E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κόνι Μεταξά: «Με έχουν απατήσει πολλές φορές και το έχω μάθει»

Στην καλύτερη φάση της ζωής της η πάντα σέξι Κόνι Μεταξά μίλησε για όλα

Κόνι Μεταξά: «Με έχουν απατήσει πολλές φορές και το έχω μάθει»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/6/2020 | 09:03

Ζαλίστηκε... μόλις την είδε! Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά η οποία ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ φορώντας μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο και έβαλε… φωτιά στο πλατό.

Η ίδια δηλώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωή της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», για τον σύντροφό της και τη σχέση εξ’αποστάσεως, αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο μέλλον. «Δεν λέω όχι. Δεν είμαι και από τις κοπέλες που τρελαίνομαι και σκέφτομαι το νυφικό μου», απάντησε χαρακτηριστικά στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι απάντησε στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς; «Η Ελλάδα ίσως δεν είναι έτοιμη για κάτι τόσο εκρηκτικό αλλά δεν θα μείωνα το εκρηκτικό μέσα μου για να χωρέσω σε ένα κουτί. Αλλά θα προσπαθώ πάντα κάπως να προσαρμοστώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tonight at 24:00 @the2nightshow_ant1tv #the2nightshow @panik_entertainment_group

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Pagkozidi Metaxa (@kmetaxa) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη φωτογράφησή της στο Playboy λέγοντας πως το Instagram δεν την εκφράζει και τόσο. «Έχω ψιλοβαρεθεί τις φωτογραφίες στο Instagram. Θέλω να με εκφράζει αυτό που βγάζω. Από τη στιγμή που μου έκαναν την πρόταση από την εταιρεία μου ήξερα ότι δεν είναι κάτι που θα με εκθέσει και νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως το είχα φανταστεί όταν άκουσα Playboy. Νομίζω ότι πλέον έχουμε δει τόσο πολύ γuμνό που δεν έγινε και κάτι να δούμε άλλο λίγο».

Δεν είμαι ζηλιάρα

Αναφερόμενη στην εξ' αποστάσεως σχέση που διατηρεί με τον πολίστα Μάριο Καπότση είπε: «Είναι δύσκολο ειδικά για την αρχή αλλά λόγω δουλειάς είναι ωραίο να έχεις τον χώρο σου και λόγω δουλειάς είναι πιο εύκολο να βρεθούμε δηλαδή εγώ μπορώ να ταξιδέψω. Αλλά γενικά δύσκολο. Δεν είμαι πλέον ζηλιάρα νομίζω πως φταίει ο άνθρωπος που είμαι μαζί τελικά δεν είχα εγώ το πρόβλημα. Πολλές φορές με έχουν απατήσει και το έχω μάθει. Αυτές οι εμπειρίες σε κάνουν πιο δυνατό. Εγώ όλα τα μαθαίνω, Έρχονται και μου λένε πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τάσος Ξιαρχό, J2US και Eurovision

Στο πλατό βρέθηκε και ο παρτενέρ της στο Just The 2 Of Us, Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μίλησε για τη φιλία τους αλλά και την αρχική άσχημη εντύπωση που του είχε κάνει η τραγουδίστρια στην πρώτη τους γνωριμία.

Το λαμπερό ντουέτο επανέλαβε για ακόμη μια φορά την επιθυμία του να λάβει μέρος στην Eurovision ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην εμπειρία τους στο Just The 2 Of Us.

«Εννοείται θα πηγαίναμε. Θέλουμε πάρα πολύ και το σκεφτόμαστε, γιατί κάθε φορά που κάνουμε live στο Just The 2 Of Us δουλεύουμε τόσο πολύ. Χορογραφία Eurovision, εικόνα Eurovision. Και λέμε αυτό κάπου πρέπει να το πάμε. Εγώ έχω δηλώσει ότι αν πάω Eurovision θα κάνω έναν χρόνο πρόβα. Το πρόβλημα είναι ότι ό,τι και να κάνω τρώω τόσο κράξιμο που φοβάμαι…», κατέληξε η Κόνι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Σήμερα

Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Χτες

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Χτες

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Χτες

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Χτες

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Χτες

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Χτες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Χτες

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Χτες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.