E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Βιώνω κάθε στιγμή τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»

Οι γονείς της άγριας δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν για το πώς έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό

«Βιώνω κάθε στιγμή τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/5/2020 | 13:27

Για τον πόνο που βίωσαν, για τους γονείς των δολοφόνων της Ελένης, για τους «κρυφούς» βιασμούς και τα ένοχα μυστικά της κοινωνίας μας, μιλούν μεταξύ άλλων, στον Σταύρο Θεοδωράκη, οι γονείς της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πέρασε αρκετές ώρες με την Κούλα και τον Γιάννη Τοπαλούδη, τους γονείς της άγρια δολοφονημένης Ελένης. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω όλο το podcast των «Πρωταγωνιστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης: «Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»

«Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο του παιδιού μου. Τα βασανιστήρια, τις τσιρίδες της, τις φωνές της, τον τρόμο της. Να παρακαλάει, να ζητάει έλεος για ζωή και να μην….», λέει μεταξύ άλλων η κα Κούλα Τοπαλούδη.

Πως έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έρχεται ο αστυνομικός, ανιψιός μας από την Ορεστιάδα, και λέει του Γιάννη ‘’η Ελένη είχε στη γάμπα της τριαντάφυλλο;’’. Λέει ο Γιάννης ‘’ναι, τατουάζ’’. Και άρχισε να κλαίει. Εγώ σκοτάδι. Αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν και μου λένε ‘’πάει η Ελένη, τη βρήκαν’’. ‘’Τι τι βρήκαν;’’ λέω. ‘’Τη βρήκαν νεκρή’’… Από εκείνη τη μέρα χάθηκα. Τίποτα, τίποτα. Μέσα στον εγκέφαλο μόνο σκοτάδι και σοκ και γιατί. Γιατί; Γιατί; ΓΙΑΤΙ;».

«Τους μισώ»

«Τι, τι , τι μου αφαίρεσαν απ’ τη ζωή; Την ψεύτικη κούκλα, την ψεύτικη κούκλα; Θα πάω να την ξαναπάρω, θα τη ζωντανέψω φου, φου, φου, με το ραβδάκι μου το μαγικό και θα δώσω ζωή και φως στο παιδί μου; Δεν τους συγχωρώ, τους μισώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα όνειρα για την Ελένη μου»

«Όνειρο του αγράμματου πατέρα μου ήταν να σπουδάσει τα παιδιά του. Δεν ήμασταν από τη γενιά των πολιτικών και των λεφτάδων και των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, οπότε να είχα περιουσία… Το ίδιο όνειρο είχα και εγώ για την Ελένη μου».

«Βιάζανε κοπέλες. Ήρθε άτομο και μου λέει για την δασκάλα του παιδαγωγικού, η οποία αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε και βγάζει ψυχολογικά προβλήματα. Τη βιάσανε! Αλλά είναι κοινό μυστικό ολονών. Κάθε χρόνο βιάζονται πάνω από 5.000 κοπελίτσες, γυναίκες και πόσες καταγγελίες έχουμε; Ούτε 200. Γιατί; Γιατί; Αυτό πρέπει να απαντήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνώριζαν την εγκληματική τους δράση και έκλειναν στόματα

«Κάποιοι γνώριζαν για αυτή την εγκληματική δράση αυτών των δυο. Γνώριζαν σίγουρα και έκλειναν στόματα. Τώρα γιατί έκλειναν στόματα…εξαιτίας του φόβου και τρόμου; Εξαιτίας χρημάτων; ας απαντήσουν οι ίδιοι, η κοινωνία», λέει ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης.

«Αυτά τα τέρατα, ίσως κι άλλα, έκαναν δράση με τουρίστριες το καλοκαίρι… που άλλες καταγγελίες γίνονταν δεκτές, άλλες δεν γίνονταν απ’ την αστυνομία. Και ύστερα πού θα παν το χειμώνα; στις φοιτητριούλες! Ξεμονάχιαζαν κάποια με κάποια δολώματα. Και τώρα έτυχε ήταν η Ελένη μας, αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι».

«Η εισαγγελέας έλεγε: “Δεν σας έκατσε το προηγούμενο, δεν σας έκατσε οι άλλες δυο που ήταν και έφυγαν και γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, ύστερα είπατε εδώ είμαστε. Αυτό θα την πατήσει”».

«Και επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κουμάντο την Ελένη και να ολοκληρώσουν και αυτοί σeξουαλικά, πήγαν ο άλλος σε πουτ@ν@ την άλλη την ημέρα και μετά πήγαν και έκαναν και το ΑΜΕΑ την μεθεπόμενη μέρα. Αυτή ήταν η ανθρωπιά που τους έδωσαν και τους δίδαξαν».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λαϊκές αγορές: Αναστέλλεται η απεργία ‑ Κανονικά από την Παρασκευή η λειτουργία τους

Σήμερα

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη δράση στη λαχαναγορά - Η ανακοίνωση για τις λαϊκές αγορές

Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες – Απαντούν με κλιμάκωση στα μέτρα της κυβέρνησης

Σήμερα

Σε εισήγηση για ανάλογο αποκλεισμό δείχνει πως βαδίζει και το μπλόκο της Θήβας

Αγρότες: Εμπαιγμός τα μέτρα, ειδικά η ρύθμιση για το ρεύμα – «Θέλουν να μας εξαφανίσουν» – Συσκέψεις στα μπλόκα

Σήμερα

Αρνητικές είναι οι πρώτες αντιδράσεις των αγροτοκτηνοτρόφων στην εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Σφοδρός καύσωνας στην Αυστραλία

Σήμερα

Προειδοποίηση για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς

Είχε σκύλο με λουρί να τρέχει έξω από το ΙΧ στη Θεσσαλονίκη – «Το ζώο το αγαπώ»

Σήμερα

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για «κακοποίηση ζώου»

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον στον Παναθηναϊκό

Σήμερα

Ο Εργκίν Αταμαν ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Παναθηναϊκού ενώ προχώρησε και σε μία βαρύγδουπη δήλωση αναφορικά με το μέλλον του

Σοκαριστικό: Ο Τραμπ εξευτελίζει δημόσια τον Μακρόν

Σήμερα

«Σε ικετεύω, θα κάνω ό,τι θέλεις, κύριε, μου έλεγε και κλαψούριζε»

Ζητώ συγγνώμη, το παιδί μου θα πληρώσει, λέει η μάνα του 16χρονου

Σήμερα

Βαριές κακώσεις σε όλο το σώμα του 17χρονου στις Σέρρες έδειξε η ιατροδικαστική

Νέα απάτη μέσω QR codes ‑ Τι είναι το quishing και πώς να προστατευθείτε

Σήμερα

Μεγάλη προσοχή οφείλουν να δείξουν οι πολίτες σε άγνωστα QR codes που μπορεί να εντοπίσουν σε δημόσιους χώρους

ΑΜΚΑ: Πώς επηρεάζει τον καθαρό μισθό, ποιοι κερδίζουν

Σήμερα

Ο ΑΜΚΑ καθορίζει πλέον την παρακράτηση φόρου βάσει ηλικίας, αυξάνοντας καθαρούς μισθούς κυρίως για εργαζόμενους κάτω των 30, ενώ κάθε μετάβαση σε νέο ηλικιακό κλιμάκιο μειώνει αυτόματα τις αποδοχές

Νικόλας Φαραντούρης: Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις για το κόμμα Καρυστιανού

Σήμερα

Ο ευρωβουλευτής οφείλει να παραδώσει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε, αναφέρει η ανακοίνωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.