E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αγρια δολοφονία 33χρονου εκατομμυριούχου: Τον έκοψε κομμάτια «νίντζα» εκτελεστής

«Έχουμε ένα κομμένο κεφάλι, τα κομμένα πόδια και χέρια. Αλλά δεν έχουμε κίνητρο»

Αγρια δολοφονία 33χρονου εκατομμυριούχου: Τον έκοψε κομμάτια «νίντζα» εκτελεστής
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/7/2020 | 10:58

Αντιμέτωπες με μια υπόθεση που θυμίζει ταινία βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στη Νέα Υόρκη μετά τον εντοπισμό του διαμελισμένου πτώματος ενός 33χρονου εκατομμυριούχου στο διαμέρισμά του το απόγευμα της Τρίτης.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι τα κίνητρα πίσω από την άγρια δολοφονία του 33χρονου Φαχίμ Σάλεχ, του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Gokada που δραστηριοποιείται στη Νιγηρία, είναι οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε βάρος του είχε πρόσφατα υποβληθεί μήνυση από έναν πρώην σοφρωνιστικό υπάλληλο ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης επειδή χρησιμοποιούσε εφαρμογή του Σάλεχ με την οποία κρυφάκουγε και κατέγραφε τηλεφωνήματα.

Σύμφωνα με την Daily Mail τη διαμελισμένη σορό του Σάλεχ βρήκε η αδερφή του όταν μπήκε στο διαμέρισμα στις 15:30 (ώρα Νέας Υόρκης) της Τρίτης.

Το άγριο έγκλημα έχει κάνει τους αστυνομικούς να μιλάνε για ένα επαγγελματικό χτύπημα από εκτελεστή ο οποίος κατάφερε να μπει μαζί με τον Σάλεχ στον ανελκυστήρα που οδηγούσε στο διαμέρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως λένε αστυνομικές πηγές ο ντυμένος σαν νίντζα εκτελεστής είχε μαζί του μια βαλίτσα προκειμένου μέσα σε αυτήν να μεταφέρει το διαμελισμένο πτώμα.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας, όμως, φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να τελειώσει τη «δουλειά», καθώς σύμφωνα με το NBC στο διαμέρισμα μπήκε η αδερφή του Σάλεχ με αποτέλεσμα ο εκτελεστής να αφήσει πίσω το ηλεκτρικό πριόνι που είχε χρησιμοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φαχίμ Σάλεχ με τις δύο αδερφές του

Κατά την ίδια πηγή το πριόνι βρέθηκε στην πρίζα με τον «νίντζα» εκτελεστή να διαφεύγει μέσω μιας εξόδου κινδύνου.

Μια άλλη εκδοχή θέλει τον δολοφόνο να αντιλαμβάνεται την άφιξη της αδερφής του 33χρονου εκατομμυριούχου επειδή αυτή πάτησε το κουδούνι. Βάσει της εκδοχής αυτής που παρουσιάζει η New York Post ο εκτελεστής διέφυγε από τις σκάλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουμε έναν κορμό, έχουμε ένα κομμένο κεφάλι, τα κομμένα πόδια και τα κομμένα χέρια. Όλα είναι στον τόπο του εγκλήματος. Αλλά δεν έχουμε κίνητρο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

H καριέρα του 33χρονου

Η επαγγελματική σταδιοδρομία του Σάλεχ ξεκίνησε από τα χρόνια του Λυκείου όταν δημιούργησε την ιστοσελίδα PrankDial.com με ηχογραφημένες φάρσες, η οποία, όπως αποκάλυψε το 2018 του είχε αποφέρει 10 εκατ. δολάρια.

Με αυτή την τακτική, μάλιστα, της δημιουργίας και της πώλησής ιστοσελίδων συνέχισε και στα χρόνια του στο πανεπιστήμιο Μπέντλεϊ.

Η πλέον προσφάτη επαγγελματική δραστηριότητά του ήταν η δημιουργία της εταιρείας Adventure Capital, η οποία έκανε επενδύσεις σε εταιρείες start up που ασχολούνται με τις μεταφορές σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές και η Κολομβία.

Στο πλαίσιο αυτό είχε ιδρύσει και την Gokada η οποία κατέγραψε 5 εκατ. δολάρια σε κέρδη και 800 εργαζόμενους μέχρι τις αρχές του 2020 οπότε και αποφασίστηκε στη Νιγηρία να απαγορευτούν οι μετακινήσεις με ιδιωτικές εταιρείες στην πρωτεύουσα της χώρας Λάγος

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Χτες

Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Χτες

Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

Αυστρία: Απαγορεύεται η ισλαμική μαντίλα στα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά

Χτες

Πρόστιμα στους γονείς μαθητριών που θα παραβιάσουν το μέτρο

Ζελένσκι: Η Ουκρανία βρίσκεται σε δίλημμα είτε να χάσει τον βασικό της εταίρο ή την αξιοπρέπειά της

Χτες

«Είτε τα δύσκολα 28 σημεία, είτε ένας εξαιρετικά δύσκολος χειμώνας, ο δυσκολότερος, και περαιτέρω κίνδυνοι» είπε στους πολίτες

Συνολική κάθειρξη 8 ετών στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Χτες

Λόγω ηλικίας, η ποινή εκτίεται κατ` οίκον - Με την ίδια απόφαση δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο

Νέος Κόσμος: Στη φυλακή ο 29χρονος για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 58χρονου

Χτες

Ο 29χρονος κατά την απολογία του προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του θύματος δεν προκλήθηκε από τα δικά του χτυπήματα

Τοποθετήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Πότε θα φωταγωγηθεί

Χτες

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί το Σύνταγμα και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.