E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η αστυνομία βρήκε ένα παιδί μέσα σε σιδερένιο κλουβί ανάμεσα σε φίδια και ποντίκια

Ενα παιδάκι 18 μηνών διασώζεται από ένα σιδερένιο κλουβί γεμάτο με κοριούς και άλλα έντομα

Η αστυνομία βρήκε ένα παιδί μέσα σε σιδερένιο κλουβί ανάμεσα σε φίδια και ποντίκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/6/2020 | 14:28

Η Αστυνομία ανακάλυψε το 18 μηνών αγοράκι κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης ζώων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια σοκαριστική φωτογραφία, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, αποκαλύπτει τη στιγμή που ένα παιδάκι 18 μηνών διασώζεται από ένα σιδερένιο κλουβί γεμάτο με κοριούς και άλλα έντομα έχοντας γύρω του οκτώ φίδια και σχεδόν 500 τρωκτικά. Η Αστυνομία ανακάλυψε το 18 μηνών αγοράκι κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης ζώων το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Henry County του Τενεσί των ΗΠΑ. Την Παρασκευή, οι Αρχές του Τενεσί ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με τη φρικτή ανακάλυψη λέγοντας ότι το παιδάκι βρέθηκε κλειδωμένο σε ένα σιδερένιο σκυλόσπιτο με κάγκελα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο σερίφης της κομητείας αποκάλυψε ότι το παιδάκι βρέθηκε μαζί με οκτώ φίδια, τουλάχιστον 56 σκύλους, 86 κοτόπουλα, 10 κουνέλια, ένα γκέκο (είδος σαύρας), τέσσερις παπαγάλους, τρείς γάτες, έναν φασιανό, τρία σακχαροπέταυρα (μικροσκοπικά μαρσιποφόρα θηλαστικά) και 531 ποντίκια -αρουραίους και χάμστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κλουβιά με τα ζώα

Σοκαρισμένος ο σερίφης δήλωσε: «Σπάραζε η καρδιά σου να βλέπεις τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσε αυτό το παιδί. Δεν υπήρχε τίποτα για αυτό το μωρό σε ολόκληρο το σπίτι έξω από το κλουβί στο οποίο βρισκόταν. Όλα τα παιχνίδια του ήταν εκεί μαζί του. Δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια, ούτε κρεβατάκι, ούτε κουβέρτες γι 'αυτό. Φαίνεται ότι περνούσε τον περισσότερο, αν όχι όλο τον χρόνο του στο κλουβί. Παντού μύριζε μυρωδιά αμμωνία, όταν σηκώσαμε το κλουβί κοριοί και άλλα έντομα που πετάχθηκαν έξω, κάτι που μας δείχνει πως το παιδί βρισκόταν εκεί πολύ καιρό . Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος, πόσο μάλλον ένα μωρό, θα μπορούσε να επιβιώσει κάτω από αυτές τθς απάνθρωπες συνθήκες».

Το παιδάκι και τα ζώα βρέθηκαν σε ένα τροχόσπιτο, πλάτους περίπου 4,5 μέτρων και μήκους περίπου 22 μέτρων στο Dale Cemetery Road. Όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο σερίφης: «Στο σαλόνι έχεις σε ένα κλουβί ένα παιδάκι, μωρό σχεδόν, και έχεις 8 φίδια που ψάχνουν να φάνε χτυπώντας με δύναμη τα κεφάλια τους πάνω στο κλουβί του παιδιού! Οκτώ φίδια στο ίδιο δωμάτιο και ποντίκια να τρέχουν παντού...». Πρόσθεσε ότι ένας βόας μήκους 3 μέτρων και πλάτους 30 εκατοστών και άλλα δύο φίδια βρέθηκαν να κρέμονται πάνω στο κλουβί όπου ήταν το παιδάκι.

Ο δρόμος που βρισκόταν το τροχόσπιτο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα ζώα διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγια έκτακτης ανάγκης λόγω των «φοβερών» συνθηκών στις οποίες ζούσαν ενώ κάποια αυτά βρέθηκαν νεκρά.

