E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απαγωγή Μαρκέλλας: Με ξυρισμένο κεφάλι βρέθηκε η ύποπτη για την αρπαγή

Γειτόνισσα της οικογένειας η κοκκινομάλλα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Με ξυρισμένο κεφάλι βρέθηκε η ύποπτη για την αρπαγή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/6/2020 | 08:26

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την περιοχή της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Εκεί, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ολοκληρώσουν την έρευνα τους, προκειμένου – σύμφωνα με πληροφορίες – να ολοκληρωθεί η δικογραφία και στη συνέχεια να οδηγήσουν τη γυναίκα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την άσκηση ποινικής δίωξης και για την υπόθεση αρπαγής της ανήλικης, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει αύριο το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ώρες μόνο μετά τη σύλληψη της «κοκκινομάλλας», στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, εμφανίστηκαν τόσο η μητέρα και ο πατριός της Μαρκέλλας, όσο και ο αδελφός της, οι οποίοι ωστόσο αποχώρησαν λίγο αργότερα, χωρίς ωστόσο να έχουν αναγνωρίσει τη γυναίκα που έχει συλληφθεί, σύμφωνα με το MEGA, παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών υποστήριζαν ότι η εν λόγω γυναίκα ανήκε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης.

Σύμφωνα, δε, με όσα μετέδωσε το MEGA αυτό ενδέχεται να συνέβη, μιας και η γυναίκα που φέρεται να έχει απαγάγει την Μαρκέλλα έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή της, ενώ έχει περίπου τρία χρόνια να τη δει. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η «κοκκινομάλλα» είχε κόψει τα μαλλιά της, ενώ είχε αδυνατίσει πολύ.

Είχε ξυρίσει το κεφάλι της

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι περίπου 40 ετών και είχε κουρευτεί, σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της, προκειμένου να μην αναγνωριστεί και να ξεφύγει από τις αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός του σπιτιού στην Τούμπα, η ύποπτη είχε μισθώσει ένα ακόμα σπίτι στην Καλαμαριά. Ήδη πραγματοποιούνται έρευνες σε σπίτια που διέμενε η ύποπτη γυναίκα – περιβόητη «κοκκινομάλλα».

Η γυναίκα φέρεται να συνδέεται με το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η ύποπτη, μετά την απελευθέρωση της μικρής, μετέβη στην Πιερία όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα για τρεις ημέρες στο οποίο και διέμενε ώστε να μην την εντοπίσουν οι αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν ωστόσο τις κινήσεις της και την κατάλληλη στιγμή κατάφεραν να σφίξουν τον κλοιό, ώστε να προσαχθεί και να μεταφερθεί τη Θεσσαλονίκη.

Μητέρα και πατριός της 10χρονης κλήθηκαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ώστε να αναγνωρίσουν τη γυναίκα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί εάν η γυναίκα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.

«Το ερώτημα είναι πότε έγινε η χορήγησή τους»

Για τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, που είχε απαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα για δύο εικοσιτετράωρα, ενώ μετά την επιστροφή της διαπιστώθηκε ότι της είχε χορηγηθεί κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, μίλησε στο MEGA Ο ιατροδικαστής και γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ως ιατροδικαστές είπαμε ότι εφόσον βρέθηκε με αυτή την αστάθεια το παιδί, υπήρχε ισχυρή ένδειξη για προηγηθείσα χορήγηση ουσιών. Άριστα έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις και διαπιστώθηκαν ουσίες» σημείωσε ο κ. Τσαντίρης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χορηγηθεί κοκτέιλ ουσιών. Για να εξουδετερώσει την αντίσταση του θύματος, του χορήγησε μια κατασταλτική ουσία. Παράλληλα να του χορηγήσει και διέγερση θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της, ίσως εδώ ξεφεύγει» συμπλήρωσε.

«Για αυτό θα πρέπει να μελετηθεί η τοξικολογική εξέταση στο σύνολό της. Όχι μόνο ποιοτικό, τι ουσίες χορηγήθηκαν, αλλά και ποσοτικά. Εφόσον διαπιστώθηκαν ουσίες, το επόμενο βήμα είναι να διαπιστωθεί αν είναι όλως πρόσφατη η χρήση, σχετικά πρόσφατη ή υπάρχουν και ενδείξεις παλαιότερης χρήσης; Πρέπει να αναμένουμε το αποτέλεσμα που θα δείξει» πρόσθεσε ο κ. Τσαντίρης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο

Σήμερα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά!

Ισραήλ: Μια τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με τη Χαμάς πριν την επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με αξιωματούχους

Σήμερα

Ισραηλινοί αξιωματούχοι συνομίλησαν με τους Αιγύπτιους ομολόγους τους

Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου στο γραφείο του

Σήμερα

Ο κ. Μπούρας υποστηρίζει ότι οι φοιτητές περιφρουρούν και το αυτοκίνητό του για να μην μπορέσει να φύγει από το Πανεπιστήμιο

Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

Σήμερα

Οι ταινίες του είχαν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και στο εξωτερικό

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Σήμερα

Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Σήμερα

Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Σήμερα

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Σήμερα

Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.