E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Θερμό ευχαριστώ» από τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη σε όσους συνεισέφεραν

«Παρακαλούμε να δεχτείτε όλοι το απλό, ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ μας» τονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας

«Θερμό ευχαριστώ» από τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη σε όσους συνεισέφεραν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/5/2020 | 12:48

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους όσοι συνεισέφεραν με τον τρόπο τους στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη έστειλε οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Αφού ευχαρίστησαν Λιμενικούς, Ιατροδικαστές, την ανακρίτρια, την Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του δικαστηρίου και τους συνηγόρους υπεράσπισης, οι γονείς της Ελένης, ευχαρίστησαν «όλους τους συνανθρώπους μας για τη συμπαράστασή τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορεί να χάσαμε την Ελενίτσα μας μ’ αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο, βρήκαμε πάντως πολλές χιλιάδες ψυχές Ελένης στο πλευρό της οικογένειάς μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η επιστολή:

Οι γονείς της αδικοχαμένης ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ (από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και που δυο εγκληματίες με τόσο βίαιο και φρικιαστικό τρόπο της αφαίρεσαν τη ζωή στις 28-11-2018, ήταν μόλις 21 ετών), Τοπαλούδης Ιωάννης – Αρμουτίδου Κυριακή και ο αδερφός της Πέτρος – Δωρόθεος, μετά και την έκδοση της Απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Μ.Ο.Δ.) Αθηνών,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε Θ Ε Ρ Μ Α:

* Τους Λιμενικούς της Ρόδου και όλους όσους συνέβαλαν στην άμεση σύλληψη των δραστών (τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου 2018) και κυρίως τον τότε Υπολιμενάρχη κ. Κατσίκα Κωνσταντίνο και τον κ. Ζιόβα Θωμά, που εκείνες τις μέρες έκαναν τιτάνιο αγώνα (παρά τις όποιες δυσκολίες της υπόθεσης είχαν να αντιμετωπίσουν).

* Τον Ιατροδικαστή Ρόδου κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, καθώς και την κυρία Γκούγκουρα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (υπεύθυνη του Γραφείου DNA) για τις τόσο εμπεριστατωμένες και πολύ εύστοχες Εκθέσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

* Την Ανακρίτρια – Πρωτοδίκη κυρία Ευθυμίου Μαρία, τους Δικαστές και Εισαγγελείς που στοιχειοθέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Δικογραφία και τα Βουλεύματα του βασανισμού, βιασμού και αποτρόπαιης δολοφονίας της κόρης μας.

* Την ΠΡΟΕΔΡΟ κυρία Χρυσού Μαρία, την ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κυρία Δόγκα Αριστοτέλεια, τις κυρίες ΔΙΚΑΣΤΕΣ της Έδρας και τους κ.κ. ΕΝΟΡΚΟΥΣ για την άψογη διαδικασία , καθώς και για την ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΣ. Ειδικά η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κυρία Δόγκα Αριστοτέλεια θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας. Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά και τη Γραμματέα της Έδρας κυρία Ελισάβετ Λάτση, η οποία ήταν πολλές φορές στην Έδρα και πέραν του εργασιακού της ωραρίου.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ κάνουν ΠΕΡΗΦΑΝΗ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

* Τους συνηγόρους υπεράσπισης και ιδιαίτερα αυτούς που σεβάστηκαν τη μνήμη της κόρης μας.

* Κυρίως ευχαριστούμε ΟΛΟΘΕΡΜΑ τους δικηγόρους μας, τους δικηγόρους της ψυχής της αείμνηστης κόρης μας ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ:
τον κύριο ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (στο γραφείο του οποίου εργάζεται η ανηψιά μας),
και τον κύριο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΚΙΟΥΓΚΗ (που είναι και θείος της Ελένης μας),
γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας και ανέλαβαν την υπόθεση ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

Αποτέλεσε για τον κ. Κούγια και για τον κ. Γκιουγκή μια υπόθεση προσωπική, μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, γι’ αυτό και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα απ’ την ψυχή μας, μέσα απ’ την ψυχή της ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΣ.

* Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (παρουσιαστές, δημοσιογράφους, εικονολήπτες, τεχνικούς) που απ’ την πρώτη στιγμή κάλυψαν (μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες πολλές φορές και με πολύωρες αναμονές) και ανέδειξαν την υπόθεση της ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΣ και μάλιστα με ιδιαίτερη ευαισθησία στις τόσο δύσκολες στιγμές της οικογένειάς μας.

* Ευχαριστούμε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ όλους τους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ και ΦΙΛΟΥΣ που ήταν και είναι διαρκώς δίπλα μας.

* Ευχαριστούμε ακόμη ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ απ’ την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τα μέλη διαφόρων Συλλόγων και φορέων, για την ολόθερμη συμπαράστασή τους. Άλλους που με τη φυσική τους παρουσία στη δίκη μάς έδωσαν θάρρος και κουράγιο να αντέξουμε τη δοκιμασία και τον βαρύ πόνο και άλλους που είτε τηλεφωνικά, είτε με ηλεκτρονικά μηνύματα συμμετείχαν στη θλίψη μας.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (όπως και το ΣΥΓΓΝΩΜΗ) είναι ίσως μια απλή λέξη, όταν όμως βγαίνει μέσα από την καρδιά μας αποκτά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ για κάθε άνθρωπο που ευγνωμονεί ειλικρινά.

Παρακαλούμε να δεχθείτε ΟΛΟΙ το απλό, ειλικρινές και
ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ!

Μπορεί να χάσαμε την ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ μ’ αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο, βρήκαμε πάντως ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΛΕΝΗΣ στο πλευρό της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ! Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος, κάποιες στιγμές όμως μοιραζόμαστε με όλους εσάς αυτόν τον «ψυχικό Γολγοθά» κι αυτό μας κάνει ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Δε σταματάμε εδώ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ για να μην υπάρξει καμιά άλλη ΕΛΕΝΗ θα είναι διαρκής. Η οικογένεια ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ θα είναι πάντοτε παρούσα, όπως φυσικά και η ψυχή της ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΜΑΣ!

Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ να δημιουργήσουμε μια κοινωνία, ένα περιβάλλον ασφαλέστερο για τα παιδιά μας.

Ο αδερφός και οι γονείς της αδικοχαμένης ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

Ιωάννης Π. Τοπαλούδης Κυριακή Χρ. Αρμουτίδου

Πέτρος – Δωρόθεος Τοπαλούδης

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Πριν 10 ώρες

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Πριν 10 ώρες

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Πριν 10 ώρες

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Χτες

Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Ζορντάν Μπαρντελά και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία‑Καρολίνα είναι ζευγάρι;

Χτες

«Το ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε» και φωτογραφίες τους που τους δείχνουν μαζί παρουσιάζει γαλλικό περιοδικό

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Χτες

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία

Ο Μαροκινός που έγινε «είδωλο» στην Κίνα ‑ «Την έσωσε και έφυγε σιωπηλά»

Χτες

Η ηρωική πράξη του κέρδισε τον θαυμασμό και η ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.