E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χαρά Παππά: Σπάει τη σιωπή της για το χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί

Μιλάει πρώτη φορά για εκείνον και τη σχέση τους

Χαρά Παππά: Σπάει τη σιωπή της για το χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/7/2020 | 13:42

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώθηκαν στη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Ο έρωτάς τους μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο… μέχρι που ο ίδιος ανακοίνωσε τον χωρισμό τους στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Ο λόγος για τη Χαρά Παππά, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο “Secret” και τη Σάσα Σταμάτη για την αρνητική εξέλιξη της σχέσης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό», δήλωσε η Χαρά Παππά, ενώ σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αρκέστηκε να πει λακωνικά: «Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;». Στο σχόλιό μας ότι περιμέναμε γάμο, αλλά τελικά ήρθε χωρισμός, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «όλα για καλό γίνονται».

Όσον αφορά το μέλλον της, αποκάλυψε στο «S» ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά της στον χώρο του μόντελινγκ και η εξέλιξή της. «Εστιάζω στα επαγγελματικά μου. Έχω κάποιες προτάσεις για φωτογραφήσεις στην Ελλάδα», εξήγησε η Χαρά Παππά.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού από την Ελληνίδα, αποκαλύπτοντας πως η αιτία ήταν η απόσταση, καθώς πέρασαν την περίοδο της καραντίνας χωριστά.

Επιπλέον, ο 48χρονος ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. «Οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν. Με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε», ήταν η δήλωση του Μπουράκ στα ΜΜΕ της Τουρκίας για τη Χαρά Παππά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αποκάλυψη για την απάτη σε βάρος του και το δάνειο που πήρε

Σήμερα

Ο δημοσιογράφος το αποκάλυψε με αφορμή την απάτη σε βάρος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σοκαρισμένος ο Αργυρός! Στη φόρα τα μηνύματα με την απάτη των 2.000 ευρώ σε βάρος νοσηλευτή

Σήμερα

Επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού και τις φωτογραφίες του τραγουδιστή για να εξαπατήσουν υγειονομικό υπάλληλο.

Νέα κόντρα για τον ρόλο των μαμάδων: Ο Δημήτρης Παπανώτας «δικάζει» τη Σίσσυ Χρηστίδου για το «ποιος κάνει τις δουλειές»

Σήμερα

«Εσείς φταίτε που το νοικοκυριό θεωρείται γυναικεία υπόθεση» είπε ο δημοσιογράφος

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευαγγελία Συριοπούλου: «Να κάνω μία αδιάκριτη ερώτηση;»

Σήμερα

Αυτό που λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα κι ότι η οικογένεια κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, ένιωσες ότι μπορεί να συμβαίνει;

Κόνι Μεταξά: Απαντά πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση – «Όταν έγραψαν ότι έχει νέα σχέση…»

Σήμερα

«Περάσαμε 5 χρόνια μαζί, το ότι φτάσαμε στο σημείο να μην είμαστε μαζί έχει να κάνει με...»

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.