E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

O Τάσος Ξιαρχό μιλά για το J2US, τα τακούνια και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά

«Ήρθε και η Κόνι και δέσαμε υπέροχα»

O Τάσος Ξιαρχό μιλά για το J2US, τα τακούνια και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/6/2020 | 14:19

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ένας χορευτής που κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο του αλλά και τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μικροκαμωμένος Τάσος δεν μασάει τα λόγια και είχε ταράξει τα νερά στο GNTM όταν εμφανίστηκε στην πασαρέλα και περπάτησε με άνεση πάνω σε τακούνια. Τώρα τον βλέπουμε στο J2US να τραβά τα βλέμματα έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Κόνι Μεταξά. Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για τα παιδικά του χρόνια, την ενασχόλησή του με το χορό αλλά και τη μητέρα του που τον πίστεψε και αυτό του έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει.

Ο χορός πώς ήρθε στη ζωή σου; «Τελείωνα τη Γ’ Γυμνασίου και μέναμε σε μια μικρή γειτονιά στο Μενίδι. Μια φίλη μου τότε, που ήθελε να ξεκινήσει χορό, μου είπε: “Δεν έρχεσαι, βρε Τάσο, κι εσύ; Για να έχω παρέα, αλλά να πάρουμε και έκπτωση!”. Έτσι έγινε. Ως τότε βέβαια, όσο και να φαίνεται τώρα παράξενο, έκανα παραδοσιακούς χορούς. Χόρευα μπροστά με τη φουστανέλα… κι έδινα! Σε τι πανηγύρια έχω χορέψει δεν λέγεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι λοιπόν κόλλησες… «Περίπου έτσι… Κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξω, γιατί είχα δώσει εξετάσεις και είχα περάσει Γραφιστική στο Κιλκίς. Οι γονείς μου όμως δεν είχαν χρήματα να με στείλουν να σπουδάσω εκεί, οπότε έμεινα Αθήνα. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω τον χορό».

Υπήρχαν αντιδράσεις για τη χορευτική σου κλίση από το περιβάλλον σου; «Το πιο σωστό για έναν γονέα όταν το παιδί του αγαπά κάτι είναι να πάει στον δάσκαλό του και να τον ρωτήσει: “Πες μου αληθινά, το παιδί μου έχει μέλλον σε αυτό ή να το πάω σε κάτι άλλο;”. Έτσι έκανε η μητέρα μου η Μαρία. Ρώτησε τη δασκάλα μου, κι όταν εκείνη της απάντησε “ο γιος σας είναι πολύ μεγάλο ταλέντο”, η μάνα μου μου είπε “κάν’ το” και δεν με ρώτησε ποτέ τίποτε άλλο».

Συγχαρητήρια λοιπόν στη μαμά Μαρία… «Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Εκείνη μου φτιάχνει τα ρούχα μου. Από πολύ μικρή είχε ένα μικρό φορτηγάκι και πουλούσε σε γυναίκες ρούχα με δόσεις. Ήμουν λοιπόν μωρό και με έβαζε κι εμένα μέσα. Έτσι μεγάλωσα, ανάμεσα στα υφάσματα. Χανόμουν σε αυτόν τον κόσμο… Η μαμά ήταν καλλιτεχνικός τύπος, αλλά δεν την άφησαν η εποχή και ο τρόπος ζωής να προχωρήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τακούνια πώς προέκυψαν στις εμφανίσεις σου; «Το 2014 είχα πια αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου ως χορευτής και δίδασκα κιόλας. Μια φίλη μου, που επίσης δίδασκε, μου είπε πως θα έκανε ένα μάθημα με τακούνια και με ρώτησε αν θέλω να βάλω και εγώ… για να γελάσουμε. Και επειδή φοράμε το ίδιο νούμερο, 41, μου έδωσε τα δικά της. Έτσι, ανακάλυψα πως τα “κουβαλάω” μια χαρά και έχω κάνει πολλές χορευτικές εμφανίσεις με αυτά».

Με αυτά έκανες και ένα εντυπωσιακό πέρασμα από το «GNTM»… «Εκείνη τη μέρα είχα μεγάλο φόβο… Είχα τρακάρει κιόλας καθώς πήγαινα, γι’ αυτό φορούσα γυαλιά, επειδή είχε κάπως πρηστεί το μάτι μου. Μου λένε όμως ότι ο φόβος δεν φάνηκε. Ίσως γιατί έχω διδάξει τόσα χρόνια πια, έχω έρθει σε επαφή με “κακοτράχαλους” ανθρώπους, γεμάτους εγωισμό, με μαμάδες που απαιτούν τα παιδιά τους να είναι πάση θυσία μπροστά, με αυταρχικές σχολές, οπότε έχω μάθει να αντεπεξέρχομαι σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το να πάω λοιπόν σε ένα παιχνίδι όπως το “GNTM” και να το παίξω… ιστορία ήταν το μόνο που ξέρω να κάνω καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σόου τώρα πώς προέκυψε; «Με κάλεσαν κάποια στιγμή και έπειτα από μερικές αναβολές μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις. Γιατί εγώ δεν ήθελα με τίποτα να είμαι με μια τραγουδίστρια που δεν μου ταιριάζει ή να πω τραγούδια που δεν θέλω ή να φορέσω ρούχα που δεν μου αρέσουν. Τότε η παραγωγή φάνηκε διστακτική, εγώ όμως το έκανα ξεκάθαρα για να με προστατέψω, γιατί προσέγγισαν έναν άντρα που φοράει τακούνια και έγινε γνωστός από αυτό. Δεν ήθελα λοιπόν αυτό να με ακολουθήσει και εδώ ή να με στιγματίσει. Είμαι πολύ αυστηρός με αυτό. Οπότε δεν άφησα τίποτα στην τύχη. Ήρθε και η Κόνι και δέσαμε υπέροχα. Άλλωστε είχαμε ξανασυνεργαστεί και έχουμε τέλεια χημεία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.