E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βίκυ Σταυροπούλου: «Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»

«Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

Βίκυ Σταυροπούλου: «Έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/8/2020 | 20:13

Μετράει 20 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα με τεράστιες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες και φέτος, πριν από λίγες ημέρες καταχειροκροτήθηκε και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ως «Λυσιστράτη» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου έπαιξε για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τη δημοφιλή ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησε συγκινημένη στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για τη μοναδική αυτή εμπειρία ζωής, λέγοντας με νόημα: «Ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο».

«Ο,τι και να σου πω, είναι λίγο. Είναι η πιο συγκινητική στιγμή της θεατρικής μου ζωής. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για έναν ηθοποιό είναι φόρος τιμής να τον επιλέξει το Εθνικό Θέατρο ως πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο και ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, που με τίμησε με την πρότασή του», ανέφερε στο «Secret» και πρόσθεσε: «Νιώθω απέραντη χαρά, ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, δέος και ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο. Πέταξα στα ουράνια».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης τι έκανε λίγο πριν βγει στη σκηνή, όπου κυριολεκτικά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. «Πριν βγω στη σκηνή, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την ταχυπαλμία και τα μάτια μου είχαν βουρκώσει από τη συγκίνηση. Και στην αρχή και στο τέλος της παράστασης έκανα απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Ηξερα ότι η παράστασή μας θα είναι μια πρόταση (δεν θέλω αυτό να θεωρηθεί σαν έπαρση). Υστερα από τρεις γεμάτες ημέρες στο Θέατρο της Επιδαύρου αισθάνθηκα ότι δικαιώθηκε η αίσθησή μου. Στον κόσμο άρεσε αυτή η πρόταση. Λειτούργησε στα βάθη της ψυχής τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια είναι μια προσωπικότητα που πάντα στηρίζει τους συνεργάτες της, κάτι που έκανε και σε αυτή την περίσταση. Γι’ αυτό, και όπως εξήγησε, ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της παράστασης. «Αυτό οφείλεται κυρίως στον σκηνοθέτη Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, ο οποίος έκανε μια μαγική παράσταση με πολύ γέλιο και βαθιά συγκίνηση. Είναι μια παράσταση που πατάει στη γη και την ίδια στιγμή ίπταται. Μια ποιητική παράσταση».

Και συνέχισε η Βίκυ Σταυροπούλου, λέγοντας πως «ο Οδυσσέας έκανε πάλι το θαύμα του. Ο τρόπος που έφτιαξε την ομάδα από τόσο ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά και την ομάδα των συνεργατών. Ο Αγγελος Μέντης, ο δημιουργός των ρούχων και των μασκών που είναι έργα τέχνης. Τα σκηνικά της Ολγας Μπρούμα, οι φωτισμοί του Νίκου Βλασσόπουλου, η μουσική της Κατερίνας Πολέμη. Ολα αυτά μαζί συνθέσανε το όνειρο, γιατί αυτή είναι μια ονειρεμένη στιγμή και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Οδυσσέα, επειδή η συνάντησή μας ήταν λυτρωτική για εμένα».

Η Βίκυ Σταυροπούλου εξέφρασε μέσω του «Secret» και τα «ευχαριστώ» της σε όλους τους συντελεστές της παράστασης. «Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τον Οδυσσέα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς, τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Νίκο Ψαρά, τη Βίκυ Βολιώτη, την Αγορίτσα Οικονόμου, τον Στέλιο Ιακωβίδη, τον Γιάννη Κότσιφα και όλους τους υπόλοιπους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εκτός από μεγάλο ταλέντο έχουν και μεγάλη ψυχή. Συνειδητοποίησα τη δύναμη της ομάδας και μπράβο στον Οδυσσέα γιατί με την ευαισθησία του και την ευγένεια της ψυχής του έφτιαξε και διατήρησε αυτό το ομαδικό κλίμα που δημιούργησε αυτή την εκρηκτική ενέργεια στην παράσταση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που γέμισε τις τρεις αυτές ημέρες την Επίδαυρο και ελπίζω να έχουμε την ίδια ανταπόκριση στις επόμενες παραστάσεις μας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

Χτες

Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Χτες

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Χτες

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

Χτες

Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Χτες

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Χτες

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Προχτές

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Προχτές

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Προχτές

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Προχτές

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Προχτές

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Προχτές

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.