E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξυλοκοπήθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη

Τι απαντά το κατάστημα

Ξυλοκοπήθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 3/4/2013 | 00:00

20χρονος καταγγέλλει κατάστημα στην Κομοτηνή για ξυλοδαρμό από τους υπαλλήλους του, επειδή δεν πλήρωσε το λογαριασμό του χωρίς απόδειξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδί αναγκάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο. Η μητέρα του δήλωσε πως θα κινηθεί δικαστικά.

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 20χρονος Γιάννης Γκερέκος πήγε στο bar Avant Garde της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής. 

Η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 ευρώ συνολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φοιτητές περίμεναν την απόδειξη, αλλά μάταια. «Περιμέναμε να φέρει την απόδειξη στον πρώτο γύρο και δεν το έκανε, δεν την έφερε ούτε στον δεύτερο γύρο. Καθίσαμε λίγο, χορέψαμε και μετά φύγαμε, γιατί σύμφωνα με το νόμο εάν δεν έχεις απόδειξη μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και το έγραφε και μέσα στο μαγαζί αυτό».

Οι φοιτητές έφυγαν από το μαγαζί και έκαναν βόλτα στην πλατεία. «Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα, είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω το σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: "για 8 ευρώ ρε γύφτοι!" και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο». 

Τι απαντά το κατάστημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανακοίνωση προχώρησε το κατάστημα Avant Garde, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το περιστατικό.

«Εκ προοιμίου θέλουμε να δηλώσουμε ότι λυπούμαστε αφάνταστα για τον τραυματισμό του άτυχου φοιτητή, του ευχόμαστε ολόθερμα καλή, ταχεία και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση. Είναι γεγονός ότι μας εξέπληξε δυσάρεστα το ότι η επιχείρησή μας στα διάφορα δημοσιεύματα φέρεται να έχει εμπλοκή στο συμβάν, γεγονός το οποίο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, καθώς ουδείς εκ των υπευθύνων της ή των υπαλλήλων της αντιλήφθηκε οτιδήποτε εντός του καταστήματος ή πλησίον αυτού.

Το Avant Garde είναι γνωστό ότι λειτουργεί στο κέντρο της Κομοτηνής τα τελευταία 8 χρόνια, αποτελώντας κατΆ εξοχήν φοιτητικό στέκι και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, αντιθέτως σέβεται την πελατεία του, ιδιαίτερα τους φοιτητές της πόλης μας, οι οποίοι μας τιμούν με την καθημερινή παρουσία τους. Για το λόγο αυτό πολλές φορές το μήνα διοργανώνουμε φοιτητικές βραδιές με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσφέροντας δωρεάν ποτά και γενικά διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, εκφράζοντας τη ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη των φοιτητών στο κατάστημά μας.

Αρκετές, δε, είναι οι φορές που προσφέρουμε διάφορες χορηγίες σε συλλόγους φοιτητών. Είναι αδιανόητο, λοιπόν, και εκτός της φιλοσοφίας του καταστήματος να δημιουργούνται επεισόδια για ασήμαντες αφορμές, ιδιαίτερα δε αυτές που αφορούν οικονομικές διαφορές, όπως εν προκειμένω το αναφερόμενο στα πρόσφατα δημοσιεύματα ποσό των 8¤. Η διεύθυνση του καταστήματος δεν επιδοκιμάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Avant Garde.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.