E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τζόνι Ντεπ: Η Αμπερ Χερντ αποκάλυψε στη μακιγιέρ της ότι πήγε να την πνίξει με μαξιλάρι

Καταθέσεις και αντικρουόμενες πληροφορίες για ένα συμβάν που η Χερντ περιγράφει ως «μία από τις χειρότερες και πιο βίαιες βραδιές»

Τζόνι Ντεπ: Η Αμπερ Χερντ αποκάλυψε στη μακιγιέρ της ότι πήγε να την πνίξει με μαξιλάρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/7/2020 | 10:55

Η Άμπερ Χερντ είχε εκμυστηρευτεί στην μακιγιέζ της ότι ο Τζόνι Ντεπ την είχε χτυπησει και είχε προσπαθήσει να την πνίξει με ένα μαξιλάρι, είπε εχθές στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου η Μέλανι Ινγκλέσις, make up artist και φίλη της 34χρονης ηθοποιού.

Δίνοντάς την κατάθεσή της μέσω video link από την Καλιφόρνια, η Μέλανι είπε ότι εκλήθη από την Χερντ στο ρετιρέ διαμέρισμα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες τον Δεκέμβρη του 2015, μετά από έναν καυγά του ζευγαριού, και ότι βοήθησε να καλυφθούν οι αμυχές στο πρόσωπο της φίλης της προκειμένου να εμφανιστεί την επόμενη μέρα σε ένα chat show.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Guardian, η Ινγκλέσις είπε στο δικαστήριο ότι πήγε στο διαμέρισμα αφού της τηλεφώνησε η Χερντ, ακυρώνοντας το ραντεβού που είχαν για μπόουλινγκ. Όταν έφτασε εκεί, αντίκρυσε σπασμένες κορνίζες, γυαλιά το πάτωμα και λέξεις γραμμένες στο τραπέζι με χρυσή μπογιά. Η Ινγκλέσις είπε ότι η Χερντ ήταν «ταραγμένη, συναισθηματικά φορτισμένη και αρκετά στενοχωρημένη». «Μου είπε ότι εκείνη και ο Τζόνι καυγάδισαν. Είπε ότι προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Αισθανόταν ότι προσπάθησε να την σκοτώσει εκείνη τη βραδιά. Την έσυρε από το μαλλί».

Την επόμενη ημέρα η Ινγκλέσις επέστρεψε στο σπίτι της Χερντ για να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για μια συνέντευξη με τον Τζέιμς Κόρντεν. «Υπήρχε ένα κόψιμο ή κακάδι πάνω στο χείλος της. Το δέρμα στις γωνίες των ματιών της, κοντά στη μύτη, είχε ελαφρώς διαφορετικό χρώμα. Χρησιμοποίησα κονσίλερ για να καλύψω μερικές από τις μελανιές... το χαρακτηριστικό χρώμα κραγιόν της Άμπερ ήταν το κόκκινο, και της είπα ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το χρησιμοποιήσουμε για να καλύψουμε την πληγή στο στόμα».

Ερωτηθείσα για τις μελανιές στο πρόσωπο της φίλης της, η μακιγιέζ είπε ότι καλύφθηκαν εύκολα, αφού το πρήξιμο ήταν ακόμα περιορισμένο και δεν είχαν σκουρύνει πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Χερντ «σφυροκοπηθηκε» από τη δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ με ερωτήσεις σχετικά με τα τραύματα που ισχυρίζεται ότι της προκάλεσε ο πρώην άντρας της. Στη δήλωσή της, η Χερντ είχε περιγράψει τον καυγά του Δεκέμβρη του 2015 ως «μία από τις χειρότερες και πιο βίαιες βραδιές της σχέσης τους». Είπε στο δικαστήριο ότι το αποτέλεσμα του καυγά για την ίδια ήταν «δύο μαυρισμένα μάτια, μια σπασμένη μύτη, μελανιές σε όλο το σώμα και ένα σχισμένο χείλος». Επίσης, ανέφερε ότι ο Ντεπ «έχοντας απόλυτη συναίσθηση των πράξεών του, έσφιξε τις γροθιές του, έκανε πίσω το κεφάλι και της έριξε κουτουλιά στη μύτη». Μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από την εκπομπή που είχε παραστεί ως καλεσμένη μετά το περιστατικό, η Χερντ σχολίασε ότι ο λόγος που ήταν τόσο έντονα βαμμένη ήταν για να κρύψει τα σημάδια του καυγά.

