντολέως της - Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Πριν 9 ώρες

112 για έντονα φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Λήμνο

Αδιανόητο: η Ρόμα αστόχησε τρεις φορές στο ίδιο πέναλτι!

Χτες

Ο Οζέρ έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αποκρούοντας και τις τρεις εκτελέσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.