E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ουρές ξανά στην υπηρεσία Ασύλου ‑ Στο σημείο έσπευσε ο Μητσοτάκης

Ο κόσμος έκλεισε για δευτερόλεπτα το δρόμο

Ουρές ξανά στην υπηρεσία Ασύλου ‑ Στο σημείο έσπευσε ο Μητσοτάκης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/6/2020 | 08:39

Εικόνες συνωστισμού και ουρές ταλαιπωρίας για άλλη μια μέρα έξω από την υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη. Σχεδόν… αξημέρωτα βρέθηκε εκεί και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Από τα ξημερώματα και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι πέρασαν τη νύχτα εκεί, οι ουρές ήταν ξανά γεγονός στην υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη. Το ίδιο και ο συνωστισμός ανθρώπων που ταξίδεψαν ακόμη κι από νησιά για να ενημερωθούν είτε για τις άδειες παραμονής τους, είτε για τις αιτήσεις ασύλου είτε για εγγραφές στα δημοτολόγια. Ανάμεσα σε εκείνους που συνωστίζονται και περιμένουν ο ένας πάνω στον άλλο για να εξυπηρετηθούν είναι ακόμη και μανάδες με παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι χθες (10.06.2020) δόθηκε παράταση για έξι μήνες της ισχύος των αδειών διαμονής και των δελτίων αιτούντων άσυλο που έληξαν κατά τη διάρκεια της αναστολής εξυπηρέτησης κοινού.

Μηταράκης με… μάσκα επί τόπου

Με τις εικόνες συνωστισμού, για πολλοστή μέρα, να προκαλούν ανησυχία, στην υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη βρέθηκε πολύ νωρίς το πρωί ο αρμόδιος υπουργός, Νότης Μηταράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στη χώρα μας υπάρχουν 100.000 αιτούντες άσυλο, κάτι που δημιουργεί πίεση σε μια υπηρεσία με λίγες εκατοντάδες υπαλλήλους. Προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτόν το όγκο των αιτήσεων και των ανανεώσεων και το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρά τις προσπάθειες που γίνονται για την ενημέρωσή τους, έχουν μια προσωπική ανασφάλεια και έρχονται εδώ για να λάβουν μια πληροφορία η οποία υπάρχει διαθέσιμη στο διαδίκτυο», δήλωσε ο Νότης Μηταράκης προσθέτοντας πως οκτώ στους δέκα, δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. «Το λέμε με κάθε τρόπο, η Αστυνομία είναι εδώ για να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» τόνισε.

Έκλεισαν για δευτερόλεπτα το δρόμο

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή τους, έκλεισαν για λίγα λεπτά τη Μεσογείων, έξω από την υπηρεσία Ασύλου.

Η διαμαρτυρία δεν κράτησε πολύ, αφού ένας αστυνομικός τους έπεισε να αποχωρήσουν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Πώς τον τρόλαρε ο Εμμανουήλ Καραλής για την 5η θέση στην Κίνα

Πριν 11 ώρες

Ο «Μανόλο» ανέβασε μια φωτογραφία με τον Μίλτο Τεντόγλου στους δρόμους της Ναντζίνγκ, γράφοντας τη φράση: «είχε μάτι»

Οργή του Ντόναλντ Τραμπ για πορτραίτο του στο Κολοράντο: «Το χειρότερο που έχω δει ποτέ»

Πριν 11 ώρες

Αυτό που εξόργισε τον Τραμπ είναι ότι η ίδια ζωγράφος είχε φτιάξει ένα «υπέροχο» πορτραίτο για τον Μπαράκ Ομπάμα

ΑΑΔΕ: Ξεκινούν τα «ξυπνητήρια» της Εφορίας με pop‑ups και τηλέφωνα για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Πριν 11 ώρες

Στόχος της ΑΑΔΕ να τακτοποιήσουν τα χρέη τους οι οφειλέτες - 60.000 άτομα στο μικροσκόπιο

Τουρκία: Ο Ιμάμογλου στη φυλακή, χιλιάδες στους δρόμους

Πριν 11 ώρες

Το μέλλον της προεδρικής υποψηφιότητας

Δώρο Πάσχα 2025: Πότε πληρώνεται ‑ Ποιοι το δικαιούνται

Πριν 11 ώρες

Πως θα υπολογίσουμε το ποσό

Πολεοδομία Ρόδου: Ενα ανώνυμο e‑mail ξετύλιξε το κουβάρι

Πριν 11 ώρες

Όλα ξεκίνησαν πριν από 10 μήνες, όταν έγινε καταγγελία στις αρχές για το κύκλωμα διαφθοράς στην Πολεοδομία της Ρόδου

Λακωνία: Για 40 λεπτά έμεινε κάτω από το νερό η 15χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα

Πριν 11 ώρες

Αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά με το για ποιο λόγο οι γονείς της την άφησαν να οδηγήσει το μοιραίο αυτοκίνητο

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.