E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις ‑ τέσσερις τελευταίους μήνες στην Ελένη Μενεγάκη»

Οι απουσίες από το πλατό της Ελένης

«Έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις ‑ τέσσερις τελευταίους μήνες στην Ελένη Μενεγάκη»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 2/7/2020 | 19:11

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε στην τελευταία της εκπομπή να έχει στο πλευρό της εκτός από την οικογένειά της και τους συνεργάτες της όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν πολλοί αυτοί που πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης από το πλατό της «Ελένης». Ήταν και κάποιοι, όμως, που δεν πέρασαν…

Ο Μάκης Πουνέντης, ο Βασίλης Δρυμούσης, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Ελένη Φωτοπούλου, ο Φαίδων Κεφαλέας, ο Άρης Καβατζίκης… ήταν κάποιες από τις απουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εξήγηση γιατί δεν εμφανίστηκε η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη. «Εγώ δεν συνηθίζω να πηγαίνω ακάλεστη κάπου, επίσης δεν μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις γιατί δεν ξέρω πώς θα την πάρουν οι άνθρωποι. Όταν έφυγα από την Ελένη και έφυγα επεισοδιακά, που μου είχε ζητήσει να μείνω στο τέλος της χρονιάς… Είχα θέμα εκείνη τη χρονιά γιατί ήμουν διευθύντρια του περιοδικού που για πρώτη φορά έβαλε φωτογραφίες της Ελένης με τον Μάκη. Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Κωστόπουλο και Μενεγάκη που ήταν ήδη πλακωμένοι, προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες μου, έζησα πάρα πολύ άσχημα τους τρεις - τέσσερις τελευταίους μήνες.

Της είπα για τους τραγικούς ανθρώπους που έζησα εκεί μέσα μαζί τους, ανθρώπους που είναι είτε αυλή είτε συνεργάτες της, λυπάμαι για όποιον σχολιάζει αυτό που λέω, αλλά είναι δικός μου χαρακτηρισμός. Η Ελένη μου είπε δεν τα ήξερα όλα αυτά και γιατί δεν ερχόσουν να μου τα πεις.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ελένη Μενεγάκη μου ζήτησε να μείνω, λέγοντάς μου κουβέντες που δεν περίμενα να ακούσω, όπως το ότι είσαι αναντικατάστατη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς τιμήν της, την επόμενη σεζόν μου ξαναέκανε πρόταση. Είχαν συμφωνήσει όλοι, αλλά έλειπε τότε ο Γερμανός CO. Η Ελένη βιαζόταν και με έβγαλε στον αέρα και όταν γύρισε ο Γερμανός ζήτησε να βάλω την αμοιβή μου στο 50%, είπα όχι λυπάμαι και έφυγα», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Από την πλευρά της, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα σημείωσε: «Εγώ από την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω κανένα παράπονο. Το μόνο που έχω παράπονο είναι από ανθρώπους που δεν μπορούσα να συνεργαστώ εκεί. Ούτε με αγκάλιασαν, ούτε με βοήθησαν να γίνουμε όλοι μία παρέα. Από τη Μενεγάκη είναι ντροπή να πω ότι έχω παράπονο. Μου έδωσε δουλειά μετά την εγκυμοσύνη μου, μου έδωσε λεφτά, το έβαλα στο βιογραφικό μου και δεν το ξεχνάω ποτέ. Αλλά άνθρωποι από το επαγγελματικό της περιβάλλον δεν μου φέρθηκαν καλά. Δεν χτύπησα ποτέ την πόρτα στο καμαρίνι της να της πω τι έπαιζε με μένα γιατί την σεβάστηκα και δεν ήθελα να της δημιουργήσω προβλήματα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 3 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 3 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Χτες

Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.