Μετά από έρευνα στο σπίτι βρέθηκαν επίσης στο σπίτι 17 όπλα και 127 φυτά μαριχουάνας. Η«μητέρα» του παιδιού, η 42χρονη Χέδερ Σκάρμποου, ο «πατριός» του, ο 46χρονος Τόμας Τζέφερσον Μπράουν και ο πατέρας του Τσαρλς Μπράουν 82 ετών, συνελήφθησαν την Πέμπτη και τώρα αντιμετωπίζουν πολλές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βάναυση κακοποίηση παιδιού, βάναυση σκληρότητα σε ζώα, παράνομη παρασκευή μαριχουάνας και παράνομη κατοχή εξοπλισμού παρασκευής ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με τον σερίφη Μπέλγιου, ο πατέρας του «πατριού» δεν ρώτησε καν για το μικρό παιδάκι τη στιγμή της σύλληψής του -ανησυχούσε περισσότερο για την επιστροφή των ζώων του. Για τη «μητέρα» και τον «πατριό» δεν ανέφερε κάτι. Την επιμέλεια του μικρού αγοριού έχει αναλάβει η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων. Η έρευνα συνεχίζεται ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα εμφανισθούν στο Δικαστήριο αύριο, Τρίτη, με την εγγύηση για καθέναν από αυτούς να έχει ορισθεί στα 300.000 δολάρια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάφος ‑ Ερυθρός Αστέρας 1‑1: Εγραψε ιστορία η κυπριακή ομάδα και βρέθηκε στ` αστέρια!

Πριν 4 ώρες

Η Πάφος των... θαυμάτων ζει στιγμές μοναδικές, πέταξε εκτός συνέχειας τον Ερυθρό Αστέρα (1-1) και εξασφάλισε θέση στη League Phase του Champions League

Φωτορεπόρτερ παραιτείται καταγγέλλοντας «νομιμοποίηση» της σφαγής από το Reuters – Viral η κομμένη δημοσιογραφική ταυτότητα

Χτες

Σύμφωνα με την Zink τα δυτικά μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν να δημιουργηθεί το περιβάλλον μέσα στο οποίο λαμβάνουν χώρα αυτές οι ισραηλινές επιθέσεις σε δημοσιογράφους

Σκύδρα: «Τον σκότωσα γιατί μου έκλεψε τα φρούτα», λέει ο 75χρονος για τον 72χρονο

Χτες

Το θύμα είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος και αναζητούνταν για 10 μέρες

Τραγικός θάνατος 22χρονης από σπάνια αλλεργική αντίδραση μετά από αξονική τομογραφία

Χτες

Η θανατηφόρα αντίδραση προκλήθηκε από το σκιαγραφικό που της χορηγήθηκε

Αχαΐα: Διαστάσεις παίρνει η ευλογιά των αιγοπροβάτων ‑ Εφιάλτης για τους κτηνοτρόφους

Χτες

Η κατάσταση με την εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Δυτική Αχαΐα επιδεινώνεται

Φθιώτιδα: Στη φυλακή 59χρονος που απείλησε με μαχαίρι την ανιψιά του ‑ «Βγες έξω να σε σφάξω»

Χτες

Στο δικαστήριο ο 59χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος και υποστήριξε πως όλο αυτό ήταν «μια χαζομάρα»

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε ο 40χρονος εγκαυματίας από τη φωτιά σε γήπεδο στην Αμμουδάρα

Χτες

Ο εγκαυματίας είχε διακομιστεί στο Λάτσειο Κέντρο εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου όπου άφησε την τελευταία του πνοή

Μοντέλο δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μετανάστες στη Γερμανία ενώ προστάτευε γυναίκες

Χτες

Το 21χρονο μοντέλο από τη Νέα Υόρκη μαχαιρώθηκε πολλές φορές ενώ υπερασπιζόταν δύο γυναίκες - «Επιτίθενται και τους αφήνουν ελεύθερους μετά από 12 ώρες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.