E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προσοχή: Κλειστή σήμερα η Λ. Ποσειδώνος για την εγκατάσταση πεζογέφυρας

Από το βράδυ της Παρασκευής 5/6 έως και το βράδυ του Σαββάτου 6/6

Προσοχή: Κλειστή σήμερα η Λ. Ποσειδώνος για την εγκατάσταση πεζογέφυρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 6/6/2020 | 08:43

Κλειστή λόγω των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας θα παραμείνει η λεωφόρος Ποσειδώνος για 24 ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, θα είναι κλειστή η παραλιακή λεωφόρος από την οδό Κανάρη μέχρι και τη λεωφόρο Καλαμακίου, καθώς και η λεωφόρος Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο διάστημα αυτό η Τροχαία θα κάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, ενώ θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διέρχονται από τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Επισημαίνεται ότι:

  • Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.
  • Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων θα είναι δυσχερής. Προτρέπουμε τους οδηγούς να αποφύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.
  • Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.
  • Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών) θα υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.
  • Ο δήμος Αλίμου ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία των κατοίκων της περιοχής προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η κατασκευή του έργου και να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατόν στη χρήση του κοινού η νέα πεζογέφυρα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εναλλακτικά ως εξής, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ:

  • Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών - Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος - Λ. Κυθηρίων - Λ. Αλίμου.
  • Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας - Ταξιαρχών - Λ. Καλαμακίου - Θεομήτορος - Λ. Ιωνίας - Γεωργίου Παπανδρέου - Αγ. Δημητρίου - Επτανήσου - Λ. Αλίμου.
  • Μέσω Λ. Αμφιθέας (όλα τα οχήματα): Αγ. Βαρβάρας - Δαιδάλου - Λ. Καλαμακίου - Θεομήτορος - Λ. Κυθηρίων - Λ. Αλίμου.
  • Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα): Θεομήτορος - Λ. Κυθηρίων - Λ. Αλίμου.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:

  • Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου - Λ. Κυθηρίων - Θεομήτορος - Λ. Καλαμακίου - Αργολίδος - Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας.
  • Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου - Βαλλιάνου - Καρναβία - Αγ. Δημητρίου - Γεωργίου Παπανδρέου - Λ. Ιωνίας - Θεομήτορος - Λ. Καλαμακίου - Αργολίδος - Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας .
  • Μέσω Λ. Αλίμου (όλα τα οχήματα) : Λ. Κυθηρίων - Θεομήτορος - Λ. Καλαμακίου - Αργολίδος - Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας.
  • Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα) : Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την εκτροπή της τοπικής κυκλοφορίας και της πρόσβασης των κατοίκων θα χρησιμοποιηθούν οι οδοί:

  • Κανάρη,
  • Αριστοτέλους και
  • Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

Περιορισμός του αριθμού λωρίδων και όρια ταχύτητας

  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε μία (1) της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα), στο ύψος της Λ. Αμφιθέας, και στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λ. Αλίμου, σε μήκος 200μ. πριν από την εκτροπή της κυκλοφορίας.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά) έως τα 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και τη συμβολή με την Λ. Αλίμου(ρεύμα προς Πειραιά).
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία της Λ. Αμφιθέας στο ρεύμα προς Λ. Ποσειδώνος σε μήκος 70μ. πριν την εκτροπή.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Θεομήτορος, στο ύψος των κόμβων Αγ. Δημητρίου και Λ. Ιωνίας.
[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

Χτες

Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

Χτες

Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής

Πάρος: Ταλαιπωρία για 30 επιβάτες – Ο καταπέλτης του SUPERRUNNER JET χτύπησε στη δέστρα της προβλήτας

Χτες

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ραφήνα με τελικό προορισμό τη Νάξο – Απαγορεύτηκε ο απόπλους

Σταύρος Φλώρος: Η πορεία της υγείας του και τι είπε ο πατέρας του

Χτες

Ο πρώην παίκτης του Survivor ενημέρωσε τους followers του για τα επόμενα βήματα της ανάρρωσής του

Σουηδία: Κάθειρξη 10 ετών ζητά η εισαγγελία για άνδρα που εκμεταλλευόταν τη σύζυγό του σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης

Χτες

Ο 62χρονος κατηγορείται ότι υποχρέωνε τη γυναίκα του να συνευρίσκεται με περίπου 120 άνδρες έναντι χρημάτων

Οπλισμένα τουρκικά F‑16 και ελληνικά μαχητικά σε εμπλοκή στο Αιγαίο – 10 παραβιάσεις εναέριου χώρου

Χτες

Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν 10 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 16χρονος

Χτες

Το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους

Επίδομα 1.000 ευρώ: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια ένταξης

Χτες

Μόνιμο και διευρυμένο πλέον το επίδομα

Οι πλούσιοι Κινέζοι χάνουν 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα

Χτες

Η Κίνα επιβάλλει πολύ αυστηρούς περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων

Η Ρωσία προειδοποιεί τους ξένους πολίτες στο Κίεβο: Εγκαταλείψτε αμέσως την ουκρανική πρωτεύουσα

Χτες

Νωρίτερα, μια ρωσική επίθεση στην επαρχία του Χαρκόβου άφησε τουλάχιστον δύο νεκρούς και 19 τραυματίες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που επιτέθηκαν και παρέσυραν με το ΙΧ τους τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα

Χτες

Προέβησαν σε υβριστικές επιθέσεις σε βάρος της, ενώ παράλληλα της έριξαν αυγά και αντικείμενα - Την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και την παρέσυραν με το όχημά τους

Εξέταση DNA, εντάλματα σύλληψης και νέα δεδομένα στην υπόθεση του 3χρονου στο ΠΑΓΝΗ

Χτες

Δεν χτύπησε σε παιδική χαρά, αλλά ήταν βαριά κακοποιημένο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.