E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συνεργάτες της Ellen DeGeneres την κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά

Μπελάδες φαίνεται πως έχει η γνωστή παρουσιάστρια και κωμικός

Συνεργάτες της Ellen DeGeneres την κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/7/2020 | 19:41

Μπελάδες φαίνεται πως έχει η γνωστή παρουσιάστρια και κωμικός Ellen DeGeneres καθώς πρώην αλλά και νυν συνεργάτες της προχώρησαν σε καταγγελίες σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον το οποίο, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, είναι γεμάτο με «ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό»

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την εκπομπή της Ellen DeGeneres από πρώην, αλλά και νυν συνεργάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας νυν και δέκα πρώην εργαζόμενοι στο «The Ellen DeGeneres Show» μίλησαν στο Buzzfeed News, διατηρώντας την ανωνυμία τους, για τα όσα βίωσαν δουλεύοντας για τη διάσημη παρουσιάστρια - κωμικό, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τις συνθήκες στο χώρο εργασίας της εκπομπής, το οποίο λένε ότι είναι γεμάτο με «ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό».

Παρόλο που η Ellen έχει προωθήσει εδώ και καιρό το σύνθημα «να είσαι ευγενικός» το προσωπικό στην εκπομπή της φαίνεται ότι γνώρισε ακριβώς το αντίθετο. «Το να είσαι ευγενικός είναι βλακείες και συμβαίνει μόνο όσο οι κάμερες είναι ανοιχτές. Όλα για το σόου γίνονται», είπε ένας πρώην συνεργάτης της. «Ξέρω ότι δίνουν χρήματα σε ανθρώπους και τους βοηθούν, αλλά είναι για το σόου».

Μία μαύρη υπάλληλος, η οποία εργάστηκε για 1,5 χρόνο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Έλεν είπε ότι βίωσε «ρατσιστικά σχόλια, φόβο και μικροεπιθέσεις». Ένας παραγωγός της εκπομπής κάποια στιγμή είπε σ' αυτήν και σε έναν άλλο μαύρο υπάλληλο ότι μπορεί να τους μπερδεύει γιατί είχαν και οι δύο πλεξούδες τα μαλλιά τους. Σε μια άλλη περίπτωση, μια κειμενογράφος της εκπομπής της είπε: «Λυπάμαι, ξέρω μόνο τα ονόματα των λευκών που εργάζονται εδώ». Οι συνάδελφοί της αντί να αντιδράσουν άρχισαν να γελούν με το σχόλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άλλος πρώην υπάλληλος που εργάστηκε στην εκπομπή για ένα χρόνο είπε ότι επισκέφτηκε μια μονάδα ψυχικής υγείας μετά από μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, αλλά όταν επέστρεψε στη δουλειά του ανακοίνωσαν ότι έχει απολυθεί. «Νομίζουμε ότι εάν κάποιος έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας δεν θα θέλει να προσθέσει κι άλλο άγχος στη ζωή του», του είπαν.

Σε απάντηση στην έρευνα του Buzzfeed, και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι παραγωγοί στην εκπομπή εξέδωσαν μια δήλωση για τις καταγγελίες των εργαζομένων. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί Andy Lassner, Ed Galvin και Mary Connelly υποσχέθηκαν να «κάνουν το καλύτερο».

«Κατά τη διάρκεια σχεδόν δύο δεκαετιών, 3.000 επεισόδια, που απασχολούν πάνω από 1.000 άτομα προσωπικό, έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό, ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακό περιβάλλον», δήλωσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε πραγματικά θλιμμένοι και λυπούμαστε που μάθαμε ότι ακόμη και ένα άτομο στην οικογένεια παραγωγής μας είχε αρνητική εμπειρία. Δεν έχει να κάνει με το ποιοι είμαστε, ούτε με το ποιοι προσπαθούμε να γίνουμε, ούτε καν με την αποστολή την οποία μας έχει αναθέσει η Ellen για μας.

Για την εγγραφή, η καθημερινή ευθύνη του σόου της Ellen είναι αποκλειστικά δικής μας. Τα παίρνουμε όλα αυτά πολύ σοβαρά και συνειδητοποιούμε, καθώς πολλοί στον κόσμο μαθαίνουν, ότι πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα, δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο και θα το κάνουμε».

Παρά τις φήμες για τη συμπεριφορά της Ellen DeGeneres, μια πρώην υπάλληλος επιμένει ότι δεν είναι η παρουσιάστρια το πραγματικό πρόβλημα πίσω στα παρασκήνια της εκπομπή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι άνθρωποι επικεντρώνονται στις φήμες για το πώς η Ellen είναι κακή και άλλα παρόμοια, όμως αυτό δεν είναι το πρόβλημα», είπε.

«Το ζήτημα είναι αυτοί οι τρεις εκτελεστικοί παραγωγοί που είναι υπεύθυνοι για όλους αυτούς τους ανθρώπους [και] που κάνουν την ασκούν και εφαρμόζουν αυτό το αίσθημα εκφοβισμού.

Πιστεύουν ότι όλοι όσοι εργάζονται στο The Ellen Show είναι τυχεροί που εργάζονται εκεί - "Άρα αν έχετε κάποιο πρόβλημα, πρέπει να φύγετε γιατί θα προσλάβουμε κάποιον άλλο γιατί όλοι θέλουν να εργαστούν εδώ"».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Σήμερα

Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Χτες

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Χτες

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Χτες

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Χτες

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Χτες

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Χτες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Χτες

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Χτες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.