E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αυτός είναι ο 45χρονος με το τσεκούρι

Σε σοβαρή κατάσταση τρεις από τους τραυματίες στην Κοζάνη

Αυτός είναι ο 45χρονος με το τσεκούρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/7/2020 | 18:16

Ακόμα ο 45χρονος δεν έχει πει στους αστυνομικούς γιατί έκανε ό,τι έκανε. Πάντως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για ζημιές σε ΑΤΜ και παρκόμετρα.

Σοβαρή χαρακτήρισε την κατάσταση και των τριών τραυματιών που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο “Μαμάτσειο” της Κοζάνης, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Στ. Γκανάτσιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο γυναίκες κι ένας άνδρας που δέχθηκαν τα χτυπήματα από το τσεκούρι του 45χρονου δράστη, ο οποίος μπήκε πριν από τρεις ώρες στα γραφεία της εφορίας, “βρίσκονται στο χειρουργείο όπως είπε ο κ Γκανάτσιος και οι γιατροί κι όλο το νοσοκομείο κάνουν ότι είναι δυνατόν…”.

Δείτε παρακάτω εικόνες της ΕΡΤ3, ενώ πια τον έχουν πιάσει οι αστυνομικοί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τέταρτη συνάδελφός τους που προσπάθησε πανικόβλητη να ξεφύγει από τον δράστη έπεσε στις σκάλες και σύμφωνα με τον πρόεδρο του νοσοκομείου έχει διάστρεμα στην ποδοκνημική… Στο πλάι το συγγενών βρίσκονται και ψυχολόγοι του νοσοκομείου.

Με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και με τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης επικοινώνησε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο “η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου άνδρα είναι πολύ σοβαρή. Η διασωληνωμένη γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης”. Από τον διοικητή της ΥΠΕ και τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κοζάνης ενημερώθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας ο οποίος επικοινώνησε και με συγγενείς των τραυματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο σκοπός και τι ήθελε ο δράστης” ανέφερε έξω από το νοσοκομείο Κοζάνης, ο πρόεδρος των εφοριακών υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Ζουμπούλης. Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκτάκτως για να αποφασίσει για αποχή των εφοριακών υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους αύριο Παρασκευή. “Εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε θέσει το θέμα της προστασίας των εργαζομένων. Είναι καιρός η υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να λάβει μέτρα πρωτίστως για την ασφάλειά μας” ανέφερε.

Αστυνομική πηγή που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με το τσεκούρι (κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης) αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς σχετικά με τους λόγους της πράξης του.

Το 2017 όπως ανέφερε η ίδια πηγή είχε απασχολήσει τις αρχές όταν προκάλεσε ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας και σε δύο παρκόμετρα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Σήμερα

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Σήμερα

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Σήμερα

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Σήμερα

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

Η απίστευτη ιστορία ενός εργάτη που θάφτηκε ζωντανός σε φέρετρο για 61 ημέρες

Σήμερα

Μέσα στο φέρετρο, ακολουθούσε μια καθημερινή ρουτίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.