E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το βιβλίο για τη Μέγκαν και τον Χάρι φέρνει τη μεγάλη ανατροπή

Ποιος πήρε την απόφαση για το Megxit

Το βιβλίο για τη Μέγκαν και τον Χάρι φέρνει τη μεγάλη ανατροπή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/5/2020 | 14:18

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ξάφνιασε τους πάντες. Μία κίνηση που γρήγορα πήρε το όνομα «Megxit» αφού οι περισσότεροι θεώρησαν πως πίσω από την απόφαση αυτή κρυβόταν η Μαρκλ, θεωρώντας ότι εκείνη «παρέσυρε» τον πρίγκιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να, όμως, που έρχεται η νέα βιογραφία του ζευγαριού και φέρνει τη μεγάλη ανατροπή, αφού μέσα στις σελίδες του βιβλίου «Finding Freedom», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, αποκαλύπτεται ποιανού ιδέα ήταν το Megxit. Και σύμφωνα με αυτό η ιδέα της παραίτησης ήταν αποκλειστικά του Χάρι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα The Sun, ο δούκας του Σάσεξ φέρεται να είναι θυμωμένος με τον όρο «Megxit», επειδή δείχνει σαν να ήταν μόνο απόφαση της Μέγκαν να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια.

Μια πηγή του εκδοτικού οίκου δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως ο Χάρι πήρε την απόφαση να φύγει. Το βιβλίο θα το καταστήσει σαφές αυτό και θα εξηγήσει γιατί έπρεπε να συμβεί. Ήθελε να κινηθούν προς την κατεύθυνση την οποία τελικά πήραν και ήταν κάτι που το σκεφτόταν για περισσότερο από έναν χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την Μέγκαν Μαρκλ; «Μπορεί να υποστήριζε την επιλογή του ωστόσο τον ρώτησε πάρα πολλές φορές εάν ήταν σίγουρος πως αυτό ήταν που ήθελε».

Η νέα βιογραφία του ζευγαριού, την οποία συνέγραψαν ο Όμιντ Σκόπμπι του Harper’s Bazaar και η Καρολάιν Ντουράντ του Elle, θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στη ζωή τους και δεν θα αναφέρεται καθόλου στην διαμάχη της με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

Σύμφωνα με μια πηγή: «Το βιβλίο – όπως υποδηλώνει ο ίδιος ο τίτλος – αφορά στο “ταξίδι” της Μέγκαν και του Χάρι. Θα επικεντρωθεί κυρίως στις αιτίες που το ζευγάρι θέλει να εστιάσει, στην νέα ζωή που επέλεξαν να κάνουν. Το βιβλίο δεν θα ασχοληθεί με πράγματα που έχουν ειπωθεί από τον Τόμας Μαρκλ. Αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζεται στο δικαστήριο και εκεί είναι που ο Χάρι και η Μέγκαν πιστεύουν ότι πρέπει να μείνει».

Σύμφωνα με τους εκδότες, το «Finding Freedom» πάει «πέρα από τα πρωτοσέλιδα». «Θα διαλύσει τις πολλές φήμες και παρανοήσεις που έχουν ειπωθεί όλο αυτό τον καιρό για το ζευγάρι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναστασία Γιάμαλη για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Σήμερα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχοποιούνται τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης»

Μαντώ Γαστεράτου: Τι επάγγελμα κάνει σήμερα ‑ Η νέα της ζωή μακριά από την τηλεόραση

Σήμερα

«Η τηλεόραση δεν είναι τώρα στις προτεραιότητές µου. Ωστόσο, δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτοµαι να κάνω στο άµεσο µέλλον ή να ξαναγυρίσω», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου

Εκπληκτικό βίντεο: Χταπόδι κάνει βόλτα πάνω στο... κεφάλι ενός καρχαρία

Σήμερα

Το πρώτο καταγεγραμμένο φαινόμενο... «sharktopus»

Συγκινεί η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Μετά την απώλεια του συζύγου μου δεν φοβάμαι πια τον θάνατο»

Σήμερα

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη, μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, συγκινώντας με τα λόγια της.

Μαίρη Συνατσάκη: Τα πράγματα γίνονται υβριστικά, απειλούν τη σωματική μου ακεραιότητα

Σήμερα

Κάποτε πίστευα πως όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται, αλλά όταν κάποιος γράφει «μόλις σε βρω θα σε σαπίσω», δεν πρόκειται να του δώσω χώρο, πρόσθεσε

Το διάσημο ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 42 χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ

Σήμερα

Μια σχέση που διαρκεί πέρα από τα χρόνια χωρίς την ανάγκη γάμου

Έλενα Τοπαλίδου: «Θα βάλουν μια φωτογραφία που δε με κολακεύει»

Χτες

«Το πρόβλημά μου δεν ήταν να με πουν όμορφη»

Η Κάρα Ντελεβίν δημοσίευσε φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια

Χτες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο στο Instagram

Καρέτσας: Το συγκινητικό βίντεο με την αγκαλιά των γονιών του μετά το Ελλάδα ‑ Σκωτία

Χτες

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Καρέτσας έσπευσε να αγκαλιάσει τους γονείς του μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στο πότε θα παντρευτεί την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Χτες

Ο 40χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί σχέση με το 31χρονο μοντέλο από το 2016

Σοφία Βεργκάρα: Αναστάτωσε ξανά τους followers της με μια φωτογραφία από το παρελθόν

Χτες

«Επιστροφή πίσω στο παρελθόν. Μαϊάμι» έγραψε στη λεζάντα

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.