E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

H Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: Σε αυτή τη φωτογραφία ήμουν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή

Διάθεση για αποκαλύψεις φαίνεται πώς είχε η ηθοποιός

H Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: Σε αυτή τη φωτογραφία ήμουν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/7/2020 | 14:46

Η ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παρασκήνια φωτογράφισης για την κωμωδία «Έξι σ’ένα κρεβάτι», που παίχτηκε στο θέατρο τη σεζόν 1986-1987, αποκαλύπτοντας ότι σε αυτήν ήταν έγκυος στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δυόμισι χρόνια στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των οποίων η Καίτη Φίνου έμεινε έγκυος αλλά απέβαλε.

«Φωτογράφηση για την κωμωδία «έξι σ’ένα κρεββάτι» που παίχτηκε στο θέατρο Βρετάνια την σαιζόν 1986-1987. Η εποχή που απεβαλα στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα. Έτρεχα όλη μέρα, είχα γύρισμα τα πρωινά, μετά πρόβα για την παράσταση και κατ’ ευθείαν Δελφινάριο γιατί οι παραστάσεις τελείωσαν στο τέλος Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα ξεκινούσε γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Και λίγο να χαμογελασουμε: δεν φορούσα ποτέ σουτιέν παρά μόνο για ανάγκες φωτογράφησης. Είχα τόσο μικρό στήθος που όταν αναγκάστηκα να φορέσω κάπου εκεί γύρω στα 38 μόνιμα πια, με ενοχλούσε φριχτά για μήνα περίπου. (Είχα αρχίσει κι έπαιρνα κιλάκια). Κι ακόμα πιο ανάλαφρη θα κάνω την αναρτηση: για να μην καθυστερώ με την βαφή (πολύτιμες οι ώρες) έβαζα την κομμώτριά μου να μου περνάει για 5 λεπτά την ρίζα με σκέτο ντεκαπάζ) εγκληματούσα για πολλά πράγματα στον εαυτό μου. Τα βρήκα όλα όμως μπροστά μου μεγαλώνοντας.

Τώρα για την παράσταση θα πω πως είχα συνεργαστεί με έναν από τους πιο τίμιους, επιχειρηματίες του χώρου,τον Κάρολο Παυλάκη. Όμως το κλίμα στα καμαρίνια ήταν από τα λίγα άσχημα στην καριέρα μου. Αν και στο καμαρίνι ήμουν με πολύ κολλητή (Τέτα Ντούζου) κι έτσι λίγο ισσοροπούσαν οι καταστάσεις. Ήταν και η χρονιά που έχασα την μητέρα μου. Είχε καρκίνο, ήρθε (Αυτή ήξερε πως) στην πρεμιέρα μου και μετά από 15 μέρες περίπου έφυγε. Το ίδιο βράδυ άρχισε η παράσταση με μένα «ν’ανοιγω» αυλαία με κόκκινα ρούχα και τραγουδώντας «είναι γάτα,ο κοντός με την γραβάτα» …… Και κατά τον Ιανουάριο του 1987 με πλησίασε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό μας, ο Ψάλτης και μου έκανε πρόταση να ξανασυνεργαστούμε με την κωμωδία «ξενοδοχείο Καστρί » σε μεγάλη περιοδεία, Αμερική, Αυστραλία. Ήταν όντως όσα έζησα με τους ομογενείς, από τις πιο ωραίες στιγμές στην ζωή μου.(άλλη φορά λεπτομέρειες για την περιοδεία). Αυτά τα…. λίγα και γι αυτό το κομμάτι της ζωής μου… Να έχετε καλή μέρα και να ΖΕΙΤΕ το κάθε λεπτό στη ζωής σας. Σας αγαπώ» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.