E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αδερφός Μαρκέλλας: Αν αφαιρεθεί η επιμέλεια θα την διεκδικήσω εγώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας

Αδερφός Μαρκέλλας: Αν αφαιρεθεί η επιμέλεια θα την διεκδικήσω εγώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 15/6/2020 | 22:02

Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία -ευτυχώς- βρέθηκε περίπου 2 εικοσιτετράωρα μετά την εξαφάνισή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι σχετικά με το τι συνέβη στα 10χρονο κορίτσι. Μάλιστα, σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε παρέμβαση στην εισαγγελία ανηλίκων, ζητώντας το παιδί να μεταφερθεί στο Χαμόγελο, αντί να επιστρέψει σπίτι του.

Η εξέλιξη έχει οδηγήσει σε σύγχυση τον αδερφό της 10χρονης, Χρήστο Βεράμη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι μπορούσε για τον εντοπισμό της αδερφής του.

«Από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια και η οικογένεια είναι δίπλα στη Μαρκέλλα. Τρέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις, και το Χαμόγελο του Παιδιού, που βοηθούν. Απλά θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Πώς γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδερφή μου; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αυτή την κατάσταση. Υπάρχω και εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια. Αν δεν εξεταστούμε, έχουμε δουλειά, έχουμε σπίτι, ποιος θα το κρίνει;» σημείωσε ο κ. Βεράμης.
«Το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα κριθεί εντάξει»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λογικά το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα κριθεί εντάξει. Οπότε θα οδηγηθούμε σε άλλες διαδικασίες. Εγώ δεν μένω με την μητέρα μου, μένω αλλού, κοντά στην περιοχή. Πηγαίνω κανονικά στο σπίτι, παίρνω τα αδέρφια μου. Το ότι δεν μένω στο σπίτι, δε σημαίνει κάτι», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όποιος είναι ο υπεύθυνος να το πληρώσει. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπεύθυνος, ούτε αν είναι συγγενής μου, ούτε τίποτα. Η αδερφή μου έχει περάσει μαρτύρια, και ακόμα περνάει. Δεν έχει έρθει στο σπίτι της, δεν την έχω δει. Εγώ θέλω να γυρίσει στο σπίτι. Αν δεν είναι το οικογενειακό περιβάλλον, θα την πάρω εγώ στο σπίτι μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θα την μεγαλώσουν καλύτερα από ένα ίδρυμα», συνέχισε ο κ. Βεράμης.

Αναφορικά με το ποιος είχε πάρει την μικρή, ο ίδιος σημείωσε ότι «δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό μου γιατί υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Οι αστυνομικές αρχές νομίζω ότι το τρέχουν», ενώ πρόσθεσε ότι «το κορίτσι είναι εντάξει, δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγους. Έχει ξεφύγει από το πρώτο σοκ, και προσπαθεί να ηρεμήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο LIVE NEWS μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας, Ανθούλα Ανασόγλου, η οποία ανέφερε ότι «ο Χρήστος από την αρχή δηλώνει ότι αν αφαιρεθεί η επιμέλεια, ο ίδιος θα την διεκδικήσει μαζί με την αδερφή του, ή από κοινού, ή μόνος του».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Χτες

Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Χτες

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Χτες

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία

Πάτρα: Φωτιά σε πολυκατοικία ‑ Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε εξέλιξη

Χτες

Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα

Ο Μαροκινός που έγινε «είδωλο» στην Κίνα ‑ «Την έσωσε και έφυγε σιωπηλά»

Χτες

Η ηρωική πράξη του κέρδισε τον θαυμασμό και η ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί

Συνομιλίες ΗΠΑ ‑ Ιράν: Όλα κρέμονται σε μια κλωστή ‑ Το σχέδιο των δέκα σημείων και οι παρουσίες

Χτες

Ιράν: «Το σχέδιο 10 σημείων της Τεχεράνης θα αποτελέσει τη βάση για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ»

Χανιά: Στη φυλακή 37χρονος καθηγητής μουσικής για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτρια του

Χτες

Ο 37χρονος συνελήφθη τη Μεγάλη Τρίτη, έπειτα από καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού στις αστυνομικές αρχές

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Χτες

«Ελπίζω να είσαι υπερήφανος για εμένα» είπε συγκινημένος ο Ραζβάν στον επικήδειο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.