E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υπόθεση Μαντλίν: Ψάχνουν υπάλληλο που ενημέρωσε τον ύποπτο ότι το δωμάτιό της ήταν ανοιχτό

Ο Γερμανός εισαγγελέας εκτιμά ότι η μικρή Βρετανίδα είναι νεκρή

Υπόθεση Μαντλίν: Ψάχνουν υπάλληλο που ενημέρωσε τον ύποπτο ότι το δωμάτιό της ήταν ανοιχτό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/6/2020 | 09:00

Τον υπάλληλο ο οποίος πιστεύεται ότι ενημέρωσε τον Κρίστιαν Μπρούκνερ, τον Γερμανό παιδόφιλο ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, ότι το τουριστικό οίκημα στο οποίο έμενε η μικρή Βρετανίδα ήταν ανοιχτό και εύκολο για διάρρηξη πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει οι Πορτογάλοι και οι Γερμανοί αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Τα όσα τυχόν γνωρίζει ο υπάλληλος αυτός για το βράδυ της 3ης Μαρτίου 2007 όταν και εξαφανίστηκε η Μαντλίν ενδεχομένως να αποδεχθούν καίρι για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των βρετανικών αρχών ο Μπρούκνερ είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία λίγο πριν την ώρα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν χωρίς να έχει γίνει γνωστό για την ώρα αν η συνομιλία αυτή ήταν με τον υπάλληλο που του έδωσε τις πληροφορίες.

Εντωμεταξύ ο Γερμανός εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση της Μαντλίν δήλωσε ότι οι αποδείξεις που έχει στα χέρια του συγκλίνουν στο ενδεχόμενο το μικρό κορίτσι να είναι νεκρό.

Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς δήλωσε, σύμφωνα με το Sky News ότι η αστυνομία χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για το πού έμενε ο Μπρούκνερ στην Πορτογαλία ώστε να αναζητήσει τη σορό της Μαντλίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος ομολόγησε, επίσης, ότι για την ώρα δεν έχει «αδιάσειστες αποδείξεις» ώστε να οδηγήσει τον Γερμανό παιδόφιλο στο δικαστήριο για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Κατά την εκτίμησή του, πάντως, υπάρχουν και άλλες Βρετανίδες που έπεσαν θύμα επίθεσης από τον Μπρούκνερ και γι' αυτό απηύθυνε έκκληση σε αυτές να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Χτες

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Χτες

Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Χτες

Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Χτες

Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πέθανε ο «Ποπάι» της Βραζιλίας, με τα μπράτσα μεγαλύτερα από το κεφάλι του

Χτες

Το παράδειγμά του προειδοποιούσε για τους κινδύνους μη εγκεκριμένων ουσιών

Σύλληψη μοντέλου στην Αττική: Ο ρόλος του σε ένοπλες ληστείες

Χτες

Η αστυνομία εξιχνίασε 12 περιπτώσεις ληστειών στην Αττική - Η συνολική λεία ξεπερνά το ποσό των 8.960 ευρώ

To TikTok βάζει νέο φίλτρο για τον εντοπισμό χρηστών κάτω των 13 στην ΕΕ

Χτες

Το σύστημα αξιολογεί το προφίλ, το περιεχόμενο και τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής, ώστε να εντοπίζει λογαριασμούς που φαίνεται να ανήκουν σε παιδιά κάτω των 13

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.