E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξυλοκοπήθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη

Τι απαντά το κατάστημα

Ξυλοκοπήθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 3/4/2013 | 00:00

20χρονος καταγγέλλει κατάστημα στην Κομοτηνή για ξυλοδαρμό από τους υπαλλήλους του, επειδή δεν πλήρωσε το λογαριασμό του χωρίς απόδειξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδί αναγκάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο. Η μητέρα του δήλωσε πως θα κινηθεί δικαστικά.

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 20χρονος Γιάννης Γκερέκος πήγε στο bar Avant Garde της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής. 

Η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 ευρώ συνολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φοιτητές περίμεναν την απόδειξη, αλλά μάταια. «Περιμέναμε να φέρει την απόδειξη στον πρώτο γύρο και δεν το έκανε, δεν την έφερε ούτε στον δεύτερο γύρο. Καθίσαμε λίγο, χορέψαμε και μετά φύγαμε, γιατί σύμφωνα με το νόμο εάν δεν έχεις απόδειξη μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και το έγραφε και μέσα στο μαγαζί αυτό».

Οι φοιτητές έφυγαν από το μαγαζί και έκαναν βόλτα στην πλατεία. «Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα, είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω το σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: "για 8 ευρώ ρε γύφτοι!" και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο». 

Τι απαντά το κατάστημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανακοίνωση προχώρησε το κατάστημα Avant Garde, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το περιστατικό.

«Εκ προοιμίου θέλουμε να δηλώσουμε ότι λυπούμαστε αφάνταστα για τον τραυματισμό του άτυχου φοιτητή, του ευχόμαστε ολόθερμα καλή, ταχεία και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση. Είναι γεγονός ότι μας εξέπληξε δυσάρεστα το ότι η επιχείρησή μας στα διάφορα δημοσιεύματα φέρεται να έχει εμπλοκή στο συμβάν, γεγονός το οποίο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, καθώς ουδείς εκ των υπευθύνων της ή των υπαλλήλων της αντιλήφθηκε οτιδήποτε εντός του καταστήματος ή πλησίον αυτού.

Το Avant Garde είναι γνωστό ότι λειτουργεί στο κέντρο της Κομοτηνής τα τελευταία 8 χρόνια, αποτελώντας κατΆ εξοχήν φοιτητικό στέκι και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, αντιθέτως σέβεται την πελατεία του, ιδιαίτερα τους φοιτητές της πόλης μας, οι οποίοι μας τιμούν με την καθημερινή παρουσία τους. Για το λόγο αυτό πολλές φορές το μήνα διοργανώνουμε φοιτητικές βραδιές με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσφέροντας δωρεάν ποτά και γενικά διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, εκφράζοντας τη ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη των φοιτητών στο κατάστημά μας.

Αρκετές, δε, είναι οι φορές που προσφέρουμε διάφορες χορηγίες σε συλλόγους φοιτητών. Είναι αδιανόητο, λοιπόν, και εκτός της φιλοσοφίας του καταστήματος να δημιουργούνται επεισόδια για ασήμαντες αφορμές, ιδιαίτερα δε αυτές που αφορούν οικονομικές διαφορές, όπως εν προκειμένω το αναφερόμενο στα πρόσφατα δημοσιεύματα ποσό των 8¤. Η διεύθυνση του καταστήματος δεν επιδοκιμάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Avant Garde.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Χτες

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Χτες

Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Χτες

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Χτες

Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

Χτες

Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

Χτες

Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

PosoKanei: Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ

Χτες

Η πλατφόρμα PosoKanei έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός σύμμαχος για τους καταναλωτές

Mango: Παραιτήθηκε από την εταιρεία ο κατηγορούμενος για την δoλoφovία του πατέρα του Ισάκ Αντιτς

Χτες

Ο γιος του ιδρυτή του ισπανικού κολοσσού μόδας, Ισάκ Αντίκ, αφήνει τη θέση του αντιπροέδρου προκειμένου να αφοσιωθεί στην υπεράσπισή του, μετά τη σύλληψή του για την δολοφονία του πατέρα του

Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για το Μηχανογραφικό Δελτίο ‑ Η διαδικασία και οι προθεσμίες

Χτες

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.