Η Βενετία βγήκε από την καραντίνα και δυο ημέρες μετά πλημμύρισε
Σε απόγνωση οι κάτοικοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 5/6/2020 | 19:20
Η Βενετία μια από τις πιο τουριστικές πόλεις στον κόσμο, είχε χτυπηθεί σκληρά από το lockdown και την καραντίνα λόγω κορωνοϊού.
Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες στην πόλη περίμεναν πως και πως θα αρθούν τα μέτρα για να επιστρέψουν οι τουρίστες και να κινηθεί η οικονομία της πόλης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όμως η ατυχία φαίνεται να έχει χτυπήσει για τα καλά την πόλη των Δόγηδων. Μετά την άρση της καραντίνας τα καιρικά φαινόμενα χτύπησαν την πόλη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καταρρακτώδεις βροχές πλημμύρισαν τα κανάλια και τα πλακόστρωτα κάνοντας τους λιγοστούς τουρίστες να εγκαταλείψουν άρον άρον την πόλη.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και δεν είναι η πρώτη πλημμύρα. Εδώ και έναν χρόνο είναι η Τρίτη φορά που η Βενετία πλημμυρίζει και «βυθίζεται». Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση. Τραβάνε τα μαλλιά τους μετά από αυτό το γεγονός. Γνωρίζουν ότι και αυτό θα τους στοιχίσει έσοδα δισεκατομμυρίων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Σήμερα
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Σήμερα
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Σήμερα
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Σήμερα
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Σήμερα
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Σήμερα
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Σήμερα












