E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Βιώνω κάθε στιγμή τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»

Οι γονείς της άγριας δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν για το πώς έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό

«Βιώνω κάθε στιγμή τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/5/2020 | 13:27

Για τον πόνο που βίωσαν, για τους γονείς των δολοφόνων της Ελένης, για τους «κρυφούς» βιασμούς και τα ένοχα μυστικά της κοινωνίας μας, μιλούν μεταξύ άλλων, στον Σταύρο Θεοδωράκη, οι γονείς της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πέρασε αρκετές ώρες με την Κούλα και τον Γιάννη Τοπαλούδη, τους γονείς της άγρια δολοφονημένης Ελένης. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω όλο το podcast των «Πρωταγωνιστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης: «Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»

«Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο του παιδιού μου. Τα βασανιστήρια, τις τσιρίδες της, τις φωνές της, τον τρόμο της. Να παρακαλάει, να ζητάει έλεος για ζωή και να μην….», λέει μεταξύ άλλων η κα Κούλα Τοπαλούδη.

Πως έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έρχεται ο αστυνομικός, ανιψιός μας από την Ορεστιάδα, και λέει του Γιάννη ‘’η Ελένη είχε στη γάμπα της τριαντάφυλλο;’’. Λέει ο Γιάννης ‘’ναι, τατουάζ’’. Και άρχισε να κλαίει. Εγώ σκοτάδι. Αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν και μου λένε ‘’πάει η Ελένη, τη βρήκαν’’. ‘’Τι τι βρήκαν;’’ λέω. ‘’Τη βρήκαν νεκρή’’… Από εκείνη τη μέρα χάθηκα. Τίποτα, τίποτα. Μέσα στον εγκέφαλο μόνο σκοτάδι και σοκ και γιατί. Γιατί; Γιατί; ΓΙΑΤΙ;».

«Τους μισώ»

«Τι, τι , τι μου αφαίρεσαν απ’ τη ζωή; Την ψεύτικη κούκλα, την ψεύτικη κούκλα; Θα πάω να την ξαναπάρω, θα τη ζωντανέψω φου, φου, φου, με το ραβδάκι μου το μαγικό και θα δώσω ζωή και φως στο παιδί μου; Δεν τους συγχωρώ, τους μισώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα όνειρα για την Ελένη μου»

«Όνειρο του αγράμματου πατέρα μου ήταν να σπουδάσει τα παιδιά του. Δεν ήμασταν από τη γενιά των πολιτικών και των λεφτάδων και των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, οπότε να είχα περιουσία… Το ίδιο όνειρο είχα και εγώ για την Ελένη μου».

«Βιάζανε κοπέλες. Ήρθε άτομο και μου λέει για την δασκάλα του παιδαγωγικού, η οποία αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε και βγάζει ψυχολογικά προβλήματα. Τη βιάσανε! Αλλά είναι κοινό μυστικό ολονών. Κάθε χρόνο βιάζονται πάνω από 5.000 κοπελίτσες, γυναίκες και πόσες καταγγελίες έχουμε; Ούτε 200. Γιατί; Γιατί; Αυτό πρέπει να απαντήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνώριζαν την εγκληματική τους δράση και έκλειναν στόματα

«Κάποιοι γνώριζαν για αυτή την εγκληματική δράση αυτών των δυο. Γνώριζαν σίγουρα και έκλειναν στόματα. Τώρα γιατί έκλειναν στόματα…εξαιτίας του φόβου και τρόμου; Εξαιτίας χρημάτων; ας απαντήσουν οι ίδιοι, η κοινωνία», λέει ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης.

«Αυτά τα τέρατα, ίσως κι άλλα, έκαναν δράση με τουρίστριες το καλοκαίρι… που άλλες καταγγελίες γίνονταν δεκτές, άλλες δεν γίνονταν απ’ την αστυνομία. Και ύστερα πού θα παν το χειμώνα; στις φοιτητριούλες! Ξεμονάχιαζαν κάποια με κάποια δολώματα. Και τώρα έτυχε ήταν η Ελένη μας, αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι».

«Η εισαγγελέας έλεγε: “Δεν σας έκατσε το προηγούμενο, δεν σας έκατσε οι άλλες δυο που ήταν και έφυγαν και γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, ύστερα είπατε εδώ είμαστε. Αυτό θα την πατήσει”».

«Και επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κουμάντο την Ελένη και να ολοκληρώσουν και αυτοί σeξουαλικά, πήγαν ο άλλος σε πουτ@ν@ την άλλη την ημέρα και μετά πήγαν και έκαναν και το ΑΜΕΑ την μεθεπόμενη μέρα. Αυτή ήταν η ανθρωπιά που τους έδωσαν και τους δίδαξαν».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαμός σε γάμο: Pole dancers χόρευαν δίπλα από την δεξίωση ‑ Η αντίδραση της νύφης

Σήμερα

Παραλίγο η δεξίωση να «τιναχτεί» στον... αέρα!

Βόλος: Με αλεξίσφαιρο και με σκυμμένο το κεφάλι έφτασε στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος

Σήμερα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου ο 40χρονος δράστης

Ακρίβεια: «Πονοκέφαλος» στους γονείς για τα σχολικά είδη – Οι τιμές σε τετράδια, τσάντες, βιβλία

Σήμερα

Οι γονείς αναζητούν τις πιο οικονομικές λύσεις για τα απαραίτητα ψώνια των παιδιών τους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

Θηριωδία στην Ηλεία: Πέταξαν φόλες ακόμα και μέσα σε αυλές – Τουλάχιστον 10 σκυλιά νεκρά

Σήμερα

Εκτός από αδέσποτα έχασαν τις ζωές τους και δεσποζόμενα σκυλιά μέσα σε σπίτια!

Τραγωδία σε λίμνη: Νεκρός άνδρας από αμοιβάδα που του... έφαγε τον εγκέφαλο

Σήμερα

Ο άτυχος άνδρας στο Μιζούρι των ΗΠΑ έκανε θαλάσσιο σκι το οποίο εκτυλίχθηκε σε τραγωδία

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε στα 41 της η ηθοποιός ‑ Ήταν σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Σήμερα

Μόλις στα 41 της χρόνια η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σκληρό και γενναίο αγώνα με τον καρκίνο

ΔΕΘ: Σενάρια φορολογικής ελάφρυνσης των εσόδων από ενοίκια

Χτες

Πιθανά μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Εντοπίστηκε το πρόβλημα στον Βιολογικό της Πάτμου

Χτες

Συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού

Γυναικοκτονία σοκ στον Βόλο: «Καλά της έκανα» είπε ο δολοφόνος

Χτες

Την σκότωσε, άλλαξε ρούχα, πέταξε τα δικά του και κρυβόταν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος στον Τύρναβο δήλωσε 4.000 πρόβατα και είχε 1.500

Χτες

Κτηνοτρόφος από τον Τύρναβο είχε δηλώσει περίπου 4.000 ζώα, με τον έλεγχο να καταγράφει μόλις 1.500

Λαμία: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό – Τους είδαν να αδειάζουν μπιτόνι με πετρέλαιο σε χωράφι

Χτες

Προσήχθησαν δύο νεαροί στη Λαμία, ως ύποπτοι για απόπειρα εμπρησμού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.