E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πρέβεζα: Βασάνισαν 83χρονη και την άφησαν λιπόθυμη και ημίγuμνη

Συνελήφθη Πακιστανός για τον άγριο ξυλοδαρμό της 83χρονης

Πρέβεζα: Βασάνισαν 83χρονη και την άφησαν λιπόθυμη και ημίγuμνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/6/2020 | 13:21

Αιμόφυρτη, λιπόθυμη και ημίγuμνη βρήκε μία 83χρονη μοναχική γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης του πρωτοφανούς βασανισμού –και ενδεχομένως του βιασμού- της 83χρονης γυναίκας που βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο σπίτι της στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Πακιστανό ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με την άτυχη ηλικιωμένη και αυτό εξηγεί πώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι.

Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ αυτών που προσήχθησαν όταν αποκαλύφθηκε το σοβαρό περιστατικό και φέρεται να ομολόγησε. Ωστόσο, ο λόγος που ξυλοκόπησε την 83χρονη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν έχει υποστεί βιασμό καθώς η 83χρονη βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω.

Όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία, ο δράστης της επίθεσης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, τουλάχιστον με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε επειδή η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, η 83χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 40χρονος, που το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.