Η 34χρονη περιέγραψε και άλλα περιστατικά στο δικαστήριο που, κατά την άποψή της, αντανακλούν τον βίαιο χαρακτήρα του Ντεπ. Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε έναν καυγά τους στην Αυστραλία που προκλήθηκε επειδή η ίδια προσπάθησε να τον σταματήσει να πιει αλκοόλ. Αφού του πήρε το μπουκάλι από τα χέρια και το έσπασε, ο Ντεπ - σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της - άρχισε να πιάνει μπουκάλια και να τα πετάει προς το μέρος της σαν χειροβομβίδες. Ανάλογες σκηνές έχει φυσικά περιγράψει και ο 57χρονος, αλλά με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε πετάξει τότε μπουκάλια στον Ντεπ. Επίσης διέψευσε τους ισχυρισμούς του ότι του είχε κόψει το δάχτυλο με ένα μπουκάλι και ότι του είχε σβήσει ένα τσιγάρο στο μάγουλο. «Ο Τζόνι το έκανε αυτό, μπροστά μου. Έκανε συχνά τέτοιου είδους πράξεις», σημείωσε η Χερντ, συμπληρώνοντας ότι παρόλο που και η ίδια έβγαινε εκτός εαυτού στους καυγάδες τους, ποτέ δεν πέταξε κάτι πάνω του με πρόθεση να τον χτυπήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη που εκτυλίσσεται στο Λονδίνο αφορά στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Ντεπ εναντίον της News Group Newspapers (NGN), της εταιρείας που εκδίδει την Sun, και του executive editor της βρετανικής εφημερίδας, Νταν Γούτον, σχετικά με ένα άρθρο που τον περιγράφει ως δράστη ενδοοικογενειακής βιας. Ο Ντεπ αρνείται ότι χτύπησε ποτέ την Χερντ, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε σε τουλάχιστον 14 ξεχωριστές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της ταραχώδους σχέσης τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λόπεζ «τρέλαναν» το Παρίσι: Ποια είναι η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Λίντα

Σήμερα

Η μικρότερη αδερφή της Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσαση από τη σούπερ σταρ με ένα προκλητικό φόρεμα, καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 57α γενέθλια της JLO στο Παρίσι.

Η Κέλι Όσμπορν πόζαρε με λευκό ολόσωμο μαγιό πάνω σε σκάφος

Σήμερα

«Σερβίροντας θάλασσα, ήλιο και καμία απολύτως συγγνώμη», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του μουσικού Όζι Όσμπορν

Στριπτίζ σε κηδεία: Χορεύτρια pole dance πάνω από τα φέρετρα ζευγαριού στο Αμστερνταμ

Σήμερα

Ένα ξεχωριστός αποχαιρετισμός σε ένα ζευγάρι ιδιοκτητών κέντρου στα φημισμένα Κόκκινα Φανάρια

Ανησυχούν οι θαυμαστές της Σαρλίζ Θερόν μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της «Οδύσσειας»: Είναι υπερβολικά αδύνατη

Σήμερα

Την ίδια στιγμή υπήρξαν και πρόσωπα που την υπερασπίστηκαν, σημειώνοντας ότι ανέκαθεν είχε λεπτή σιλουέτα

Το « καuτο κορίτσι του Μουντιάλ» κάνει κουπί για τους Νορβηγούς, δείτε το βίντεο της Ιβάνα Κνολ

Σήμερα

«Κάνω προπόνηση για τον νορβηγικό πανηγυρισμό μου για το Σάββατο και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξηγεί η Ιβάνα Κνολ

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι συνταξιούχος ανάπηρη, απάντησε σε ερώτηση για το πώς βιοπορίζεται

Σήμερα

Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε και πως σας μπερδεύω γιατί δεν το αφήνω να φανεί με το συνεχές χαμόγελό μου, πρόσθεσε

Αβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο που προκάλεσε ανησυχία

Σήμερα

H Αβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους και θαυμαστές της.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

Σήμερα

Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Χτες

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

Χτες

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.